- Konu Sahibi PastelBoya
-
artik ne desem, eltin mi desem, eltinin kiyafetine bayildim cok hos, mutluluklar dilerim, ayrica sen ve erkek arkadasin da cok hos bir ciftsiniz, umarim sizede dügün dernek görmek nasip olur
Tesekkür ederim canımsende cok hossun abinin eside
hele kiyafetine bayildim rengi cok hosmus
cok mutlu olurlar insallah
(bu arada seni ne kadar deli ederse etsin: cok yakisiyorsunuz yaw :kedi:)
eltının nısan elbısesı cok abartı geldı bana cok göz yoruyorama tabı bu benım fıkrım önemlı olan kendısının begenmıs olması ikinizede mutluluklar dılerım....
Tesekkür ederim canımEltının kıyafetıde guzelde sız cok yakısmıssınız ya
masallah
Gelinin nişan kıyafetine bayıldım.
eltinin nişan kıyafetini pek beğenmedim ben
renginden dolayıda olabilir ama biraz fazla abartılı geldi bana
allah mesut etsin sizide onlarıda
bu arada sizde çok yakışmışsınız birbirinize
kendi resimlerinide eklersin inş.
güzel bir eltin varmış:)
Allah mutluluklarını daim etsin..darısı başınıza:)
alemsin kızz kaydirigubbakcemile3güsel olmuş kıs....
damatın kravatılmaz:
dügün fotolarınıda koy bu kısınboshayallersmile
Elti adayında sende çok güzelmişsiniz :))
Allah Bi yastıkta kocatsın
eltinin nişan kıyafetini hiç mi hiçç beğenmedim.çok fazla abartı.bilmem ne kadar doğru ama eltinin bakışlarında bir fenalık sezdim :kedi:
hımmm...... bu arada sizde gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz.ama nişan ve düğün kıyafetleriniz tam tersi olsa daha hoş olurdu die düşünüyorum sizin içinde.siyah bir elbise düğüne daha çok yakışırdı:)
yerimsenibenbayıldım eltinin nişanlığına :asigim:
oooo cok tesekkür ederim insallah benimde dügün,nisan resimlerimi buraya koymak birgün nasip olur ..:Saruboceq:valla bişi söyliyim mi tamam eltinde güzel kız ama siz daha çok yakışmışsınız bence bilgine yaniyerimseniben
eltinin nişan kıyafetini hiç mi hiçç beğenmedim.çok fazla abartı.bilmem ne kadar doğru ama eltinin bakışlarında bir fenalık sezdim :kedi:
hımmm...... bu arada sizde gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz.ama nişan ve düğün kıyafetleriniz tam tersi olsa daha hoş olurdu die düşünüyorum sizin içinde.siyah bir elbise düğüne daha çok yakışırdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?