- Konu Sahibi cocochannel_89
-
Merhaba;
Benim 1 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Geçmiş 1-2 aya kadar pek bir sorunumuz yoktu açıkçası ta ki bana geçmişteki kız arkadaşıyla her şeyi yaşadığını anlatana kadar. Biraz acımasız olabilir biliyorum ama ben bunu erkeklerin herhangi gündelik kaçamakları gibi algılamak istedim fakat ilişkileri 1 yıl kadar sürmüş. Bu çok iç acıtıcı bir his mantıklı düşünebilecek durumda değilim o cümleyi duyduğumdan beri içim yanıyor. Sonuç olarak ben onun bedenini çok tanımıyorum sadece elimi tuttu 1. senemizin sonunda yani yeni yeni 2 3 kere de öpüştük ben biraz çekingen olduğum için beni kırmaktan, onu yanlış anlayıp ayrılmamdan çok korktuğunu ve bana yaklaşamadığını söyledi buna tabi ki ben de çok seviniyorum. Ama o başka bir kadınla benden önce 1 sene böyle bir birliktelik yaşamış. O sahneleri gözümde canlandırdıkça ona yaklaştığı anlar aklıma geldikçe içimden sıcak sular geçiyor. Yani çok mantıklı bişey değil ben de farkındayım ama buna engel olamıyorum. İşte biraz acımasız davranarak aranızda duygusal bir bağ var mıydı yoksa sen sadece onunla birlikte olmak için mi birlikte oldun dedim. O da sevmiş olabilirim bilmiyorum sevdim herhalde gibi cevaplar verdi. Yıkıldım. Daha sonra ben bu konuyla alakalı içimde ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve sürekli ona bunu hissettirdim soğuk davrandım ona güzel birşeyler söylemek gelmiyordu içimden. O kadına hakaret ediyordum sürekli bana kızıyordu onu koruduğunu düşünüp bi de yediremiyorsun değil mi diye kızıyordum hayır sadece sana yakıştıramıyorum bu kelimeleri ona ne söylediğin umurumda bile değil diyordu. 100 kadınla yatsan bu kadar üzülmezdim dedim. Ona sevgililer gününde de hediye almış bu bile canımı yakıyordu. Sonra konuşa konuşa söylemeye başladı aslında duygusal bir bağının olmadığını onun daha önce başka birileriyle birlikte olduğunu bildiğini karşı tarafında zaten durumun farkında olduğunu hal böyle olunca da çok da kendini yormayıp onunla bir sene bu amaçla birlikte olduğunu sevmediğini hatta erkek arkadaşlarıyla zaman zaman muhabbetini yaptıklarını daha sonra uzamadan bitirdiğini kadının da evlenip gittiğini söyledi . Ayrıca çok defa da günü birlik ilişkileri olmuş ama bunlar benim çok umurumda olmadı açıkçası. Biliyorum size yine çok acımasızca gelecek ama buna da sevinmiştim. Ama yine de içimden o acı geçmiyor benim sevgilime başka bir kadının bir seneden fazla bu şekilde yaklaşması yaşadıkları düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ayrıca bir erkek bir sene birlikte olduğu kadınla nasıl duygusal bir bağ kurmasın ki. Bunları düşündükçe deli gibi sevse bile sanane geçmiş sonuçta diyorum aklımla ama kalbim çok acıyor bunu atlatamıyorum sindiremiyorum geçer mi bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada erkek arkadaşım 28 yaşında.
benim için sevgilimin eskiden ilişki yaşadığı kadın hakkında "bakire olmadığını bildiğimden takıldım-yaşadıklarımı erkek arkadaşlara anlatıyodum" tarzı şeyler söylemesi kessinlikle ayrılık nedenidir.
emin ol ki mayası bu olan adam senin arkandan da buna benzer pekçok şey söyleyecek.
