- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ne kadar boş şeyler..kız onunla arkadaş olabilir
Akrabadan ziyade erkek arkadaşınızın akrabasının söylediğini size söylemesine takıldım. Sizi üzeceğini bile bile amaç ne yani ? Bence akrabasından önce erkek arkadaşınıza bunu bir sorun.
seni sevmek zorunda mı?Ya koca kadın ne arkadaşı. Aralarında baya yaş farkı var. Bir de arkadaş olabilirler okay da ben varken sürekli o kızı çok seviyordum keşke ayrılmasaydınız demek bana saygısızlık.
Erkek arkadaşınızın yaptığı şey abuk bir hareket. Beğenmedim, cıkss.Evet keşke söylemeseydin bana daha da kinlendim diyorum ne taktın bu kadar diyor.
2 söz bir büyü derler. bu tip söylemlerle çocuğun kafasına girmeye çalışıyorlar ki başarılı olurlar devam ederlerse. akrabasıyla ne kadar yakın bilmiyorum ama ayıp ya. ayrıca sevgiliniz neden sizi huzursuz ediyor bunu söyleyerek?
seni sevmek zorunda mı?
dememTabii ki değil. Ben de onu sevmiyorum zaten. Bu sevmekle ilgili değil ki.
Yeni sevgilisi olduğunu bildiğiniz birine sürekli eski kızı hatırlatıp keşke ayrılmasaydınız der miydiniz?
Vurucu darbeyi erkek arkadas yapmis yav bos bogaza bak ne soyluyon
İnşaallah çok bekletmez tez vakitte gelirKızlar selam
Ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım bana bir yol gösterin lütfen
Sevgilimin benden önce uzun ilişkisi olmuş. Bu kızı ailedeki herkesle tanıştırmış. Sonra ayrılmışlar ama kızın iletişimi ailedekilerle devam etmiş. Bundan yaklaşık 1 yıl önce biz sevgilimle ilişkiye yeni başladığımızda sevgilimin bir akrabası kızın doğum gününü kutladı kızın fotoğrafını paylaşarak. Ben de bu duruma biraz üzüldüm ve takıldım.
Sevgilim bana hak verdi ve o akrabasına mesaj ayıp böyle bir şey paylaşmasının hoş olmadığını o kızla ayrıldıklarını söyledi. Akraba kadın da ayy kusura bakma ben ayrıldığınızı bilmiyodum demiş. Ama yalan söylüyor çünkü bizim birlikte fotoğrafımızı beğenmişti.
Neyse ben bu olayı saldım baya geçti üzerinden. Dün sevgilimle konuşurken bu konu açıldı ben de o eski kızla yakın olabileceklerini, bunun normal olduğunu, benim canımı sıkan şeyin yalan söylemesi ve bilmiyormuş gibi davranması olduğunu söyledim. Sevgilim de “haklısın, ben de paylaşım yapmasından ziyade bana yaa ben sizi çok seviyordum onunla çok yakışıyordunuz keşke ayrılmasaydınız diye birkaç kez bana serzenişte bulunmasına sinirlenmiştim” dedi.
Ben de ne alaka ya sen bana bunu başta söylemedin dedim. Sevgilime birkaç kez böyle söylemiş.
Ulan çocuğun yeni sevgilisi var, o kızla bitmiş gitmiş, artık ben varım ne alaka böyle bir muhabbet ya. Ben bu kadına çok fena gıcık oldum sizce haksız mıyım?
Sevgilim kafaya fazla taktığımı ve abarttığımı düşünüyor. “Ne yaparsan yap artık kendine zarar verirsin takmakla, ilgilenmiycem” artık dedi bana.
Akıl bekliyorum…
Kızlar selam
Ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım bana bir yol gösterin lütfen
Sevgilimin benden önce uzun ilişkisi olmuş. Bu kızı ailedeki herkesle tanıştırmış. Sonra ayrılmışlar ama kızın iletişimi ailedekilerle devam etmiş. Bundan yaklaşık 1 yıl önce biz sevgilimle ilişkiye yeni başladığımızda sevgilimin bir akrabası kızın doğum gününü kutladı kızın fotoğrafını paylaşarak. Ben de bu duruma biraz üzüldüm ve takıldım.
Sevgilim bana hak verdi ve o akrabasına mesaj ayıp böyle bir şey paylaşmasının hoş olmadığını o kızla ayrıldıklarını söyledi. Akraba kadın da ayy kusura bakma ben ayrıldığınızı bilmiyodum demiş. Ama yalan söylüyor çünkü bizim birlikte fotoğrafımızı beğenmişti.
Neyse ben bu olayı saldım baya geçti üzerinden. Dün sevgilimle konuşurken bu konu açıldı ben de o eski kızla yakın olabileceklerini, bunun normal olduğunu, benim canımı sıkan şeyin yalan söylemesi ve bilmiyormuş gibi davranması olduğunu söyledim. Sevgilim de “haklısın, ben de paylaşım yapmasından ziyade bana yaa ben sizi çok seviyordum onunla çok yakışıyordunuz keşke ayrılmasaydınız diye birkaç kez bana serzenişte bulunmasına sinirlenmiştim” dedi.
Ben de ne alaka ya sen bana bunu başta söylemedin dedim. Sevgilime birkaç kez böyle söylemiş.
Ulan çocuğun yeni sevgilisi var, o kızla bitmiş gitmiş, artık ben varım ne alaka böyle bir muhabbet ya. Ben bu kadına çok fena gıcık oldum sizce haksız mıyım?
Sevgilim kafaya fazla taktığımı ve abarttığımı düşünüyor. “Ne yaparsan yap artık kendine zarar verirsin takmakla, ilgilenmiycem” artık dedi bana.
Akıl bekliyorum…
İnşaallah çok bekletmez tez vakitte gelir
Ya koca kadın ne arkadaşı. Aralarında baya yaş farkı var. Bir de arkadaş olabilirler okay da ben varken sürekli o kızı çok seviyordum keşke ayrılmasaydınız demek bana saygısızlık.
Asıl saygısız olan erkek arkadaşınız, bunu söylememeliydi.
Ayrıca kadın gayet de öyle bir şey söyleyebilir, insanlar boşandığı kişilerin akrabalarıyla görüşüyor. Bunun kulağınıza gelmesi yanlış, bilemediğiniz insan erkek arkadaşınız olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?