• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım.Nelere dikkat etmeliyim ?

pharmation

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
33
1
16
İstanbul
meraba erkek arkadaşım ablası ve annesi ile tanıştırmak istiyor ben çok heyecanlanıoırum ciddi düşünüoruz yasım 18 onunki 24 tabiki kısmet olursa 2 3 yıl sonra evlenicez yani öle düşünüoruz ama bu tanışmaya ben nasıl gidicem ne yaparım bilmiorum nasıl giyinicem( nasıl giyinmem lazım ) kapalıyım yemek verirlerrse ben yemek yiyemem çok utangaçımdır ayıptır sölemesi ama wc ye bile giremem utancımdan erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberim onun yanında bile daha yeni yeni alıştım rahat etmeye nasıl oturucam yanaklarım kızarıcakk nasılll nasıllll nasılllll :)) :(( ne yapıcam bilmiorum sizdede böle oldumu bu daha ilk tanışmam olucak ve erkek arkadaşımla gidicem tek nelere dikkat etmem lazım nasıl davranmalıyım lütfenn yardımcı olunn şimdiden çok teşekürrlerr ... (:

öncelikle hayırlısı ne ise o olsun.bir kaç yıldır zaten sevgiliymişsiniz ama ailelerle tanışınca işim boyutu değişebilir.ailesi seni severse hemen düğün dernekten bahsedilir sizin planladığınız 2-3 yıl bir bakmışınız bu yaz sonu olu verir :))) seni beğenmezlerse ellerinden geleni yapacaklardır zaten bu iş olmasın diye.
anladığım kadarı ile onların evine gideceksin bence gitme ilk görüşmeyi dışarda yapın bak bakalım güven verecekler mi? hem senonlarla tanışacaksın peki senin ailenden kaç kişi sevgilini tanıyor.yaşında çok genç umarım dilediğin gibi olur her şey.giyim kuşama takılma her zaman nasılsan öyle ol.arada hep bir mesafe tut.
ay du şimdi sen 18 yani sen 15 yaşında o 21 yaşında hımmmmm.hayır olsun inşALLAH.

şöyle başlayım ben ecz çalışıorum :) oda tabi bizz yaşıt gibiyizz yanii 1.70 boyumuzz iyi huyumuzz herşeyy birbirine denkk :) yaşını göstermioo ölee işte minyonn tiplii birazz dışarda olmazz yanii öle bii annesii yok bende dışarda istemem evv daha ii hem evini görmüş olurum nasıl düzenlerii falan ama çok utangaçım ne olcakk :) yanii yemek yiyemem en kısasıı :) bidee evlilikk işi en azz 2 sene emin ol ben 18 im söz belki ama evlilik 2 sene en azz :)) bakk şu anda bile heyecandan tırnaklarımıı yiyorumm :D sankii heyecenlenecak durum varr töbe yaa :D

ya gerçekten çok iyi huyluu sevgilim anem biliyor ilişkimizi babamda çat pat annem çıtırdatmışş tabikii baba oldugu içinn bilmioo gibi :D onun alileside çok bilmiş digildir anlattıgına göre anadolu kadını yemek bilsem temizlik bilsem yüzüm gözüm güzel olsun önemli digill dige düşünüorumm hee bide kayserililerr :)) o konudaa ne olcak bilmiorumm :D

ya gerçekten çok iyi huyluu sevgilim anem biliyor ilişkimizi babamda çat pat annem çıtırdatmışş tabikii baba oldugu içinn bilmioo gibi :D onun alileside çok bilmiş digildir anlattıgına göre anadolu kadını yemek bilsem temizlik bilsem yüzüm gözüm güzel olsun önemli digill dige düşünüorumm hee bide kayserililerr :)) o konudaa ne olcak bilmiorumm :D

her şey olacağına varır heyecan yapma ne kadar heyecan yaparsan o kadar yanlış tanıtırsın kendini.rahat ol kendin ol ama mesafeli ol hemen samimiyet kurma.biraz onları tanı.seni nasıl tanımalarını istiyorsan öyle olmalısın kişiliğini bilmeleri lazım sonra yok işte tanıştığımızda öylemiydin böylemiydin dedirtme.onlar sana çok soracaktır onların her sorusundn sonra sen de sor sorunu aklına gelmezse onlar ne sorduysa ki ailevi şeyleri soracaklardır.sende sor çekingenlik yapma.yarın bir gün öğrendiğin her şey işine yarayacak bunu unutma.kendini tanıt ama ailen hakkında sakın özel konulara girme ayrıntı verme.hele ki dertlerden bahsetme.