Gururla demişsin ya "1 sene boyunca elimi tuttu,beni incitmemek için 1sene öpüşmedik bile" diye
romantik romantik...
emin ol karı kız muhabbetini sevdiği arkadaşlarına bunu bambaşka şekillerde anlatmıştır
adım gibi eminim,çünkü karakteri bu adamın!
1 sene yaşadığı,öpe öpe sevdiği kadın için bile böyle şeyler anlatan insana güvenmemelisin
Eki Görüntüle 901760
düşünce yapın çok yanlış,kıskançlık değil..çok çok daha başka birşey.
umarım değiştirirsin...
Merhaba;
Benim 1 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Geçmiş 1-2 aya kadar pek bir sorunumuz yoktu açıkçası ta ki bana geçmişteki kız arkadaşıyla her şeyi yaşadığını anlatana kadar. Biraz acımasız olabilir biliyorum ama ben bunu erkeklerin herhangi gündelik kaçamakları gibi algılamak istedim fakat ilişkileri 1 yıl kadar sürmüş. Bu çok iç acıtıcı bir his mantıklı düşünebilecek durumda değilim o cümleyi duyduğumdan beri içim yanıyor. Sonuç olarak ben onun bedenini çok tanımıyorum sadece elimi tuttu 1. senemizin sonunda yani yeni yeni 2 3 kere de öpüştük ben biraz çekingen olduğum için beni kırmaktan, onu yanlış anlayıp ayrılmamdan çok korktuğunu ve bana yaklaşamadığını söyledi buna tabi ki ben de çok seviniyorum. Ama o başka bir kadınla benden önce 1 sene böyle bir birliktelik yaşamış. O sahneleri gözümde canlandırdıkça ona yaklaştığı anlar aklıma geldikçe içimden sıcak sular geçiyor. Yani çok mantıklı bişey değil ben de farkındayım ama buna engel olamıyorum. İşte biraz acımasız davranarak aranızda duygusal bir bağ var mıydı yoksa sen sadece onunla birlikte olmak için mi birlikte oldun dedim. O da sevmiş olabilirim bilmiyorum sevdim herhalde gibi cevaplar verdi. Yıkıldım. Daha sonra ben bu konuyla alakalı içimde ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve sürekli ona bunu hissettirdim soğuk davrandım ona güzel birşeyler söylemek gelmiyordu içimden. O kadına hakaret ediyordum sürekli bana kızıyordu onu koruduğunu düşünüp bi de yediremiyorsun değil mi diye kızıyordum hayır sadece sana yakıştıramıyorum bu kelimeleri ona ne söylediğin umurumda bile değil diyordu. 100 kadınla yatsan bu kadar üzülmezdim dedim. Ona sevgililer gününde de hediye almış bu bile canımı yakıyordu. Sonra konuşa konuşa söylemeye başladı aslında duygusal bir bağının olmadığını onun daha önce başka birileriyle birlikte olduğunu bildiğini karşı tarafında zaten durumun farkında olduğunu hal böyle olunca da çok da kendini yormayıp onunla bir sene bu amaçla birlikte olduğunu sevmediğini hatta erkek arkadaşlarıyla zaman zaman muhabbetini yaptıklarını daha sonra uzamadan bitirdiğini kadının da evlenip gittiğini söyledi . Ayrıca çok defa da günü birlik ilişkileri olmuş ama bunlar benim çok umurumda olmadı açıkçası. Biliyorum size yine çok acımasızca gelecek ama buna da sevinmiştim. Ama yine de içimden o acı geçmiyor benim sevgilime başka bir kadının bir seneden fazla bu şekilde yaklaşması yaşadıkları düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ayrıca bir erkek bir sene birlikte olduğu kadınla nasıl duygusal bir bağ kurmasın ki. Bunları düşündükçe deli gibi sevse bile sanane geçmiş sonuçta diyorum aklımla ama kalbim çok acıyor bunu atlatamıyorum sindiremiyorum geçer mi bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada erkek arkadaşım 28 yaşında.
