erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

ayyildiz8920

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
20
2
farklı şehirlerde yaşıyoruz 3 aylık bi ilişkimiz var. ancak öncesinde üniden tanışıyoruz o zamanlar bana ilgisi vardı ben istemedim 4 sene öncesiydi. sonra evlenmiş boşanmış. bizim yollarımız yine kesişti. yılbaşı için yanına gitmiştim ama cumartesi işe gitti. ben bütün gün evdeydim. laptopunda gezinirken bayan fotoları gördm açtım baktım. kendisi. ful makyaj mini etek pembe topuklu ayakkabı pembe ruj. o fotoğrafı başka bi yerde görseydim onun olduğunu anlamazdım bile perukta vardı başında. fotoğrafların bikacının üstünde bi site adı yazıodu. o siteye girdim. bunlardan dolu. kadın kıyafetleri giyen erkeklerr. çoğu gay, biseksüel olanı da var. işten geldi kıyameti koparttım. siteye dışardan girilemio. açtırdım siteyi. birsürü fotoğraf erkelre tangayla falan foto çektirmişler. benimkinin öle açık fotoları yoktu. sadece mini etekli makyajlı falan. ha birde sütyenli. bi erkekle ilişkisi olup olmadığını sordum yeminler etti yok dedi. bitmek üzere olan birşeydi zaten dedi. ama daha bi önceki gün bile girmiş siteye. bi hafta önce yeni foto yüklemiş. ne zamandan beri bölesin dedim. eski karımın fantazisiydi. bi giyinsene diye diye böle oldu dedi. senin gibilere gay demiolar demiş bi de kadın buna. Crossdresser deniyormuş. öle bi sitede zaten fotolar. sadece kadın gibi olmaktan beğenilmekten hoşlanıolarmış falan. dedim bi erkekle ilişkin oldumu yeminler etti yine ailesinin üstüne falan. bütün kıyafetlerini çıkarttırdım. iki valiz kıyafet çıktı. hepsini attım. konuştuk konuştuk bi daha böle bişey olmayacağına dair. sonra ben kendi evime gittim. o siteye girdim inceledim. bi başlık açtım söylendim ordakilere içlerinden biri mesaj attı. vazgeçmiş olabilirsin ama bu şekilde hakaretlerle gitme diye. biraz yazıştım sevgilimin ağzından. tamam dedi reelde sanalda bütün söylediklerimi sivrisinek say. mail attım sevgilime reel diyo ne demek istio die işteydi akşam konuşalım dedi. akşam sanki o adam bana anlatmış gibi doğruları söyle dedim biliyorum dedim. anlattı herşeyi. adamla birlikte olmuş bu kadın kılığında adam erkek işte. bi kereydi dio. bu kıyafetleri giyiyorum ama içimde böle bişey var mı diye merak ettm diyor. bir daha da olmamış. bu olayda biz daha görüşmeye başlamadan önce olmuş. hani olmamıştı yemin ettn dedim. seni kaybetmemek için dedi. ne yapacağımı bilmiyorum.
biliyorum siz direk iğrenç ayrıl bırak diyeceksiniz. ama bir daha böyle birşey yapmayacağına eminim. o kadar utandı o kadar kötü oldu ki. bir daha asla böyle birşy yapmaz. ama siz olsanız bu bildiklerinizle yaşayabilir miydiniz. bilmiyormuş gibi unutarak devam edebilir miydiniz. ne yapacağımı bilmiyorum. nolur bana akıl verin.

sorma beya düşünsene konu sahibi bide erkeklerle birlikte olduğundanda şüpheleneck konu sahibinin iş zor

sormaa beeyaa aynen...işi zor arkadaşın...ne diyelim Allah yardımcısı olsun...
Allah azıcık insanlara akıl fikir versin nereyee gidiyoruz böyle bilmem...:KK53:

kaç gündür neler çektiğimi bilemezsiniz. yemeden içmeden kesildim. ağlamaktan harap oldum. ama seviyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum.

sormaa beeyaa aynen...işi zor arkadaşın...ne diyelim Allah yardımcısı olsun...
Allah azıcık insanlara akıl fikir versin nereyee gidiyoruz böyle bilmem...:KK53:

valla ne denirki ya bu adamdan baba olurmuki önce kendi onuurnu koruyamamış her merak ettiğini yapacaqk olsa ne malum bir arkadaşıyla eve gelip hiç karımla başkasını bir arada görmedim demeyeceği çünkü herşey beklenir

kaç gündür neler çektiğimi bilemezsiniz. yemeden içmeden kesildim. ağlamaktan harap oldum. ama seviyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum.

böyle bi erkeğii (erkek ???) nasıl hala sewebilirsin sewyorum dersin bnm aklım almyo kardesim k.bakma....
bn direk silerdim....
zaten silmeye gerek yok en basta iğreniyosunn...

benim pek unutabileceğim bişey değil.. ama sen inanmışsın ve belliki bir süre daha devam etmek istiyosun.. son karar senin ..

vayyyyy anasınııı......daha neler duycaz.....sen artık telindeki bütün erkeklerden şüphelenirsin....:26:

Ben de arkama bakmayacaklardanım.

