• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın eski ilişkisi beni çok yoruyor bana yardım ederseni çok sevinirim

benimde sevgilimin benden önceki sevgiliyse birlikteliği olmuş üstelik dört yıl. Canım yanıyor benimde insan bir çok şey düşünüyor. Bir kere sana kıyamaması çok güzel erkekler basit düşünür o biçim kızlar evlenecek kızlar ve her kız masalarına meze olmaz. Ne derler bilirsin rakı masası günlük kızla başlar unutulmayan ile biter. Ben hep kendime şunu diyorum evet batıyor ama benim hayatıma gireceğini bilse yapar mıydı bunu ona sordum bana verilen cevap bakir olmak isterdim sana. Ve kızdan başkasıyla da olmamış. Geçmiş bu her insan hata yapabilir senin şahsine veya ilşkinize yaptığı bir şey yok ki. Bunu düşün geçmişte yaptığı hatayı sürekli yüzüne vurursan bu ilşki yürümez. Ben hiç bir zaman onunla bak neler yaşadın demedim arkadaşlarım ile konuştum rahatladım. Şimdi ona sadece bizden bahsediyorum. İlişkinin en güzel olduğu an dünü yarını düşünmeden bugünü yaşadığın andır unutma

Merhaba;
Benim 1 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Geçmiş 1-2 aya kadar pek bir sorunumuz yoktu açıkçası ta ki bana geçmişteki kız arkadaşıyla her şeyi yaşadığını anlatana kadar. Biraz acımasız olabilir biliyorum ama ben bunu erkeklerin herhangi gündelik kaçamakları gibi algılamak istedim fakat ilişkileri 1 yıl kadar sürmüş. Bu çok iç acıtıcı bir his mantıklı düşünebilecek durumda değilim o cümleyi duyduğumdan beri içim yanıyor. Sonuç olarak ben onun bedenini çok tanımıyorum sadece elimi tuttu 1. senemizin sonunda yani yeni yeni 2 3 kere de öpüştük ben biraz çekingen olduğum için beni kırmaktan, onu yanlış anlayıp ayrılmamdan çok korktuğunu ve bana yaklaşamadığını söyledi buna tabi ki ben de çok seviniyorum. Ama o başka bir kadınla benden önce 1 sene böyle bir birliktelik yaşamış. O sahneleri gözümde canlandırdıkça ona yaklaştığı anlar aklıma geldikçe içimden sıcak sular geçiyor. Yani çok mantıklı bişey değil ben de farkındayım ama buna engel olamıyorum. İşte biraz acımasız davranarak aranızda duygusal bir bağ var mıydı yoksa sen sadece onunla birlikte olmak için mi birlikte oldun dedim. O da sevmiş olabilirim bilmiyorum sevdim herhalde gibi cevaplar verdi. Yıkıldım. Daha sonra ben bu konuyla alakalı içimde ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve sürekli ona bunu hissettirdim soğuk davrandım ona güzel birşeyler söylemek gelmiyordu içimden. O kadına hakaret ediyordum sürekli bana kızıyordu onu koruduğunu düşünüp bi de yediremiyorsun değil mi diye kızıyordum hayır sadece sana yakıştıramıyorum bu kelimeleri ona ne söylediğin umurumda bile değil diyordu. 100 kadınla yatsan bu kadar üzülmezdim dedim. Ona sevgililer gününde de hediye almış bu bile canımı yakıyordu. Sonra konuşa konuşa söylemeye başladı aslında duygusal bir bağının olmadığını onun daha önce başka birileriyle birlikte olduğunu bildiğini karşı tarafında zaten durumun farkında olduğunu hal böyle olunca da çok da kendini yormayıp onunla bir sene bu amaçla birlikte olduğunu sevmediğini hatta erkek arkadaşlarıyla zaman zaman muhabbetini yaptıklarını daha sonra uzamadan bitirdiğini kadının da evlenip gittiğini söyledi . Ayrıca çok defa da günü birlik ilişkileri olmuş ama bunlar benim çok umurumda olmadı açıkçası. Biliyorum size yine çok acımasızca gelecek ama buna da sevinmiştim. Ama yine de içimden o acı geçmiyor benim sevgilime başka bir kadının bir seneden fazla bu şekilde yaklaşması yaşadıkları düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ayrıca bir erkek bir sene birlikte olduğu kadınla nasıl duygusal bir bağ kurmasın ki. Bunları düşündükçe deli gibi sevse bile sanane geçmiş sonuçta diyorum aklımla ama kalbim çok acıyor bunu atlatamıyorum sindiremiyorum geçer mi bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada erkek arkadaşım 28 yaşında.

