Erkek arkadaşımın eski ilişkisi beni çok yoruyor bana yardım ederseni çok sevinirim

canım öncelikle duygularını bi kenara bırakıp sakin düşünmeye çalış. cinselliği yaşayıp yaşamamak herkesin kendi tercihi. ne önceki kadının yanlış yaptığını düşün ne de sevgilinin. o zamanlar birbirlerine karşı bişeler hissetmişer ve ilişkilerini o şekilde yaşamışlar... ama buradaki hayati ve asıl takılman gereken nokta şu olabilir SENDEN SONRA başka bir kadınla beraber oldu mu? olmadıysa kimsenin geçmişini yargılama gibi bir hakkımız yok. belki adam o zamanlar o şekilde ilişki yaşıyordu da sonradan bir daha evlenmeden kimseyle beraber olmak istemedi? belki kendine yeni bir yol çizdi? sürekli sorgulayıp kahrederek sadece onu isyan ettirirsin.
benim eski sevgilim de benden önce yıllarca bir kızla beraber yaşamıştı, evli gibi. zaman zaman kafaya taktığım oldu ama asla 1-2 günden uzun sürmesine izin vermedim çünkü o da 28 yaşındaydı ve tabii benden önce bir hayatı olmuştu. Biz ilişkimiz boyunca hiç öyle bir beraberlik yaşamadık çünkü ben o tarz bir ilişki istemedim ve inan bana gayet de mutluyduk.
geçmişi bırakmışsa arkasında sen deşime bence artık. zaten 28 yaşına gelmiş çoğu erkek bu tür maceralar yaşamıştır, kimi saklıyo kimi de söylüyo işte

sorun olacak bi durum yok . Istese Saklardi söylemese emin ol ruhun duymazdi sana dokunmaya kıyama yan biri için çok yalnış davranıyo sun erkek bu tabi ki öyle ilişkileri olacak bunu bu kadar kafaya takman gereksiz asıl sen böyle yaparak ilişkine zarar veriyosun Senden öncesini Boşver seninle olduğu zamanları düşün sevdiğinden Eminsen yıpratma bu kadar ne kendini ne onu ne de ilişkini.

Uykum kacti tesaduf bu konuya takildim.. Sevgiliniz once o bayani sevdigini ima etmis sonra siz fevri olunca isin icinden cikmak adina kullandim demis bence.. Erkekler cinsel tatmin icin iliski kurdugu kadinlari anlatmazlar.. Bir degeri varmis ki anlatmis... Ayrica size dokunmaya kiyamayan erkek bir yil bir kadinla iliski yasayip arkadaskarina anlatan ikisi ayni kisilik olamaz tamamen hikaye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…