• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın ananesi ...

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
318
Balıkesir
günaydın kızlar size bişey anlatıcam ben anlam veremedim
ablamın liseden arkadaşının amcaoğlu varmış tanıştıralım demişler bizde atnıştık çocuk iyi huylu görüdüğüm kadarıyla iyide analaşıyoruz pek sorunumuz daha çok yeni zaten ama şöyle bi durum var ben çocukla ilk tanıştığımda aile durumumu anlattım babamında anneminde işçi olduğunu benim güzel bi işim olmadından falan bahsettimki sonra soru olmasın çünkü çocuğun babası bulunduğumuz yerde çok iyi bir şirkette müdür yazlıkları var çocuğun evi var ailede herkesin arabası var tripleks evleri var bizimde tek evimiz ve arabamız var allahıma şükür hiç bir zaman bu konu beni rahatsız etmedi ve onada anlat7ım yarın öbürgün neyiniz verdı anlamında ne ailemin aşşalanmasını isterim neden benim o yüzden herşeyi bil demiştim
dün ananesi almanyadaydı gelmiş hasta kendisi illa göreyim nası biri dedmiş bende eve gelemem ama dışarıda bi çay içbiliriz dedim peki demiş neyse dedesi ananesi kendi geldi aldılar beni çay içmeye gittik neyse oturduk çaylar geldi işte anlaşabilirseniz olur ben hasta olduğum için almanyaya geri dönücem belkide bi daha göremem die görmek istedim dedi bende anlayışla karşıladım zaten arkadaşlımı o büyütmüştü ama anlatırken biz 150 kişiye iş vermişizdir yada işte ben 7 köyün ağasının kızıydım ama bi kuru soğanda yedik tarhanada dedi o na istinaden bende dedimki bizde zor günler geçirdik haftalarca pazara çıkmadığımız zamanlar oldu benim bizim bi evimiz bir arabamız var ilk tanıştığımızda ben düşündüm çünkü işte babası müdür dayısı şöyle dendiğinde acaba ailemi dışlarlarmı yada işte yarın öbürgün sebnin neyin vardı denmesini istemem dedim ailelerin uyumlu olması benim için önemli dedim neyse konu kapandı ama evve gidince anane işte maddi durumlardan bahsetti niye öyle dediki falan demiş ablamın arkadaşına oda ablamı arayıp sormuş ablamda ben bilmiyorum ama iyi demiş bilsinler istemiştir demiş bende dedim ki eğer arkadaşın arasa sen söyle beni arasın olmicaksa da ben başından keserim yarın öbürgün büyük bi sorunla karşılaşmak istemem dedim evet beğenmişler ama sadece ailemin durumunu anlatınca tuhaf gelmiş niyeyse ben şimdi ne yapayım arkadaşmın haberi olmasında demiş kız yanlış anlama olmuş sannırım falan demiş benimde kafam karıştı ne yapmam gerektiğini bilemedim ama içimde de kalmasını istemiyorum atmam lazım çünkü başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama düşüncelerinize ihtiyacım var

dürüst davranman güzel bieşy ama ilk görüşmede anlatmasan iyi olurdu sanki. çekinecek bieşy olduğundan değil kesinlikle ama böyle özel şylerin paylaşılması için arada biraz samimiyet olması gerekir diye düşünüyorum . Ama yinede çok ynalış bişey yapmamışsın sonuçta görüştüğün kişiyle konuşmalısın bence direk, beni yanlış mı anladılar ben bunu bunu anlatmak istemiştim falan gibi.

siz dürüst davranmışsınız ...

bence birşey yapmayın... erkek arkadaşınızı görünce durumu daha detaylı ona açıklarsınız

hayırlısı olsun

sağol canım inşş ama çok üzüldüm çünkü onlar varlıklı bi aile çok arkadaşım bu yüzden boşandı evlendikten sonra ben benim durumum bu bende bişey yok demek istedim ama oda hani biz yüksek burunlu insanlar değiliz kimseyi aşağılamayız demek istedi sanırım o konuda bi yanlış anlaşılma oldu en güzeli dediğin gibi erkek arkadaşımla konuşmak bakalım iki hafaa soınra gelicek o zaman artık oturup anlatırım böyle böyle olmuş diye

bende bastan anlatmaz onlar sormadikca..mutlaka erkek ark.sormuslardir merak ettilerse.ama sizinde niyetinizi goz onune alirsak korkularinizdan dolayi bastan bilsinler istemissiniz bu kotu degil tabiki..bicok arkadasim bosandi demissiniz ne aci insanlari maddi durumuna gore degerlendirmek.ve bu yuzden yuvalarin yikilmasi..hic kafana takma eger ailesi oyle kriterler arasaydi mutlaka aranizi yapan o arkadas ona gore bi adim atardi yada ailesi sizi tanimak istemezdi..direkt baski yaparlardi sevgilinize..bence iciniz rahat olsun..

