Erkek arkadaşımı kaybetmek üzereyim, nasıl olduğunu anlayamıyorum?

belginbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
13
0
36
İstanbul
Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum şu sıra.Hayatımın erkeğini buldum ama geçmişte yaptığım bir hata onu benden alacak.

Daha önceki ilişkimde erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile birlikte olurken, organı kazayla içime bir miktar girdi, sonrasında birkaç damla kan geldi.Onunla ciddi düşünmediğim için panik olup doktora koştum bana zarımın zedelendiğini, fakat bozulmadığını söylemişti doktor.Sonra emin olmak için bir kaç ay sonra tekrar başka bir doktora göründüm, yine bakire olduğum söylendi.

Sonra şimdi hayatımdaki insanla 15-20 kere birlikte olmamızın ve hiç kan gelmemiş olmasının üzerine, tekrar doktor gittim ve doktor bana kızlığımın bozulduğunu söyledi.

Bu nasıl olur, ona bu durumu söylesem çok kötü olacak, bir taraftanda, kan gelmediği için şüphelendiğini de biliyorum.Sizce ne olmuş olabilir arkadaşlar?
Zedelenmenin ardına kanama olmaması mümkün mü?
2 doktorun da hata yapması mümkün mü?

esnek bir yapınız olabilir, herkeste kanama olmaz. zaten genelde de çok az bi kanama olur. erkek arkadaşınıza da bu durumu anlatabilirsiniz. okusun araştırsın biraz.

esnek bir yapınız olabilir, herkeste kanama olmaz. zaten genelde de çok az bi kanama olur. erkek arkadaşınıza da bu durumu anlatabilirsiniz. okusun araştırsın biraz.

Sorun muayenede şu an kız olmadığım söylendi.Fakat daha önce 2 kere hala bakire olduğum söylenmişti.Bu 2 muayene ile, son gittiğim ve kızlığımın bozulduğunu söyledikleri muayene arasında cinsel ilişki yaşadık ama hiç kanamam olmadı.Bunu anlayamıyorum.

kızlıık zarının kanama miktarı üzerindeki kılcal damar sayısıyla bağlantılıdır, ilk seferde olan bir kaç damla kanama belkide o damarların körelmesine sebep olmuştur. kanamaya bilir normaldir, eğer erkek arkadaşın da bu durma anlayış göztermezse kendi kaybeder. ayrıca hiç birlikte olmadığı halde ilk seferde kanaması olmayan bir çok kadın var, biri de benim. bu tamamen doğal bir durum. araştırsın öğrensin.

neden erkek arkadasını bu yuzden kaybedeceğini düşünüyorsun anlamadım:44: seni seviyor ve güveniyorsa bence problem olmamalı.

neden erkek arkadasını bu yuzden kaybedeceğini düşünüyorsun anlamadım:44: seni seviyor ve güveniyorsa bence problem olmamalı.

Sizin düşündüünüz gibi düşünmüyor çünkü, değerlerine bağlı biri, erkek olmasına rağmen bu yüzden kendini saklamış biri, karşısındaki insandan da bunu bekliyor.Bunu öğrenirse ne yapacağını hiç bilmiyorum...

Bu konuda bilgi sahibi biri yok mu, böyle birşey olabilir mi, yani zedelenmenin ardına bozulsa bile kanamaması

Sizin düşündüünüz gibi düşünmüyor çünkü, değerlerine bağlı biri, erkek olmasına rağmen bu yüzden kendini saklamış biri, karşısındaki insandan da bunu bekliyor.Bunu öğrenirse ne yapacağını hiç bilmiyorum...

Bu konuda bilgi sahibi biri yok mu, böyle birşey olabilir mi, yani zedelenmenin ardına bozulsa bile kanamaması

Benim de garibime gitti ama demek ki olabiliyormuş ki başınıza gelmiş. Demek ki kılcal damarlar zar yüzeyinde homojen dağılmayabiliyorlarmış. İlk seferinde bütünüyle zedelenme olmamış ama geri kalan kısım da sonraki cinsel ilişkinizde gözle görülür bir kanama meydana getirememiş.