Yengenç hiç buralara girmeyeydin anlama ihtimali sıfır o yüzden değişmez
Ayrıca ben çocuğa suç bulmadım pek. Çocuk konu sahibimizin kafa yapısını anladıysa, bu tarz cümlelerin onu rahatlatacağını anladıysa böyle konuşmuştur.
Baksana mutlu olmuş o kısımlarda. kızın öncesinde de bakire olmaması falan rahatlatmış konu sahibimizi.
kadınlar sandığınız kadar masum değil evli olduğunu bile bile hatta para teklif ederek bunu yapan kadınlar var. Bu kadının da sürekli erkek arkadaşımı arayıp evine gelmek istediğini öğrendim hatta gelmek için yalvardığını. Erkek arkadaşım işim var deyip başından savmak istediğinde ısrar ettiğini öğrendim. Daha sonra da erkek arkadaşım ayrıldığında 3_5 ay sonra nişanlanıp evlenip gittiğini de öğrendim. Kusura bakmayın ama erkekler karşısındaki kadın kadınsa adam olurlar kadın olmak çok ayrı bir meziyettir. Hiç bir erkek sevdiği kadına bunu yapmaz sevmediği kadını da koruyup kollıyım diye uğraşmaz eğer kız istemişse yapar. Kabul etmek gerekir ki biz duygusal canlılarız ama erkekler öyle değil. Bir kadının bir kişiyle birlikte olması çok şeyi değiştirir ama bir erkek için bu aynı şey değil.
kadınlar sandığınız kadar masum değil evli olduğunu bile bile hatta para teklif ederek bunu yapan kadınlar var. Bu kadının da sürekli erkek arkadaşımı arayıp evine gelmek istediğini öğrendim hatta gelmek için yalvardığını. Erkek arkadaşım işim var deyip başından savmak istediğinde ısrar ettiğini öğrendim. Daha sonra da erkek arkadaşım ayrıldığında 3_5 ay sonra nişanlanıp evlenip gittiğini de öğrendim. Kusura bakmayın ama erkekler karşısındaki kadın kadınsa adam olurlar kadın olmak çok ayrı bir meziyettir. Hiç bir erkek sevdiği kadına bunu yapmaz sevmediği kadını da koruyup kollıyım diye uğraşmaz eğer kız istemişse yapar. Kabul etmek gerekir ki biz duygusal canlılarız ama erkekler öyle değil. Bir kadının bir kişiyle birlikte olması çok şeyi değiştirir ama bir erkek için bu aynı şey değil.
Kızın liseden bi arkadaşı vardı hala görüştükleri bi arkadaşıydı dayanamadım onunla konuştum çok iç açıcı şeyler söylemedi açıkçası. İlk buluşmada erkek arkadaşıma numarasını vermiş görüşmek istemiş sürekli evine gitmek için aramış. Kimse kusura bakmasın ama kadın olmak böyle bişey değil. Daha öncede böyle birçok ilişkisi olmuş. Bir insana kadın olarak cinsel arzu duymak normal diyorsunuz ya hani bunun bile bir adabı var kendine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz.
Ve sende buna sevindin?
Kadinin kadindan baska dusmani yoktur derler ya dogru.. Kendi basina gelse dunyasi yikalacak olan kiz, bir baskasinin arkasindan konusuluyor, bedeninden faydalaniliyor diye nasil da mutlu olmus. Allah sizin gibileri islah etsin.
Dusunceleriniz midemi bulandirdi.
Kadının düşmanı yine kadındır derler doğruymuş.
Başka bir kadın için erkek arkadaşınızın kötü düşündüğünü öğrenince rahatlamışsunız ki erkek arkadaşınızın yaptığı iğrençlik.