Bana da tuhaf geldi.
Anlatman ve açık olman değil sorun, o konuda iyi yapmışsın ama arkadaşına anlatmakla iyi yapmışsın bence. Sonuçta ilk defa karşılaşıyorsun bu kişilerle, direk maddi konulara girince onlarada tuhaf gelmiştir , neden böyle birşeyi bahsetme gereği hissetti diye. Seni küçük gördükleri için değil, sen de yanlış yaptığın için değil. ılk görüşme de gereksiz bir ayrıntı olmuş.
Yarın birgün, annesi babasıyla da tanışınca, bizim maddi durumumuz böyle diye konuya girilirse, onlara da tuhaf gelir.
Sen açık olmakla iyi yapmışsın ama, şuanda arkadaşın dışında, diğer kişilerin senin maddi durumlarını bilmesine gerek yok. Kendinim sorumlu ve sorunlu hissetme.

Bana da tuhaf geldi.
Anlatman ve açık olman değil sorun, o konuda iyi yapmışsın ama arkadaşına anlatmakla iyi yapmışsın bence. Sonuçta ilk defa karşılaşıyorsun bu kişilerle, direk maddi konulara girince onlarada tuhaf gelmiştir , neden böyle birşeyi bahsetme gereği hissetti diye. Seni küçük gördükleri için değil, sen de yanlış yaptığın için değil. İlk görüşme de gereksiz bir ayrıntı olmuş.
Yarın birgün, annesi babasıyla da tanışınca, bizim maddi durumumuz böyle diye konuya girilirse, onlara da tuhaf gelir.
Sen açık olmakla iyi yapmışsın ama, şuanda arkadaşın dışında, diğer kişilerin senin maddi durumlarını bilmesine gerek yok. Kendinim sorumlu ve sorunlu hissetme.

canım banada tuhaf geldi çünkü kendisi çok kişiyi işe aldırdığından bahsetti yaptıklarından bahsetti 7 köyün ağası olan birinin kızı olduğundan bahsetti bende o öyle söyleyince mecburen durumumuzdan bahsetmek zorunda kaldım çünkü bizde onların çeğreği yok baştan bilsinki istemiyoruz derlersede desinler diye düşündüm ama sanırım yanlış yaptım baksana olaylar farklı taraflara çekilmiş

ılk kez karsılastıgın ınsanlarla maddı durumu konusman cok dogru olmamıs evet, fakat nıyetını arkadasına ızah edersen, belkı durum duzelebılır. Hos ortada bır hata da yok kı, duzelsın. Sadece ıcının rahatlaması ıcın arkadasından, nıyetını ızah etmesını rıca edebılırsın...

o kendinde kusur bulmaz,ama sen maddi konuşunca sende kusur bulur,o yaşlı ona saygı duymalıyız,o tecrübeli ya..

kısacası,o kendinde bu hakkı görüyor,ama böyle konuşarak o hakkı sana da verdiğinin farkında değil.

keşke bu konuyu erkek arkadaşın iletseydi ona.

ama bence ayrılmaya bitirilmeye değecek birşey yok,eğer sevgilinle aşkınız büyükse

arkadaşıma anlattım asla şikayet olarak görme böyle bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım ben buna çok üzüldüm dedim oda bana bu saatten sonra sadece senin annen baban benim annem babam sen ve ben bu konular bizi ilgilendirir bi başkasının karışmasına izin vermem ben seni sende beni istedikten sonra bi başka sı benim önüme geçemez ama konuştuğumuz zamanda ben onlara senin ne demek istediğini açıklarım biz seninle bunları enbaşta konuşmuştuk asla aklında bir sorun işareti kalmasını istemiyorum dedi ...

Back