Abartıyosun. Sevmiş de olabilir, aşık olmuş da üstüne üstlük cinsellik de yaşicak 28 yaşında adam. Bence güzel bir şey bir erkeğe gündelik ilişkiler bir şey katmıyor açıkçası cinsellik açısından. Ama 1 yıllık sürekli bir ilişki erkeği hem duygusal hem de cinsel yöndern çok geliştirir..

Şimdi hayatında sadece sen varsın. O geçmişte kalmış..

Sevmiş olması canını acıtmasın. Sen kimseyi sevmedin mi bu yaşına kadar. Tek sorun sevdiği kişiyle cinsellik yaşamasıysa saçma düşünüyosun. Bunlar insani duygular. gecelik ilişkilerden daha normali..

benim için sevgilimin eskiden ilişki yaşadığı kadın hakkında "bakire olmadığını bildiğimden takıldım-yaşadıklarımı erkek arkadaşlara anlatıyodum" tarzı şeyler söylemesi kessinlikle ayrılık nedenidir.
emin ol ki mayası bu olan adam senin arkandan da buna benzer pekçok şey söyleyecek.
Gururla demişsin ya "1 sene boyunca elimi tuttu,beni incitmemek için 1sene öpüşmedik bile" diye
romantik romantik...
emin ol karı kız muhabbetini sevdiği arkadaşlarına bunu bambaşka şekillerde anlatmıştır
adım gibi eminim,çünkü karakteri bu adamın!
1 sene yaşadığı,öpe öpe sevdiği kadın için bile böyle şeyler anlatan insana güvenmemelisin
Eki Görüntüle 901760
düşünce yapın çok yanlış,kıskançlık değil..çok çok daha başka birşey.
umarım değiştirirsin...

Yengenç hiç buralara girmeyeydin anlama ihtimali sıfır o yüzden değişmez :ssz:

Ayrıca ben çocuğa suç bulmadım pek. Çocuk konu sahibimizin kafa yapısını anladıysa, bu tarz cümlelerin onu rahatlatacağını anladıysa böyle konuşmuştur.

Baksana mutlu olmuş o kısımlarda. kızın öncesinde de bakire olmaması falan rahatlatmış konu sahibimizi.

