Erkek arkadasımın abisinin nisanı :)))

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Baya uzun oldu dügün,dernek olalı ama ben eklemeye karar verdiim ..
6 aylık evliler ama dügün resimleri elimde yok maleseff ..

Abisi ve müstakbel esii ..yerimseniben

Bu nisandaki biz .. Fotoları makineyle fotolar üzerinden cektim kızlar idare edin .. =))

Buda dügündekiii

Mekan aynı poz hep aynı tesadüff istee ..:1rolleyes:

Son düzenleme:
artik ne desem, eltin mi desem, eltinin kiyafetine bayildim cok hos, mutluluklar dilerim, ayrica sen ve erkek arkadasin da cok hos bir ciftsiniz, umarim sizede dügün dernek görmek nasip olur

sende cok hossun abinin eside
hele kiyafetine bayildim rengi cok hosmus
cok mutlu olurlar insallah

(bu arada seni ne kadar deli ederse etsin: cok yakisiyorsunuz yaw :kedi:)

eltının nısan elbısesı cok abartı geldı bana cok göz yoruyorama tabı bu benım fıkrım önemlı olan kendısının begenmıs olması ikinizede mutluluklar dılerım....

eltinin nişan kıyafetini pek beğenmedim ben
renginden dolayıda olabilir ama biraz fazla abartılı geldi bana
allah mesut etsin sizide onlarıda
bu arada sizde çok yakışmışsınız birbirinize
kendi resimlerinide eklersin inş.

güzel bir eltin varmış:)
Allah mutluluklarını daim etsin..darısı başınıza:)

eltinin nişan kıyafetini hiç mi hiçç beğenmedim.çok fazla abartı.bilmem ne kadar doğru ama eltinin bakışlarında bir fenalık sezdim :kedi:
hımmm...... bu arada sizde gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz.ama nişan ve düğün kıyafetleriniz tam tersi olsa daha hoş olurdu die düşünüyorum sizin içinde.siyah bir elbise düğüne daha çok yakışırdı:)

valla bişi söyliyim mi tamam eltinde güzel kız ama siz daha çok yakışmışsınız bence bilgine yaniyerimseniben

sende cok hossun abinin eside
hele kiyafetine bayildim rengi cok hosmus
cok mutlu olurlar insallah

(bu arada seni ne kadar deli ederse etsin: cok yakisiyorsunuz yaw :kedi:)
Tesekkür ederim canım )

eltının nısan elbısesı cok abartı geldı bana cok göz yoruyorama tabı bu benım fıkrım önemlı olan kendısının begenmıs olması ikinizede mutluluklar dılerım....

Canım zevkler ve renkler tartısılmaz ama inan bu konuda sana katılıyorum bende abartılı seyler, seviymiyorum tas ise tas ama hersey yakısacak abartılı olmayacak .. O begenmis,yakıstırmıs ne mutlu ona :))

Eltının kıyafetıde guzelde sız cok yakısmıssınız ya
masallah
Tesekkür ederim canım
Gelinin nişan kıyafetine bayıldım.

İnsallah canım eklemek nasip olur .. Kıyafet konusunda aynı fikirdeyiz .. Zevkerimiz aynıymıs demekki
güzel bir eltin varmış:)
Allah mutluluklarını daim etsin..darısı başınıza:)

Evet canım güzeldir :) Tesekkürler
güsel olmuş kıs....
damatın kravatılmaz:
alemsin kızz kaydirigubbakcemile3
dügün fotolarınıda koy bu kısınboshayallersmile

İnsallah canım
Elti adayında sende çok güzelmişsiniz :))
Allah Bi yastıkta kocatsın

Tesekkürler canım ..

Canım zevkler ve renkler tartısılmaz ama bende aynı düsünüyorum hatta benim sade sık seyler sevdigimi biliyor kendiside fenalık derken CADIARZU
neyse aram zaten iyi degildir zamanında üzerime kalan suctan dolayı seviyorum gene de her insan da kusur vardır sonucta olan oldu ne diyebilirim ki artık ..yerimseniben
bayıldım eltinin nişanlığına :asigim:
yerimseniben
valla bişi söyliyim mi tamam eltinde güzel kız ama siz daha çok yakışmışsınız bence bilgine yaniyerimseniben
oooo cok tesekkür ederim insallah benimde dügün,nisan resimlerimi buraya koymak birgün nasip olur ..:Saruboceq:

Canım o an o kadar karısıklıga denk geldi ki ben aylar öncesinden almıstım elbisemi aynen düz siyahtı sadece gögüsün üst kısmında taslar vardı ama cok abes buldum sonradan cünkü onlarda o kadar sık giyinen yokmus sırıtmak istemedim zaten gözler hep üzerimdeydi ..

Suna bak ne kadar önemsemis demesinler diye daha sade biseyler giymeye karar verdim nisanda da üstümde tunik tarzı askılı ve beyaz kot vardı .. Sevgilim de kıyafetini dügünden bir önceki gece bir anda almaya karar verdi degistiremedik bu yüzden de :))

[

alemsin kızz kaydirigubbakcemile3

öyleyimdirkaydirigubbakcemile3
dogru söyledim ama nerde uyum nerde...:sm_confused:sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…