Bir çizgi vardır, ya o çizginin berisindesindir, ya da gerisindesindir.
Dar kafalı, açık görüşlü olmayan biri değilim.
Böyle yaşayanlar vardır, kendi tercihleridir beni ilgilendirmez.
Fakat benim hayatıma da ne idüğü belirsiz birisi giremez.
Bu kadarda netimdir.

Ayrıca bir defa sana yalan söylemiş, bir daha söylemeyeceği ne malum?
Bir kere yalanı göze alan bir insan, her daim yapabilecek potansiyaldedir bana göre.
Allah şaşırtmasın insanları...

Senin sınırın ne? Sen bu gerçekle ne kadar yaşayabilirsin?
Bunu tart kendinde.
Şu an belki "tamam yapmayacak" diye kendini kandırıyor olabilirsin.
Aradan zaman geçip, tekrar aynı noktaya geldiğinde "ne kadar aptalmışım" diyebilirsin, bunu da unutma.
Ayrıca hiç bir kuvvet bir erkeğe elbise, mini etek, çorap giydiremez. Eğer kendisi istemiyorsa...
Karısı yaptırdı da ne demek...

Son düzenleme:
birdaha olmayacak dedi sizde inandınız mı ? erkeklerin bayanlarla aldatmasını bile içimize sindiremezken sizin bu olanları bile bile ne yapsam diye sormanız enteresan doğrusu.

ay ınanmıyorum rezalet... ve sız hala barışsam mı dıyorsunuz. ben açıklamasına bıle fırsat vermezdım adam resmen ....... tovbe tovbe...iğrençlık. kaçın arkanıza bıle bakmayın. bıde bahaneler uretmış ayyy içim kalktı resmen..erkekmı şimdi o.....burdakı her bayan ondan daha erkektır emın ol

o siteye girip o yazılanları o erkeklerin halini bi görseydiniz o kadar çok varki. evli olan karısının haberi olmayan. karım yakaladı diye başlıklar açan. benimkinin görüştüğü adamda evliymiş mesela. ama sürekli böle erkeklere gidiyormuş. allahım nasıl biir ahlaksızlık nasıl bir utanç. o adamın yazdıklarını okudum. travestiye aşık olduğunu falan yazmış. üstelik evliyken. en çok korktuğum acaba bi erkekten hoşlanmış mıdır. bunu da sordum asla öle bişey olmadı dedi. sapkınlık olduğunun o da farkında. hala nasıl seversin diyen olmuş ama sevgi bu nasıl birden kalpten sökülüp atılır ki. iğrenmedim mi iğrendim. ama biraz soğuyunca olay. sevginle aklın arasında gidip geliosunn. ki ben bi daha böle bişey yapmayacağına eminim. çünkü benimki ordaki erkekler kadar abartmamıştı durumu. of bilmiyorumm. siz olsanız birden kestirip atar mıydınız.

biliyorum siz direk iğrenç ayrıl bırak diyeceksiniz. ama bir daha böyle birşey yapmayacağına eminim. o kadar utandı o kadar kötü oldu ki. bir daha asla böyle birşy yapmaz. ama siz olsanız bu bildiklerinizle yaşayabilir miydiniz. bilmiyormuş gibi unutarak devam edebilir miydiniz. ne yapacağımı bilmiyorum. nolur bana akıl verin.

ben olsam kısmına cevap veriyorum; hayatımdan çıkarırdım böyle birini.

böyle birsey yapmayacagından emin nasıl olabiliyorsun? büyük lokma ye ama büyük söz konusma bence.:KK19:

akıl verilecek bir durum yok tercih sizin ya tamam ya devam

Erkek arkadaşınızın biseksüel olduğunu öğrenmişsiniz kısaca. tercih meselesi, iğrenç bulmamak lazım. bunu sindirip sindirememek herkese göre değişir. ben olsaydım başıma böyle binde bir karşılaşacak bir olay geldi diye aklıma geldikçe saatlerce gülerdim muhtemelen. tabi ilişkimi de bitirirdim, istemem erkeklere de ilgisi olan biriyle beraber olmayı.

X