Merhaba;
Benim 1 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Geçmiş 1-2 aya kadar pek bir sorunumuz yoktu açıkçası ta ki bana geçmişteki kız arkadaşıyla her şeyi yaşadığını anlatana kadar. Biraz acımasız olabilir biliyorum ama ben bunu erkeklerin herhangi gündelik kaçamakları gibi algılamak istedim fakat ilişkileri 1 yıl kadar sürmüş. Bu çok iç acıtıcı bir his mantıklı düşünebilecek durumda değilim o cümleyi duyduğumdan beri içim yanıyor. Sonuç olarak ben onun bedenini çok tanımıyorum sadece elimi tuttu 1. senemizin sonunda yani yeni yeni 2 3 kere de öpüştük ben biraz çekingen olduğum için beni kırmaktan, onu yanlış anlayıp ayrılmamdan çok korktuğunu ve bana yaklaşamadığını söyledi buna tabi ki ben de çok seviniyorum. Ama o başka bir kadınla benden önce 1 sene böyle bir birliktelik yaşamış. O sahneleri gözümde canlandırdıkça ona yaklaştığı anlar aklıma geldikçe içimden sıcak sular geçiyor. Yani çok mantıklı bişey değil ben de farkındayım ama buna engel olamıyorum. İşte biraz acımasız davranarak aranızda duygusal bir bağ var mıydı yoksa sen sadece onunla birlikte olmak için mi birlikte oldun dedim. O da sevmiş olabilirim bilmiyorum sevdim herhalde gibi cevaplar verdi. Yıkıldım. Daha sonra ben bu konuyla alakalı içimde ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve sürekli ona bunu hissettirdim soğuk davrandım ona güzel birşeyler söylemek gelmiyordu içimden. O kadına hakaret ediyordum sürekli bana kızıyordu onu koruduğunu düşünüp bi de yediremiyorsun değil mi diye kızıyordum hayır sadece sana yakıştıramıyorum bu kelimeleri ona ne söylediğin umurumda bile değil diyordu. 100 kadınla yatsan bu kadar üzülmezdim dedim. Ona sevgililer gününde de hediye almış bu bile canımı yakıyordu. Sonra konuşa konuşa söylemeye başladı aslında duygusal bir bağının olmadığını onun daha önce başka birileriyle birlikte olduğunu bildiğini karşı tarafında zaten durumun farkında olduğunu hal böyle olunca da çok da kendini yormayıp onunla bir sene bu amaçla birlikte olduğunu sevmediğini hatta erkek arkadaşlarıyla zaman zaman muhabbetini yaptıklarını daha sonra uzamadan bitirdiğini kadının da evlenip gittiğini söyledi . Ayrıca çok defa da günü birlik ilişkileri olmuş ama bunlar benim çok umurumda olmadı açıkçası. Biliyorum size yine çok acımasızca gelecek ama buna da sevinmiştim. Ama yine de içimden o acı geçmiyor benim sevgilime başka bir kadının bir seneden fazla bu şekilde yaklaşması yaşadıkları düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ayrıca bir erkek bir sene birlikte olduğu kadınla nasıl duygusal bir bağ kurmasın ki. Bunları düşündükçe deli gibi sevse bile sanane geçmiş sonuçta diyorum aklımla ama kalbim çok acıyor bunu atlatamıyorum sindiremiyorum geçer mi bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada erkek arkadaşım 28 yaşında.

Ve sende buna sevindin?
Kadinin kadindan baska dusmani yoktur derler ya dogru.. Kendi basina gelse dunyasi yikalacak olan kiz, bir baskasinin arkasindan konusuluyor, bedeninden faydalaniliyor diye nasil da mutlu olmus. Allah sizin gibileri islah etsin.

Dusunceleriniz midemi bulandirdi.

Kadının düşmanı yine kadındır derler doğruymuş.
Başka bir kadın için erkek arkadaşınızın kötü düşündüğünü öğrenince rahatlamışsunız ki erkek arkadaşınızın yaptığı iğrençlik.
Geçmiş geçmişte kalmıştır ne yaşadıysa deşmenizin ve takılmanızın manası yok başka kadınlara kafanı takmana hiç gerek yok

Yengenç hiç buralara girmeyeydin anlama ihtimali sıfır o yüzden değişmez :ssz:

Ayrıca ben çocuğa suç bulmadım pek. Çocuk konu sahibimizin kafa yapısını anladıysa, bu tarz cümlelerin onu rahatlatacağını anladıysa böyle konuşmuştur.