İlk seferinde zarınız bütünüyle zedelenmediği için doktorunuz "bakire" olduğunuzu söylemiş, geride bir gıdım doku parçası sağlam kalabilmiş anlamında. Keşke yüzde kaç bakire olduğunuzu sorsaymışsınız, belki şimdi bu kadar şaşkın olmazdınız.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, cinsel ilişki yaşadınız diye asla sizi yargılamıyorum, bunu yapacak son kişi bile değilimdir, ama önceden cinsel hayatınız olduğu halde, ve hâttâ kanamanız bile olduğu halde sırf zarınızın yüzde bilmem kaçı erkek arkadaşınızın elinden sağlam kurtuldu diye kendinizi "bakire" olarak mı gördünüz gerçekten? Bu bakireymiş, değilmiş gibi yaftalardan da şahsen nefret ederim, ama cinsel ilişki yaşamış birinin çıkıp "ya ama bakireydim ben yaa" demesi tuhaf işte...

Sizi rahatlatır mı bilmiyorum, ama önemli olan sizin kendi yaşadıklarınızın arkasında durabilmeniz. O eski ilişkinizi yaşarken iyiydi, şimdi o bitip yenisi başlayınca mı sevişmek kendi deyiminizle "hata" oldu? Ve üstelik o hatayı başkasıyla yapmaya devam ediyorsunuz, hem de "değerlerine bağlı" biriyle. Sizin önceki ilişkinizden dolayı sizden uzaklaşacaksa kendi yaptığı ne o zaman, hani değerler, kimin için geçerli?

O yüzden siz kendi değerlerinizin arkasında durmalısınız. Neyi hata olarak görüp görmediğiniz sadece sizi bağlar, ama tutarsız davranırsanız sonra kendiniz bocalarsınız. Siz "ben önceki birlikteliğimin arkasındayım" dediğiniz halde "ya ama benim değerlerim vardı, ilk ben yapıcaktııım, olmadı şimdi böyle" deyip sizi silebiliyorsa, o kişi sizin hayatınızda olmasın daha iyi.

"İlk sevişmemden sonra doktor bakire olduğumu söylemişti, şimdi niye böyle oldu anlamadım?" dan daha önemli noktalar var bence.

Son düzenleme:
Her şeyi yaşayıpta güya zar bozulmayınca kendini namuslu bulan kadınlar...:19:

Namus iki bacak arasında değildir lafını çok güzel özetliyorsunuz...

Carmellie'ye katılıyorum. Ayrıca şunu demeden geçemeyeceğim...

Cinsel ilişkiye evlilik öncesi karşı gelenlerden değilim. Namusu kadın cinselliğiyle özdeşleştirenlerden değilim. Bekareti savunanlardan da değilim.

Ama sizin gibi herşeyi yaşayıpta orasını bozdurmayan sonra da kendini bakireden sayan,saydıran zihniyete son derece karşıyım.

Ama pek takmayın kafanıza;ne de olsa diktirirsiniz;kendinizi temiz bir kılıfa sokarsınız...

Dert değil...:68:

Yaptığınız erkek arkadaşınıza en büyük ihanettir,aldatmadır,yalandır. Üzüldüm erkek arkadaşınız adına...

Son düzenleme:
Her şeyi yaşayıpta güya zar bozulmayınca kendini namuslu bulan kadınlar...:19:

Namus iki bacak arasında değildir lafını çok güzel özetliyorsunuz...

Carmellie'ye katılıyorum. Ayrıca şunu demeden geçemeyeceğim...

Cinsel ilişkiye evlilik öncesi karşı gelenlerden değilim. Namusu kadın cinselliğiyle özdeşleştirenlerden değilim. Bekareti savunanlardan da değilim.

Ama sizin gibi herşeyi yaşayıpta orasını bozdurmayan sonra da kendini bakireden sayan,saydıran zihniyete son derece karşıyım.

Ama pek takmayın kafanıza;ne de olsa diktirirsiniz;kendinizi temiz bir kılıfa sokarsınız...

Dert değil...:68:

Yaptığınız erkek arkadaşınıza en büyük ihanettir,aldatmadır,yalandır. Üzüldüm erkek arkadaşınız adına...

