- 28 Ağustos 2019
- 18
- 7
- 20
- Konu Sahibi deleteduser268
erkek arkadaşım 190cm fitnessçı fiziği yerinde biri, ben de 170cm 55 kiloyum çevrem tarafından fiziğim beğenilir güzel bulunurum normalde ama şu sıralar ilişkimden dolayı kendimi çok özgüvensiz hissediyorum. Önceki ilişkilerimde çevresinden az takdir ve beğeni gören erkeklerle beraber olduğum için şuan çok affallamış durumdayım. Bugün beraber olan fotoğrafımızı storysinde paylaştı çevresinden gelen "madem sevgili yapıcaktın bizim sana ayarlamaya çalıştığımız gymci kalçası güzel olan kızları niye hep reddettin" lafları beni içteniçe kemirmeye başladı. Bunu söyleyen 2-3 arkadaşına cevap olarak ilişkide önemli olan sadece görünüş değil biz uyumluyuz beraber çok keyifli vakit geçirebiliyoruz demiş, yani ilişkimizde uyumu yakaladık ortak noktalarımız hobilerimiz de uyuyor ama benden yüksekte olması bana özgüvensizlik vermeye başladı. Problem beni aldatacağını düşünmem mi bilmiyorum sadece rekabet sevsek esnaf olurduk kafa yapısına sahibim. Yanında ben varken bile kadınların ona bakması cidden rahatsız edici bir durum. Sizce problem edilmesi gereken bir konu mu yoksa bunu zamanla aşabilir miyim?