Baksana mutlu olmuş o kısımlarda. kızın öncesinde de bakire olmaması falan rahatlatmış konu sahibimizi.

ben de katılıyorum
sanki sevgilisi konu sahibi konuyu sürekli açmasın uzatmasın diye böyle demiş gibime geliyor
ama gerçekse olay iğrenç :ssz::26:

kadınlar sandığınız kadar masum değil evli olduğunu bile bile hatta para teklif ederek bunu yapan kadınlar var. Bu kadının da sürekli erkek arkadaşımı arayıp evine gelmek istediğini öğrendim hatta gelmek için yalvardığını. Erkek arkadaşım işim var deyip başından savmak istediğinde ısrar ettiğini öğrendim. Daha sonra da erkek arkadaşım ayrıldığında 3_5 ay sonra nişanlanıp evlenip gittiğini de öğrendim. Kusura bakmayın ama erkekler karşısındaki kadın kadınsa adam olurlar kadın olmak çok ayrı bir meziyettir. Hiç bir erkek sevdiği kadına bunu yapmaz sevmediği kadını da koruyup kollıyım diye uğraşmaz eğer kız istemişse yapar. Kabul etmek gerekir ki biz duygusal canlılarız ama erkekler öyle değil. Bir kadının bir kişiyle birlikte olması çok şeyi değiştirir ama bir erkek için bu aynı şey değil.

Son düzenleme:
kadınlar sandığınız kadar masum değil evli olduğunu bile bile hatta para teklif ederek bunu yapan kadınlar var. Bu kadının da sürekli erkek arkadaşımı arayıp evine gelmek istediğini öğrendim hatta gelmek için yalvardığını. Erkek arkadaşım işim var deyip başından savmak istediğinde ısrar ettiğini öğrendim. Daha sonra da erkek arkadaşım ayrıldığında 3_5 ay sonra nişanlanıp evlenip gittiğini de öğrendim. Kusura bakmayın ama erkekler karşısındaki kadın kadınsa adam olurlar kadın olmak çok ayrı bir meziyettir. Hiç bir erkek sevdiği kadına bunu yapmaz sevmediği kadını da koruyup kollıyım diye uğraşmaz eğer kız istemişse yapar. Kabul etmek gerekir ki biz duygusal canlılarız ama erkekler öyle değil. Bir kadının bir kişiyle birlikte olması çok şeyi değiştirir ama bir erkek için bu aynı şey değil.

5 parmağının 5 i bir mi?
Öylede kadın öylede adam var:25:
Bütün bunları nerden öğrendin?

Olumlu ya da olumsuz yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok sağolun. Ben de defalarca kez olanları düşündüm. Bu yaz nişanlanacaktık çok ciddi bir süreç geçiriyorduk bu dönemin arasında böyle bişey yaşamış olduğum için çok stresliyim çok gerginim o yüzden çok kafam karışık sert cevap vermiş yanlış kelimeler kullanmış olabilirim özür dilerim. Ama duygusal bi insan olduğum için çabuk ikna olabiliyorum söyledikleriniz için çok teşekkür ederim tekrar ama bu aşamadan sonra dönmek çok kolay olamıyormuş maalesef.

Kızın liseden bi arkadaşı vardı hala görüştükleri bi arkadaşıydı dayanamadım onunla konuştum çok iç açıcı şeyler söylemedi açıkçası. İlk buluşmada erkek arkadaşıma numarasını vermiş görüşmek istemiş sürekli evine gitmek için aramış. Kimse kusura bakmasın ama kadın olmak böyle bişey değil. Daha öncede böyle birçok ilişkisi olmuş. Bir insana kadın olarak cinsel arzu duymak normal diyorsunuz ya hani bunun bile bir adabı var kendine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz.

