Erkek arkadaşımı nasıl tahrik ederim

kralicesoylemezz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
5
1
20
Arkadaşlar 1 yıl önce bı ilişkim vardi ve uzun süre sonra tekrar barıştık şuan geceleri çoğunlukla buluşuyoruz -sebebini sormayın keyfi değil ama emin olabilirsiniz- arabada buluşuyoruz onu tahrik etmek onu etkilemek istiyorum ve araba içinde bunu nasi yapicagimi bilmiyorum beni arzulamasini veya kendimi ni sex kralicesiymis gibi göstermek istiyorum sizce bunu nasi yapabilirim

Keyfi değilse neden buluşuyorsun

Neden araba?

Sonra sürtündük gebe miyim diye soracaksan yardım etmeyiz

Bakalım sevgilin sex kralı mı?

3 ay sonra acaba hamile miyim diye konu acmazsiniz insallah

Evet iste sadece benim olsun her konucda başka bı kıza sex gözüyle bakmasın aklına ben geleyim aldatmasın nasi olucak bu çok tepki gördüm yazdiklarimdan kendimi yanlış ifade ettim sanirim
Bu senin yapacağın bir şeye değil sevgiline bağlı minik ergen. Adriana Lima'nın aldatıldığı dünyada sence güzellik seksilik bir kıstas mı ? Sen istediğin kadar seksi ol istediğin kadar tahrik et yapacak adam yine yapar o gözle herkese bakar fazla kurcalama o yüzden. Sevişmeyeceksen de tahrik etme ne alaka yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…