- Konu Sahibi cocochannel_89
ya bakın siz beni çok yanlış okuyup yanlış yorumluyorsunuz sanırım sorun burda ben yatacak kalkacak tabiki yazmadım eğer öyle bi kafa yapım olsaydı burada olmazdım böyle bir rahatsızlığım olmazdı. Ben bana kadının en büyük düşmanı kadındır diyerek beni kadın düşmanı ilan edişinize kızdım eğer benim yaptığım kadın düşmanlığı ise 28 yaşına gelmiş tabiki yatıcak kalkıcak diyorsunuz asıl kadının kadına yaptığı düşmanlık budur dedim. Üzgünüm ben yanlış bişey yapmak istemediğim için buraya girdim ve önce size danışmak istedim sorunlarımı burda çözebilirim dedim ama siz erkek arkadaşımın da o kadının da geçmişte yaptıklarına hata diyip benim bu ruh haliyle sinirlerime hakim olamayışımla yaptığımher yorumda beni dibe soktunuz üstelik ben yanlış hiç birşey yapmadım. Sanırım burası yardım aramak için pek iyi bir yer değil. Her insan yanlış yapar o kadın da yanlış yaptı ben ona heranımda dua ederim korkarı kendi başıma gelmesinden. Erkek arkadaşım da aynı şekilde belki de o da hata yaptı her ikisinin de yaptığı yanlıştı her ikisi de kendi saygısından kaybetti. Belki bi insanı geçmişinde yaptığı yanlışlarla yargılamak kadar kötü bu adamı ve kadını yargılamak her insanın belli bir olgunlaşma dönemi olduğunun da farkındayım bir insanın yaptığı her hatanın bir nedeninin olduğunu ve her insanın hayatının belli dönemlerinde belli şeylerden delilercesine pişman olduğunun. Ben üzgünüm burada bunları yazdığım için birçok insanın kocam düzelir umuduyla nelere katlandığını gören siz belki de yaşayan siz belki de yaşamadan bunu yargılayabilecek olan siz benim bu ruh halimi anlayamadınız. Üzgünüm bunları konuştuğumuz için. Ben bunların doğruluğunu yanlışlığını sorgulayamam belki ikiside çok iyi insanlar oldular bilmiyorum ama benim tutunabileceğim hiçbirşeyin olmadığına karar verdim. Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim. Mutlu günler.
canım öncelikle duygularını bi kenara bırakıp sakin düşünmeye çalış. cinselliği yaşayıp yaşamamak herkesin kendi tercihi. ne önceki kadının yanlış yaptığını düşün ne de sevgilinin. o zamanlar birbirlerine karşı bişeler hissetmişer ve ilişkilerini o şekilde yaşamışlar... ama buradaki hayati ve asıl takılman gereken nokta şu olabilir SENDEN SONRA başka bir kadınla beraber oldu mu? olmadıysa kimsenin geçmişini yargılama gibi bir hakkımız yok. belki adam o zamanlar o şekilde ilişki yaşıyordu da sonradan bir daha evlenmeden kimseyle beraber olmak istemedi? belki kendine yeni bir yol çizdi? sürekli sorgulayıp kahrederek sadece onu isyan ettirirsin.
benim eski sevgilim de benden önce yıllarca bir kızla beraber yaşamıştı, evli gibi. zaman zaman kafaya taktığım oldu ama asla 1-2 günden uzun sürmesine izin vermedim çünkü o da 28 yaşındaydı ve tabii benden önce bir hayatı olmuştu. Biz ilişkimiz boyunca hiç öyle bir beraberlik yaşamadık çünkü ben o tarz bir ilişki istemedim ve inan bana gayet de mutluyduk.
geçmişi bırakmışsa arkasında sen deşime bence artık. zaten 28 yaşına gelmiş çoğu erkek bu tür maceralar yaşamıştır, kimi saklıyo kimi de söylüyo işte