Ya arkadaş burda bir süür şey yazıyoruz nasıl bu kadar zeytin yağından kıl çeker gibi sevgilini dağlara tepelere yüceltebiliiyorsun anlayamıyorum ..
Bi kere adam adam olsa bu tür iğrenç anlaşmalara göz yumup kadınla bu iğrenç anlaşma sebebiyle birlikte olmaz ..
Bu insanın kişişiliğine aykırı ya kusura bakma ama ha genel eve gitmiş ha bi kadınla anlaşma yaparak birlikte olmuşş ..
Bunu yapan birisi benim sevgilim asla olamazdı mesela çünkü baştan belli kişiliği daha doğrusu karaktersizliği ..
Adam dedin korumaya da çalışmaz demişsin .. Çok yanlşş ! adam dediğin korur sahiplenirr .. Sevdiğini kimselere rezil etmek iğrenç durumlara düşürmek istemez .. İlk önce güvenini kazanır karşsındaki kızın asıl sevenn amacı ilk önce güvenii kazanmaktır ama amaçlarıınıı kızın üzerinde kullanabilmek için değğil adam gibi bi ilişki sürdürebilmek için ..
Kendimden örnek vericem ben yine ..
Benim sevgilimm .. Ben onu öpmeye çalıştığımda dışarda .. Bana çok kızar napıyorsun sen insanların içinde insanların sana kötü gözle bakmasına izin vereemem kusura bakma der .. Ben onun da beni istediğini bilirim ama adap edep ya .. Ben yanlış yapsam o yaptırmaz engel olur bana . Neblym ben konuşmak istesem böyle şeylerden bahsetme sana hiç yakışmıyor der .. Asıl düzgün erkek korumacı erkek benim bildiğim böyledir .. Sevdiğini bırak kendine etrafındakilere dahi kötü duruma sokmamaktır .. Kişilik sahibi erkek hiçbir zaman bi kadınla anlaşıp bi anlaşma eşliğinde onunla birlikte olmaz nedir bu ya .. Parayla bedenini satan erkek değil suçlu olann ona para verip beraber olan mı suçlu .. Nerelere kaydı konu töbe töbe .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızın liseden bi arkadaşı vardı hala görüştükleri bi arkadaşıydı dayanamadım onunla konuştum çok iç açıcı şeyler söylemedi açıkçası. İlk buluşmada erkek arkadaşıma numarasını vermiş görüşmek istemiş sürekli evine gitmek için aramış. Kimse kusura bakmasın ama kadın olmak böyle bişey değil. Daha öncede böyle birçok ilişkisi olmuş. Bir insana kadın olarak cinsel arzu duymak normal diyorsunuz ya hani bunun bile bir adabı var kendine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz.

valla canım kusura bakmada adam olmakda yaşadığı ilişkiyi marifetmiş gibi anlatmak değil
Kız hatalıdır degildir bilemeyiz iki kişi arasında olan durumlar için 3. kişilerden çok sağlıklı bilgiler alamayabilirsin ayrıca...

Ve sende buna sevindin?
Kadinin kadindan baska dusmani yoktur derler ya dogru.. Kendi basina gelse dunyasi yikalacak olan kiz, bir baskasinin arkasindan konusuluyor, bedeninden faydalaniliyor diye nasil da mutlu olmus. Allah sizin gibileri islah etsin.

Dusunceleriniz midemi bulandirdi.

Kadının düşmanı yine kadındır derler doğruymuş.
Başka bir kadın için erkek arkadaşınızın kötü düşündüğünü öğrenince rahatlamışsunız ki erkek arkadaşınızın yaptığı iğrençlik.
Geçmiş geçmişte kalmıştır ne yaşadıysa deşmenizin ve takılmanızın manası yok başka kadınlara kafanı takmana hiç gerek yok

Kızlar ikinizinde görüşlerine harfi harfiyen katılıyorum kesinlikle. Ve geçmişte sırf aralarında cinsellik yaşandı diye hiç tanımadığın bilmediğin bi kıza geçmişe yönelik ha boyna hakaret etmek snn ne haddine? yazık. mademki bu tarz şeyleri sırf sahiplenme içgüdünden ötürü sindiremiyosun, o zaman 28 yaşında bi adamla ilişki yaşaman yanlış.Hatta ilişki yaşama kal öyle yalnız yalnız. Zamane insanları snn benm gibi ketum yaklaşmıyo artık cinselliğe.Ayrıca da herkesin kendi hayatı bırak kim nasıl istiyosa öle yaşasın öğrendikten snra da geçmişi deşeleme ne kadar saçma düşünüyosun.Ksr bakma ama Sinir oldum gerçekten.