Geçmiş geçmişte kalmıştır ne yaşadıysa deşmenizin ve takılmanızın manası yok başka kadınlara kafanı takmana hiç gerek yok
Ben kimsenin cinsellik anlayışını sorgulamıyorum saygı duyuyorum ama benim kafamdaki kadın anlayışı bu değil anlatabiliyor muyum. Kusura bakmayın ama ben de bir kadınım. Sıyrılmak istedim en başından beri bunu istedim inanmak için bişeyler aradım 1 aydır kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Bakın bu ülkede aldatıldığı halde bunu yutan milyonlarca kadın var adamın evli olduğunu bile bile çocuklarını göre göre aldatan kadınlar var şimdi kadının en büyük düşmanı ben mi oluyorum. O kadın defalarca bunu yapıp operasyon geçirip evlendiğinde çok mu masum oluyo ben mi ona düşmanlık etmiş oluyorum. Ben kimsenin cinsel özgürlüğünü sorgulamıyorum ama benim kafamda kadın birileriyle birlikte oluyorsa bunun da bir adabı var bi adam yüzüne karşı bunun böyle olduğunu söylemişse bu amaçla görüştüğünü belli etmişse her hafta arayıp da evine gelmek istiyorum deyip sonra da başkalarıyla görüşen bir kadına saygı duyamam herşeyin bir adabı var kimse kusura bakmasın. Benim canım yandı çok yandı ben kimseye düşmanlık etmiyorum ama eğer o kendini iyi hissetmek bi anlık haz için erkek arkadaşımla yatmışsa ben de kendimi iyi hissetmek için bunları söyledim kendi kendime ve burada konuştuklarımdan başka da tek kelime ağzımı açmadım o kadına karşı. Kimseye tek bi laf etmedim. Ben mi düşmanım şimdi canım o kadar yanmışken ben mi kötüyüm anlamıyorum sizi. Ben hiç kimsenin canını yakmadım bugüne kadar erkek arkadaşım benimde elimden tutarken öperken çok dikkat eder kimseyle görüştürmez erkek arkadaşlarıyla bile muhabbetimi geçirmez arada çünkü ben bunu hakettim ben bu saygıyı yarattım. Ama hem 28 yaşına gelmiş tabiki yatıp kalkıcak o zaman git yanlız kal diyen insan asıl sen kadınlara en büyük kötülüğü yapıyorsun bunun farkına var!!! Kadınlar evlenene kadar ihtiyaç giderilecek varlıklar değil bunu öğrenmelisin kadın dediğin de adam dediğin de kendi saygısını kendisi yaratmalı. Evet benim sevgilim yanlış yapmış bunu kabul ediyorum. Ben ne yapıcağımı bilmiyorum çıkamıyorum bu işin içinden mantıklı düşünemiyorum. Ben nişanlanıcaktım bu adamla nasıl bir dönem nasıl bir yıkıntı bunu anlayamazsınız. Tutunacak mantıklı bi sebep arıyorum lütfen bu kadarr sert davranmayın
''Ama hem 28 yaşına gelmiş tabiki yatıp kalkıcak o zaman git yanlız kal diyen insan asıl sen kadınlara en büyük kötülüğü yapıyorsun bunun farkına var!!! kadınlar evlenene kadar ihtiyaç giderilecek varlıklar değil bunu öğrenmelisin'' tam olarak bunu yazmıştım.
o zaman o yazılarımı alıntı yaptığım diğer şeylere yazdığımı varsay .. öteki 28 yaşnda tabiki yatıp kalkacak ne demek kısmınıda bu yorumu kim yaptıysa ona yazdığımı varsay ..
Evet haklısınız. Bu söylediklerinizi sürekli sorguluyorum zaten bi yandan sevdiğim adam bi yandan nişan arifesine kadar gelmiş olan ilişki bi yandan kendime yediremediğim olanlar. Bunu yaşamamış bi erkeğin olmadığına ben de çok inanmıyorum bu yaşta evet haklısınız ama bu yanlış yani tabiki olacak diye bir durum yok ben onun başka birine dokunmuş olmasına katlanamıyorum bu açık mantıksız da olsa her insan seçimlerinde tercihlerinde özgürdür benim tercihim bu yönde yapamam yani. Söyledikleriniz için yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Biraz sert bir şekilde de olsa bana bi çok şeyi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıkla kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?