Erkek arkadaşımı öpmek istemiyorum

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
tanıstıgımızda arkadastık ama o bana cok asık oldu ve bende zamanlatanıdım sevdım hatta baglandım cok alıştım herseyıne elım ayagım gıbı o benım artık....

ama 1.5 senedır beni dudagımdan öpmek istediginden tiksiniyorum... isterse heryerımden öpsün hosuma gider ama dudagımdan öpmek ıstedıgınden öpüşemiyorum hiç etkilenmiyorum hiç hemde ? ilk öptügünde de etkilenmemiştim hala öyle çözemıyorum neden böyle oluyo filimlerde görüyorum mesela romantık anlar öpüşme sahneleri etkileniyorum... ama erkek arkadasımdan hiç etkilenmiyorum :/ yalnıs anlıyo oda halıyle

Son düzenleme:
tanıstıgımızda arkadastık ama o bana cok asık oldu ve bende zamanlatanıdım sevdım hatta baglandım cok alıştım herseyıne elım ayagım gıbı o benım artık....

ama 1.5 senedır beni dudagımdan öpmek istediginden tiksiniyorum... isterse heryerımden öpsün hosuma gider ama dudagımdan öpmek ıstedıgınden öpüşemiyorum hiç etkilenmiyorum hiç hemde ? ilk öptügünde de etkilenmemiştim hala öyle çözemıyorum neden böyle oluyo filimlerde görüyorum mesela romantık anlar öpüşme sahneleri etkileniyorum... ama erkek arkadasımdan hiç etkilenmiyorum :/ yalnıs anlıyo oda halıyle

Ten uyumunuz yok demek ki

Daha önceki sevgililerinde de öpüşürken tiksiniyor muydun?

İnsan sevdiğinden neden tiksinir ki bende onu anlamadım..

Aynen...
Şu anda sevdiğim insana bir kez sarılıp öpebilmek için neler vermezdim... Bu ise sizde mümkün.
Belki de öpüşmek size ters gelen bişeyse (evlenmeden önce olmaz vs. durumları) o yüzden tiksinebilirsiniz. Mesela ben evlenmeden önce öpüşmek vs gibi durumları hoş karşılamıyorum ve o yüzden tiksiniyorum çünkü haram olduğuna inanıyorum ve ailemden öyle gördüm. Ama siz böyle düşünmüyorsanız yani sıradan bişeyse size göre, o zaman büyük ihtimalle ten uyumu söz konusu olabilir.
Veya acaba erkek arkadaşınızın ağız temizliği vs. gibi durumlar olabilir mi sizi tiksindiren?

o nasıl iş öyle... :KK53: ay çok zor bir durum hem sizin için hem erkek arkadaşınız için... :44: evet galiba bunun adı ten uyumu..? özel bir soru olacak ama daha önce erkek arkadaşınız oldu mu yani hani olmadıysa ve bu tür durumlara alışık değilseniz ondan kaynaklı geçici bir durumda olabilir..? :44:

ağzımı kokuyor?

Parasi yok, isi guzel degil, opusmeyi bilmiyor. Ne bicim cocuk bu, sen en iyisi birak onu. O da biraz nefes alsin, hayatinin tadina varsin.

Son düzenleme:
Parasi yok, isi guzel degil, opusmeyi bilmiyor. Ne bicim cocuk bu, sen en iyisi birak onu. O da biraz nefes alsin, hayatinin tadina varsin.

ha bide konu sahibesine küfür ediyor
ve

''Surrender :

yine konu açmışsın ama, yorumcular aynı olacak
sanırım sebepsiz yere sana vuran, garsona teşekkür ettiğin için sana kızan, halka küpe takmanı istemeyen
erkek arkadaşından bahsedıyorsun''

:KK14:

ha bide konu sahibesine küfür ediyor
ve

''Surrender :

yine konu açmışsın ama, yorumcular aynı olacak
sanırım sebepsiz yere sana vuran, garsona teşekkür ettiğin için sana kızan, halka küpe takmanı istemeyen
erkek arkadaşından bahsedıyorsun''

:KK14:

Kufur ve tokat atiyordu degil mi birde. Suan beraber olmalari icin 'sifir' sebep var.

Bağlandım, elim ayağım dediği adamdan tiksinmez insan

Tiksindiği insanla da birlikte olmaz ...

insan sevdiğinden tiksinir mi hiç? hatta tam tersi ona dokunmayı ister..

gerçi arkadaşların yazdıklarını okuyunca ben de olsam bu adamdan tiksinirdim aslında ama dudağından öpemiyorum diye de hayıflanmaz direk terk ederdim..öpülecek bi yanı yok zaten.

peki sen neden hala bu adamla berabersin?

Son düzenleme:
sevmek ayrı tiksinmek ayrı bir olay ,erkek arkadaşının ağız bakımını yapmamasından kaynaklanıyor olabilir mi? yada ten uyumu yoktur

Ne istiyorsun anlamadım ki? Bir ton olumsuz yönünü sayarak sana uygun olmadığını olmaması gerektiğini söyledin durdun! Şiddete, hakarete dayanmış yanlış bir ilişkiyken açıkça istemiyorken şimdi de kalkmış erkek arkadaşımı öpmek istemiyorum diyorsun? Sence bu normal değil mi? Peki neyi uzatıyorsun hala?:KK14:

Son düzenleme:
X