çoooookk teşekürr ederimm evett ailemi ve dertlerimiii hiçç anlatmamam lazımm bunu çokk kişiden duydumm sonraa kafanaa vururlarmışş .. :O buu çokk hassaas konuu hayırlısıı ne diyelimmm :) ama heyecann varr halaaa :)

çoooookk teşekürr ederimm evett ailemi ve dertlerimiii hiçç anlatmamam lazımm bunu çokk kişiden duydumm sonraa kafanaa vururlarmışş .. :O buu çokk hassaas konuu hayırlısıı ne diyelimmm :) ama heyecann varr halaaa :)

heyecan yapmam normal ama orada çok açık etme.pekte uzun oturma.zaman kötü umarım gönlünce olur her şey.

amin yok çok oturmam istesemde oturtmaz benimki zaten sıkılırım utnaırım :) ayy çookk degişikk bu duyguu onuu geçtim daha ailerr tanışacakk :( çokk zorrmuşş yhaa

konu benlikmiş :)) 3hafta önce bende erkek arkadaşımın bütün ailesiyle tanıştım :) yazlıkları var kumburgazda oraya gideceklerdi beni de davet ettiler. gittim ilk anda anne çok soğuk geldi bana. ama sonra anladım kişilik olarak öyle biri. merhaba nasılsınız dedim elini öpmedim sadece yanaktan öptük. sonra ablası geldi o daha sıcak tabi. merhabalaştık. bende gidene kadar çok heyecanlıydım ama görünce rahatladım. evlerine gittim ben birde. yemek yedik beraber ama o kısım biraz zor oluyor tabi. babası da bu seferlik misafirimizsin bidakine olmıcaksın artık bizim kızımızsın dedi :16: güzel geçti ya ne bileyim :)) sonradan haberlerini aldım beğenmişler onlarda beni ne zaman istiyoruz demişler sağolsunlar :) sormak istediğin şeyler varsa sor aklıma gelen ayrıntıları yazdım. hee bir de bende tuvalete gidemedim ablası ben gidicem dedi ondan cesaret aldım artık dayanamıcaktım bende gittim :)))

konu benlikmiş :)) 3hafta önce bende erkek arkadaşımın bütün ailesiyle tanıştım :) yazlıkları var kumburgazda oraya gideceklerdi beni de davet ettiler. gittim ilk anda anne çok soğuk geldi bana. ama sonra anladım kişilik olarak öyle biri. merhaba nasılsınız dedim elini öpmedim sadece yanaktan öptük. sonra ablası geldi o daha sıcak tabi. merhabalaştık. bende gidene kadar çok heyecanlıydım ama görünce rahatladım. evlerine gittim ben birde. yemek yedik beraber ama o kısım biraz zor oluyor tabi. babası da bu seferlik misafirimizsin bidakine olmıcaksın artık bizim kızımızsın dedi :16: güzel geçti ya ne bileyim :)) sonradan haberlerini aldım beğenmişler onlarda beni ne zaman istiyoruz demişler sağolsunlar :) sormak istediğin şeyler varsa sor aklıma gelen ayrıntıları yazdım. hee bir de bende tuvalete gidemedim ablası ben gidicem dedi ondan cesaret aldım artık dayanamıcaktım bende gittim :)))

:))) ayy bayıldımm sanaa senn atlatmışşın hayırlısıyla :) ben şimdii utangaçımdırr ama alışırsırım inş ne sordular mesala sofrayıı falan kurmaya yardım ettin mi ne konuşuldu en çok aileni sordularmı falan ben sadce annesi ve ablası ile daha ilk defa ufaktan başlıcaz ama çokk zorr yaa :( inşş.. hemen biterr gider kaynana olmazz inş. benim başıma :D

[SUP]çok garip ya neden yemek yiyemio ya da tuvalete gidemiosunuz :) insan olmanın doğal bi sonucu olarak yemek yiyip tuvalete gitmeliyiz yani çekinicek bişe yok :D [/SUP]

:))) ayy bayıldımm sanaa senn atlatmışşın hayırlısıyla :) ben şimdii utangaçımdırr ama alışırsırım inş ne sordular mesala sofrayıı falan kurmaya yardım ettin mi ne konuşuldu en çok aileni sordularmı falan ben sadce annesi ve ablası ile daha ilk defa ufaktan başlıcaz ama çokk zorr yaa :( inşş.. hemen biterr gider kaynana olmazz inş. benim başıma :D

evet yardım ettim ama ufak tefek şeyler. kaç kardeş olduğumuzu işte evli olanlar var mı falan filan. sıkılmadım hiç. içini ferah tut bence herşey güzel geçer. önemli olan erkek arkadaşının seni istemesi. o isteyince aile de istiyor zaten :))

Back