Ben kimsenin cinsellik anlayışını sorgulamıyorum saygı duyuyorum ama benim kafamdaki kadın anlayışı bu değil anlatabiliyor muyum. Kusura bakmayın ama ben de bir kadınım. Sıyrılmak istedim en başından beri bunu istedim inanmak için bişeyler aradım 1 aydır kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Bakın bu ülkede aldatıldığı halde bunu yutan milyonlarca kadın var adamın evli olduğunu bile bile çocuklarını göre göre aldatan kadınlar var şimdi kadının en büyük düşmanı ben mi oluyorum. O kadın defalarca bunu yapıp operasyon geçirip evlendiğinde çok mu masum oluyo ben mi ona düşmanlık etmiş oluyorum. Ben kimsenin cinsel özgürlüğünü sorgulamıyorum ama benim kafamda kadın birileriyle birlikte oluyorsa bunun da bir adabı var bi adam yüzüne karşı bunun böyle olduğunu söylemişse bu amaçla görüştüğünü belli etmişse her hafta arayıp da evine gelmek istiyorum deyip sonra da başkalarıyla görüşen bir kadına saygı duyamam herşeyin bir adabı var kimse kusura bakmasın. Benim canım yandı çok yandı ben kimseye düşmanlık etmiyorum ama eğer o kendini iyi hissetmek bi anlık haz için erkek arkadaşımla yatmışsa ben de kendimi iyi hissetmek için bunları söyledim kendi kendime ve burada konuştuklarımdan başka da tek kelime ağzımı açmadım o kadına karşı. Kimseye tek bi laf etmedim. Ben mi düşmanım şimdi canım o kadar yanmışken ben mi kötüyüm anlamıyorum sizi. Ben hiç kimsenin canını yakmadım bugüne kadar erkek arkadaşım benimde elimden tutarken öperken çok dikkat eder kimseyle görüştürmez erkek arkadaşlarıyla bile muhabbetimi geçirmez arada çünkü ben bunu hakettim ben bu saygıyı yarattım. Ama hem 28 yaşına gelmiş tabiki yatıp kalkıcak o zaman git yanlız kal diyen insan asıl sen kadınlara en büyük kötülüğü yapıyorsun bunun farkına var!!! Kadınlar evlenene kadar ihtiyaç giderilecek varlıklar değil bunu öğrenmelisin kadın dediğin de adam dediğin de kendi saygısını kendisi yaratmalı. Evet benim sevgilim yanlış yapmış bunu kabul ediyorum. Ben ne yapıcağımı bilmiyorum çıkamıyorum bu işin içinden mantıklı düşünemiyorum. Ben nişanlanıcaktım bu adamla nasıl bir dönem nasıl bir yıkıntı bunu anlayamazsınız. Tutunacak mantıklı bi sebep arıyorum lütfen bu kadarr sert davranmayın

