Erkek arkadaşımın annesi duyduğumu bilerek bana sinsi dedi.

Ayrılarak en doğru kararı vermişsin tebrik ediyorum. Eğer ki evlenseydiniz muhtemelen annesi her halta karışır, oğlum bana şunu da alır mısın diyip nispet yapmaya çalışırdı sana. Senin atanmanı ve parana çökmeyi beklemiş bu kişi sanırım. Ayrıca 45 bin maaşın 40 bini ailesine gidiyor ve kendine 5 bin ayırıyorsa, geleceğe dair yatırım yapmayı bilmiyordur. Sakın barışmayın derim. Annesine gereken cevabı usulünce verebilirdi ama o sana karşı saygısızlık yapmayı tercih etmiş. Anne kuzusu erkekler annesiyle yaşasın evlenmesin lütfen

Millet kızını kaptırdığı yetmiyor bir de malını parasını kaptıracak artık. Varlıklı kız buldun kaçırma yolalım, bu evler bize kalsın sen bunu krediye sok 3. evi de alalım demişler. Oğlum bize baksın gelin de oğluma baksın. Yetişmeyen yerde anasından babasından istesin bizi mağdur etmesin.
Barışırsanız hayatınızın hatasını yaparsınız. Fırsatçılıkları yetmiyormuş gibi bir de oğlum bu kız sinsi diyor ahlaksız terbiyesiz kadın.

Evlenirseniz siz kendi paranızı harcarsınız oda kendisininkini ailesine yedirir böyle adamlar hiç sasmiyor.sansliymissiniz ki erkenden gerçek yüzleri görünmüş.Karsiniza çok daha iyileri çıkar hiç kafanıza takmayın.Oda otursun anasının dizinin dibinde

Bence haklısın. Aileye destek olsun onu anlarım da cebinde 5 bin tl kalacak kadar da mı yani bu biraz çocuğu sömürmek oluyor.
Hadi maddiyatı da geçtim, sana sinsi demiş. İnsan bunu unutmaz. Yüzyüze nasıl bakacaksınız. Hadi baktınız diyelim,o da tamam hadi… ağzını açıp ya anne sen ne diyorsun dememiş üstüne bi de sen terbiyesiz olmuşsun… zaten buna müsade ettiği için çocuğun parasına çöküyorlar. Ağzını açan bi tip olsa bak bakayım 5 kuruş alabiliyorlar mı ya da sevdiği kadına sinsi deme cesaretini bulabiliyorlar mı.

Haklısınız tabi. Zaten evlilik işlerine girse maddiyat kesilecek asla istemezler. Yada kız zengin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Ailenize bence bahsetmeyin. Bu iş çok zor çok çekersiniz.

Belki de hayatında verdiğin en doğru karar, 7 senelik evliyim en büyük tavsiyem ailesine sınır koyamayan erkekten eş olmaz, ister zengin olsun ister çok efendi, sınır koymayı bilmiyorsa o evlilik zaman kaybıdır.

sakin arkanı dönme bile çok şanslısın sevgiliyken yüzlerini göstermişler evlenince daha zor inanki Allah kurtarmış seni

O kadar haklısınız ki burada sorun bende farkındayım hayatımı resmen ellerine verdim
Çok aşık olduğum hayatımda tek ciddi düşündüğüm adama bile boyun eğmedim oda bunun benzeriydi sebebi ne kadar verirsen o kadar istiyorlar.. zaten maddi durumun ondan iyiymiş ne işin var onunla yurt dısına git altına arabanı çek gez ailene rezil eder seni

Kendini bunlarla heba etme, barışma dengini bul. Borçları var ve oğullarına ödetiyorlar yani ilerde evi sen gecindireceksin o para istemeler borçlar bitmeyecek çünkü.

Ayrıl

Aynen kafa bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…