Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşımın ailesiyle ilgili iyi demiyorlar
- Konu Sahibi leyla kaz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile sorunu sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 133
- 31
- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
adamın sana karşı hareketleri nasıl,var çevremde leş bir aileden gelip kendisi çok iyi olan insanlar.
tabiki aile önemli ama hayatınıza ne kadar dahil olacaklar yakın mı oturacaksınız, kendisi aileci mi, bunlar önemli.
hukukta bile suç şahsidir, sadece yapanı ilgilendirir. ablası annesi berbat insanlarsa, tum sulale iğrençse bile önemli olan onlarla ilişki mesafeniz, ve nişanlının sana karşı hareketleri.
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Evet çabuk sinirlenir. Ama yarım saat sonra unutur giderdi. Birden parlayanlardandı. Yok hayır bu zamana kadar bana vurmadı. Birkez ben kendisine vurmuştum. Birşey yapmamıştı bana susmuş oturmuştu. Eşya kırma huyu yok hiç görmedim yani.Aile içi şiddet varsa o da buna eğilimli olabilir. Davranışları nasıl? Çabuk kızar mi?eşya kırar mi?sana vurdu mu?
Kavga sırasında birden sinirlenir bağırır kızar. Yarım saat sonra unutur özür diler. Böyleydi yaniKavga sırasında size tutumu nasıl gerçek yüzü o zaman çıkar sevgisiz evde büyüyen sizede sevgi vermez aileciyse sizi anne ve ablalarına ezdirebilir
- 14 Haziran 2020
- 57
- 160
- 8
- 36
Direk kesip atmayın bence.Önce tanışmaya gelecekler nasıl olsa.Az çok insanlar hareketlerinden konuşmalarından anlaşılır.En azından ailende sende daha farklı bakarsın.Aileni iyi dinle canım onların icine sinmedigi birsey varsa mutlaka sonunda ordan patlak verir.Önce bi tanışmaya gelsinler ona göre karar verirsin
- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.691
- 108
- 45
Annesinin ablasının nesi varmış?Merhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 26
Her ne olursa olsun birakmalisinMerhaba 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Nişan takalım dedik. Ailem ailesini araştırmaya başladı. İyi şeyler duymamışlar. Dirlik düzenleri yokmuş. Aile içi şiddetleri varmış. Annesi ablası iyi insanlar değillermiş vs. Ve zamanında dedesi nenesini aldatmış. 2-3 sene başka kadınla yaşamış. Bunlar duymuş ailem. Zaten başından belli istemiyordu ailem. Bunlarda tuzu biberi oldu. Siz olsanız ne yapardınız. Denilenlere inanırmıydınız. Ben az çok tanıyorum. Ama söylenenler kafamı karıştırıyor. Ve dahada kötüsü ben erkek arkadaşımla zamanında birlikde oldum. İnanın çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum çok utanıyorum. Lütfen bana akıl verin
- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 26
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Bu konu erkek arkadaşınızın tutumuna bağlı. Aa dedesi ninesini aldatmış bu çocukla mutlu olamazsınız diye bir durum yok. Ama dirlik düzen olmadığı konuşulan bir ailede büyüyen çocuk iyi bir aile kurar diye de bir durum yok. Başka arkadaşlar da değinmiş zaten erkek arkadaşınız sizi ailesine karşı ezdirmeyecek, kendi aile içinize kimseyi karıştırmayacak bir tutum sergileyecekse bu aile konusu sizi çok olumsuz etkilemez. Bu arada kendiniz belirttiğiniz için söylüyorum birlikte olduğunuzu pişman olduğunu söylemişsin bunu karşı tarafa hissettirme yani birlikte olduk diye mecbur kaldığım için ortaya çıkmasından korktuğum için evleneceğim şeklinde bir algı oluşturursan erkek arkadaşına bir nevi koz vermiş olursun
- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
Aile çok önemli benm eşimin ailesi de kötüydü herkes bişey olmaz önemli olan eşinin davranış ve tavırları zaten bayramdan bayrama görürsün bilmem ne ama evlenince gördümki aile kötüyse evliliğin temeline dinamit koyuyorlar.. Eğer aile böyleyse sakın ama sakın evlenme derim..