Ben kimsenin cinsellik anlayışını sorgulamıyorum saygı duyuyorum ama benim kafamdaki kadın anlayışı bu değil anlatabiliyor muyum. Kusura bakmayın ama ben de bir kadınım. Sıyrılmak istedim en başından beri bunu istedim inanmak için bişeyler aradım 1 aydır kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Bakın bu ülkede aldatıldığı halde bunu yutan milyonlarca kadın var adamın evli olduğunu bile bile çocuklarını göre göre aldatan kadınlar var şimdi kadının en büyük düşmanı ben mi oluyorum. O kadın defalarca bunu yapıp operasyon geçirip evlendiğinde çok mu masum oluyo ben mi ona düşmanlık etmiş oluyorum. Ben kimsenin cinsel özgürlüğünü sorgulamıyorum ama benim kafamda kadın birileriyle birlikte oluyorsa bunun da bir adabı var bi adam yüzüne karşı bunun böyle olduğunu söylemişse bu amaçla görüştüğünü belli etmişse her hafta arayıp da evine gelmek istiyorum deyip sonra da başkalarıyla görüşen bir kadına saygı duyamam herşeyin bir adabı var kimse kusura bakmasın. Benim canım yandı çok yandı ben kimseye düşmanlık etmiyorum ama eğer o kendini iyi hissetmek bi anlık haz için erkek arkadaşımla yatmışsa ben de kendimi iyi hissetmek için bunları söyledim kendi kendime ve burada konuştuklarımdan başka da tek kelime ağzımı açmadım o kadına karşı. Kimseye tek bi laf etmedim. Ben mi düşmanım şimdi canım o kadar yanmışken ben mi kötüyüm anlamıyorum sizi. Ben hiç kimsenin canını yakmadım bugüne kadar erkek arkadaşım benimde elimden tutarken öperken çok dikkat eder kimseyle görüştürmez erkek arkadaşlarıyla bile muhabbetimi geçirmez arada çünkü ben bunu hakettim ben bu saygıyı yarattım. Ama hem 28 yaşına gelmiş tabiki yatıp kalkıcak o zaman git yanlız kal diyen insan asıl sen kadınlara en büyük kötülüğü yapıyorsun bunun farkına var!!! Kadınlar evlenene kadar ihtiyaç giderilecek varlıklar değil bunu öğrenmelisin kadın dediğin de adam dediğin de kendi saygısını kendisi yaratmalı. Evet benim sevgilim yanlış yapmış bunu kabul ediyorum. Ben ne yapıcağımı bilmiyorum çıkamıyorum bu işin içinden mantıklı düşünemiyorum. Ben nişanlanıcaktım bu adamla nasıl bir dönem nasıl bir yıkıntı bunu anlayamazsınız. Tutunacak mantıklı bi sebep arıyorum lütfen bu kadarr sert davranmayın

Bak canım 28 yaşına gelmiş tabiki yatacak kalkacak yazmışsın ne tabikisi ya ? 28 yaşnda evli olmayan bi bayan bakire değil diye o.. oluyosa o zaman erkek de yatmıcak arkadaş .. Tabikisi ne .. ? Allah'ın emri zaten bu .. Bunu geçiyorum .. Herhangi bir kıza sırf bu amaçla birlikte olalım gözü ile bakabiliyorsa demekki öyle bir kişiliğe sahip erkek arkadaşın var .. Kiişiliği düzgün olan insan bir de ne ise bin de de o olur yani bir kıza nasıl ise ötekilerede aynı tutumda davranmalı .. Aaa sen birlikte olmuşsun sana bi tane de ben ko.. demek yerine ona da öteki kızlra nasl davranıyorsa o yaklaşımla yaklaşmalı .. Anca böyle adam derim ben o kişiye .. O yüzden sevgilinin bu kişiliğini yansıtan davranşı olmuş .. Kısaca sen bu çocuktan ayrıl ve bunları düşünüp daha fazla kafanı boşa yorma .

ya bakın siz beni çok yanlış okuyup yanlış yorumluyorsunuz sanırım sorun burda ben yatacak kalkacak tabiki yazmadım eğer öyle bi kafa yapım olsaydı burada olmazdım böyle bir rahatsızlığım olmazdı. Ben bana kadının en büyük düşmanı kadındır diyerek beni kadın düşmanı ilan edişinize kızdım eğer benim yaptığım kadın düşmanlığı ise 28 yaşına gelmiş tabiki yatıcak kalkıcak diyorsunuz asıl kadının kadına yaptığı düşmanlık budur dedim. Üzgünüm ben yanlış bişey yapmak istemediğim için buraya girdim ve önce size danışmak istedim sorunlarımı burda çözebilirim dedim ama siz erkek arkadaşımın da o kadının da geçmişte yaptıklarına hata diyip benim bu ruh haliyle sinirlerime hakim olamayışımla yaptığımher yorumda beni dibe soktunuz üstelik ben yanlış hiç birşey yapmadım. Sanırım burası yardım aramak için pek iyi bir yer değil. Her insan yanlış yapar o kadın da yanlış yaptı ben ona heranımda dua ederim korkarı kendi başıma gelmesinden. Erkek arkadaşım da aynı şekilde belki de o da hata yaptı her ikisinin de yaptığı yanlıştı her ikisi de kendi saygısından kaybetti. Belki bi insanı geçmişinde yaptığı yanlışlarla yargılamak kadar kötü bu adamı ve kadını yargılamak her insanın belli bir olgunlaşma dönemi olduğunun da farkındayım bir insanın yaptığı her hatanın bir nedeninin olduğunu ve her insanın hayatının belli dönemlerinde belli şeylerden delilercesine pişman olduğunun. Ben üzgünüm burada bunları yazdığım için birçok insanın kocam düzelir umuduyla nelere katlandığını gören siz belki de yaşayan siz belki de yaşamadan bunu yargılayabilecek olan siz benim bu ruh halimi anlayamadınız. Üzgünüm bunları konuştuğumuz için. Ben bunların doğruluğunu yanlışlığını sorgulayamam belki ikiside çok iyi insanlar oldular bilmiyorum ama benim tutunabileceğim hiçbirşeyin olmadığına karar verdim. Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim. Mutlu günler.