Siz de haklısınız, tevbe ettim yaptıklarımdan büyük pişmanlık duydum.Şimdi hayatımdaki insan ile imam nikahı kıydık ve öyle birlikte olduk, zaten başka türlü benim istesemde yapmazdı.Ben bilinçsiz biriydim, bana namusu ve değerleri hayatımdaki insan öğretti.Geç oldu ama herkesin ikinci bi şansa hakkı vardır.Beni affetmesi için allaha da çok yalvardım, umarım beni affetmiştir.
Son kararım ona bunu açıklamak, ondan bunu gizleyemem zaten, hayat boyu bununla yaşayamam.Beni terk ederse de edecek, yaptıklarımın cezası bu olacak gerekirse.
Çevrem bana bu yargıyı verdi, sanki bekarek bozulmadan olanlar yaşanabilirlermiş gibi.Şimdi anlayabiliyorum ancak ne büyük hatalar olduklarını.İnsan bir hayatı tüm hayatı boyunca ödeybiliyor.Ama cahildim ve iradesizdim, prensipsizdim.Umarım o ve Allah beni affeder...

Ve ne yaşadığımı bilmeden bu şekilde yargılamanız çok incitici, özellikle böyle bir durumda söylenilenler bıçak gibi deliyor insanın kalbini...

Siz de haklısınız, tevbe ettim yaptıklarımdan büyük pişmanlık duydum.Şimdi hayatımdaki insan ile imam nikahı kıydık ve öyle birlikte olduk, zaten başka türlü benim istesemde yapmazdı.Ben bilinçsiz biriydim, bana namusu ve değerleri hayatımdaki insan öğretti.Geç oldu ama herkesin ikinci bi şansa hakkı vardır.Beni affetmesi için allaha da çok yalvardım, umarım beni affetmiştir.
Son kararım ona bunu açıklamak, ondan bunu gizleyemem zaten, hayat boyu bununla yaşayamam.Beni terk ederse de edecek, yaptıklarımın cezası bu olacak gerekirse.
Çevrem bana bu yargıyı verdi, sanki bekarek bozulmadan olanlar yaşanabilirlermiş gibi.Şimdi anlayabiliyorum ancak ne büyük hatalar olduklarını.İnsan bir hayatı tüm hayatı boyunca ödeybiliyor.Ama cahildim ve iradesizdim, prensipsizdim.Umarım o ve Allah beni affeder...

Ve ne yaşadığımı bilmeden bu şekilde yargılamanız çok incitici, özellikle böyle bir durumda söylenilenler bıçak gibi deliyor insanın kalbini...

Not: Dini nikahı sadece evlenene kadar günaha girmemek için yaptık, hemen evlenmemiz mümkün değildi çünkü evlenmemize engel maddi sorunlarımız vardı

erkek arkadaşının da senden aşağı kalır yanı yok, onun bakir olduğunu nerden biliyorsun? bence değildir. olmadığı halde seni suçlu görüyorsa da alakasız bir şahıstır, ilişkinizi sürdürmeye değmez. anlamıyorum ha, kızları bir tasa alıyor, erkekler gayet rahat

valla o kadar dindar bir arkadaşın varsa - dindarlık dini nikahla mı ölçülür tartışılır ki ilişkiye girmek için dini nikah çok ama çok abes!- hiçbir insanı geçmişiyle yargılayamaz, yargılamamalı. "ben böyle bir hata yaptım, tevbe ettim" dediğinde, "amenna, başımın üstünde yeri var" demesi gerekir. yok öyle işine gelince değerlerine sahip, gelmeyince bırakıp gitmek... ne yani şimdi öğrense seni bırakacak mı? bu mu onun ahlak anlayışı, önceki erkek arkadaşından ne farkı var o zaman bu beyefendinin? farkını ortaya koysun mümkünse.

erkek arkadaşının da senden aşağı kalır yanı yok, onun bakir olduğunu nerden biliyorsun? bence değildir. olmadığı halde seni suçlu görüyorsa da alakasız bir şahıstır, ilişkinizi sürdürmeye değmez. anlamıyorum ha, kızları bir tasa alıyor, erkekler gayet rahat

Ne kadar acımasızsınız, ne beni ne hayatımdaki insanı tanımadan yafta yapıştırıyorsunuz.Erkek arkadaşımın böyle birşey yapmadığına eminim, ben ona yaklaştığımda bile beni uzaklaştırdı kendinden dini nikaha kadar(1 sene bekledi).Hangi erkek yapar bilmiyorum.Diğerlerinin tek derdi bir an önce yatağa girmekti, hatta tek dertleri buydu, sevdiklerini söyleyip güven verdiler, sonra ortada bıraktılar.