''Ama hem 28 yaşına gelmiş tabiki yatıp kalkıcak o zaman git yanlız kal diyen insan asıl sen kadınlara en büyük kötülüğü yapıyorsun bunun farkına var!!! kadınlar evlenene kadar ihtiyaç giderilecek varlıklar değil bunu öğrenmelisin'' tam olarak bunu yazmıştım.

''Ama hem 28 yaşına gelmiş tabiki yatıp kalkıcak o zaman git yanlız kal diyen insan asıl sen kadınlara en büyük kötülüğü yapıyorsun bunun farkına var!!! kadınlar evlenene kadar ihtiyaç giderilecek varlıklar değil bunu öğrenmelisin'' tam olarak bunu yazmıştım.

o zaman o yazılarımı alıntı yaptığım diğer şeylere yazdığımı varsay .. öteki 28 yaşnda tabiki yatıp kalkacak ne demek kısmınıda bu yorumu kim yaptıysa ona yazdığımı varsay ..

o zaman o yazılarımı alıntı yaptığım diğer şeylere yazdığımı varsay .. öteki 28 yaşnda tabiki yatıp kalkacak ne demek kısmınıda bu yorumu kim yaptıysa ona yazdığımı varsay ..

Evet haklısınız. Bu söylediklerinizi sürekli sorguluyorum zaten bi yandan sevdiğim adam bi yandan nişan arifesine kadar gelmiş olan ilişki bi yandan kendime yediremediğim olanlar. Bunu yaşamamış bi erkeğin olmadığına ben de çok inanmıyorum bu yaşta evet haklısınız ama bu yanlış yani tabiki olacak diye bir durum yok ben onun başka birine dokunmuş olmasına katlanamıyorum bu açık mantıksız da olsa her insan seçimlerinde tercihlerinde özgürdür benim tercihim bu yönde yapamam yani. Söyledikleriniz için yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Biraz sert bir şekilde de olsa bana bi çok şeyi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıkla kalın..

Son düzenleme:
Evet haklısınız. Bu söylediklerinizi sürekli sorguluyorum zaten bi yandan sevdiğim adam bi yandan nişan arifesine kadar gelmiş olan ilişki bi yandan kendime yediremediğim olanlar. Bunu yaşamamış bi erkeğin olmadığına ben de çok inanmıyorum bu yaşta evet haklısınız ama bu yanlış yani tabiki olacak diye bir durum yok ben onun başka birine dokunmuş olmasına katlanamıyorum bu açık mantıksız da olsa her insan seçimlerinde tercihlerinde özgürdür benim tercihim bu yönde yapamam yani. Söyledikleriniz için yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Biraz sert bir şekilde de olsa bana bi çok şeyi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıkla kalın..

Bazen insanı kendine getirmek için sert olmak gerekir kusurum olduysa kusura bakma .. İyi forumlar ..

Back