Son düzenleme:
ya kızlar neden bu kadar acımasız konuşuyorsunuz kızcağız doğru veya yanlış hata yapmış işte bi çıkmazda şu anda neden birde üzerine siz gidiyorsunuz.

erkek arkadaşın şimdiye kadar bir şey demediğine göre bundan sonrada demez heralde.

ayrıca ben dinine bağlı bir insan hiç değilim

ama sizin kıydığınız o nikaha müt'a nikahı diyorlar.

peki bu dini nikahınızı çevreniz annneleriniz bablarınız biliyor mu ? Sırf cinsel ilişkiye girmek için nikah yapmışsınız gibi geldi.

arkadaşım siz hatanızı anlamışsınız ve tevbe etmişsiniz, kalbini kırdıysam özürdilerim:71: erkek arkadaşın gerçekten doğru bir insansa Allah'ın affettiği suçu affetmesi gerekir, kendisi O'ndan büyük değil zira! hakikaten her şeyin bir zara baktığına inanamıyorum... sence öğrenirse tepkisi nasıl olur?

erkek arkadaşın şimdiye kadar bir şey demediğine göre bundan sonrada demez heralde.

ayrıca ben dinine bağlı bir insan hiç değilim

ama sizin kıydığınız o nikaha müt'a nikahı diyorlar.

Ben sünniyim hanımefendi, söylediğiniz şey şiilere ait ve sonradan haram kılınmış bir uygulama.Dinimizde tek bir nikah vardır, ölçüleri bellidir.Resmi nikah, dini nikah yerine de geçer ancak dediğim gibi, imkanlarımız şu an buna yeterli olmadığı için günaha girmemek adına zarüretten dolayı böyle bir çözüm bulduk...

pekı bu 2 doktor hıc bır belge kagıt rapor verdımı bakıreesın dıye

belkı varsa erkek arkadasını goster yada erkek arkadasında cocuk deılse esnek oldugnu bılır yada arastırsın bır suru cvp bulur esnek kızlık zarı dıye tarat arama motorlarından

imam nikahı kıyıp kimsenin haberi olmadığında o nikah geçerli midir bilmiyorum nikahın farzlarından biri de ilan edilmesidir, diye biliyorum hiç kıydırmadım ama rızasız, mehirsiz şahitsiz ve ilansız nikah sahih olmaz diye biliyorum.
kızlık zarı hiç kanamayabilir. doktorlar kadınlarda %10-20 arası bir oranda hiç kanama olmadığını söylüyor. bu konuda pek çok rapor okudum ve bunlar genelde avrupa kaynaklı raporlardı. ki türkiyede bu oran nedir bilen yok. bizde kanama olmayınca namus meselesi olduğu için herhalde.bi de yeterince ön sevişme olur kadın tam ıslanırsa kanama olmayacağını söyleyen pek çok doktor da var.
ilk ilişkinizde zar hasar görmüş ve biraz kanamış. zaten normalde de bu zar yırtılınca oluk oluk kan akmıyor genelde bir kaç damla gelir. demek ki sizde yırtılan kısım damar olan bir bölümmüş kan gelmiş kalan kısımda damar yokmuş. orası daha sonra yırtılınca kan gelmemiş.
cinselliği yargılayan yaftalayan birisi değilim. tek dileğim kendinizi bekaret nedeniyle daha büyük hatalara mahkum etmeyin (dün vardı forumda biri bekaretimi verdim evlenmeli miyim diyen) bir şey yaptınızsa arkasında durun kıvırmayın tabiri caizse ki en büyük namus dürüst olmaktır bence bi de lütfen dini meseleleri nefsiniz için evirip çevirmeyin.

Back
X