Babanızın yanında oldukça çekingen ve utangaç olsun derim babalar saygılı ve utangaç damatları severERKEK ARKADAŞIMLA 4 SENEDİR ÇIKIYORUZ AİLEME ANLATTIM BUNDAN 1.5 SENE ÖNCE AMA 2 SENEDİR KONUŞUYORUZ DEDİM 4 SENE DİYEMEDİM AYNI MEMLEKETLİYİZ BABAM BABASINI TANIYOMUŞ PEK SEVMEZMİŞ NEYSE İKNA ETTİM ASKERLİK PROBLEM OLDU BEDELLİ YAPCAKTI YAŞI TUTMADI ASKERE GİTMEK İSTEMİYOR PARAM HAZIR DİYO NEYSE BUNU DA Bİ ŞEKİLDE BABAMA KABUL ETTİRDİM ŞUBAT AYINDA BABAMA YAZA EVLENMEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİ GEÇENLERDE ETRAFLICA KONUŞTUK OLUMLU BAKIO ANNEM RESMEN HAZIRLIĞA BAŞLADI GİBİ ŞUNU ŞÖYLE YAPARIZ BUNU BÖYLE YAPARIZ DİYO AMA BABAMDAN KORKUYORUM TANIŞMASI NASIL OLUR ORTAM NASIL OLUR NE KONUŞULUR STRESS SIKINTI İÇİNDEYİM VE BEN TAM Bİ PANİK ATAĞIM NAPCAMMM BUNLARI YAŞAYANLAR YARDIM ETSİN LÜTFEN...
ERKEK ARKADAŞIMLA 4 SENEDİR ÇIKIYORUZ AİLEME ANLATTIM BUNDAN 1.5 SENE ÖNCE AMA 2 SENEDİR KONUŞUYORUZ DEDİM 4 SENE DİYEMEDİM AYNI MEMLEKETLİYİZ BABAM BABASINI TANIYOMUŞ PEK SEVMEZMİŞ NEYSE İKNA ETTİM ASKERLİK PROBLEM OLDU BEDELLİ YAPCAKTI YAŞI TUTMADI ASKERE GİTMEK İSTEMİYOR PARAM HAZIR DİYO NEYSE BUNU DA Bİ ŞEKİLDE BABAMA KABUL ETTİRDİM ŞUBAT AYINDA BABAMA YAZA EVLENMEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİ GEÇENLERDE ETRAFLICA KONUŞTUK OLUMLU BAKIO ANNEM RESMEN HAZIRLIĞA BAŞLADI GİBİ ŞUNU ŞÖYLE YAPARIZ BUNU BÖYLE YAPARIZ DİYO AMA BABAMDAN KORKUYORUM TANIŞMASI NASIL OLUR ORTAM NASIL OLUR NE KONUŞULUR STRESS SIKINTI İÇİNDEYİM VE BEN TAM Bİ PANİK ATAĞIM NAPCAMMM BUNLARI YAŞAYANLAR YARDIM ETSİN LÜTFEN...
Konyada akrabamizin nişanı var ona gelecek bu arada da tanışacak ayrıca dediğim gibi bekar evim var 4 kızız bencede onun o eve gelmesi uygun düşmez dışarısı en iyisi gibiGönlü yok o zaman
işi resmiyete dökmek istemiyor sanırım
Ahhh inşallahYok canım karşı çıkmaz artık sonuçta tanışmayı kabul etmiş merak etme
Daha ailesi ile değil onunla tanisio ama bence bu da önemli çocuk iyiyse ailesi bi şekilde razi edilir diye düşünüyorumBen de çok heyecanlıydım tanışma olacağı zaman. Yakın akrabalarıyla bize gelmişlerdi. Çabuk kaynaştılar. Kadınlar erkekler ayrı odada oturmuşlardı. Bir hafta sonrada söz yapılmasına karar verilmişti. Dayım patavatsızlık yapmış, erkek kardeşim kız istemeye giderken onu asla çağırmam diyor :)
İki taraftan da çok konuşkan birilerinin olması avantajlı olur.
Kaç sene oldu askerlikten mi vermedi başka sebepler varmiydi aile gibibenimki vermedi ühühü.ama askerliği bitti inşallah artık verir
Babamla olan iletişimimden herhalde bi kaç kişide boyle bi tepki verdi ki babamla herşeyi konusurum herseyimi bilir söylerken çok cekinmedim tabi heyecanlandim ama utanmadim sonuçta kotu birşey yapmıyorum onunlada etraflıca konuştuk kaç kere hatta dediğin gibi anne ben sana söyleyin sen babamla konuş sonra bana şöyle dedim ama her seferinde babam özellikle benimle konuşmayı tercih etti birebir konuştuk hepAileler tanışmaya gelmeden babana nasıl evlenmek istiyoruz diyebildin ben olsam utanırdım bizde ben hep anneme söylerdim aileler tanışmaya geldi evlilik programını aileler konuştu siz zaten herşeyi kabul ettirmişsiniz ki
Niye bu şekilde yapınca ne oluyor erkek kişiliği mi değişiyor ya da kotu birisi mi oluyorYok benim kastettiğim o değildi, askerlikten önce vermemiş olmak ayrı bi konu. Askerliğini gidip bankaya para yatırarak yapınca kız vermezdim anlamında :)
Bilmiyorum hic boyle bi ortamda bulunmasın nasıl olur ne oluyor konusma lar nasıl olur bilemdim için stres ve heyecan içindeyim maalesef ;-)adam herşeye he demiş daha neden korkuyorsun ki
Mesela ne konusulduben tanıştırmaya getirdiğim de babamle ikisinin arasında ki konuşmalar çok gülmüştüm
Aklımda bulunucak :-DBabanızın yanında oldukça çekingen ve utangaç olsun derim babalar saygılı ve utangaç damatları sever
İnşallah kalbim patlicak kotu bisi olmasın Allah'ım lütfennnnhiççç canını sıkma..herşey güzel olur...
Evet evet aynen kafamdaki sorular dönüyor dönüyor dönüyor pazar bi geçseCanim biraz rahat ol panik yapma :) bende senin gibiydim hic duramiyodum aklimda 100 tane soru nasil olcak ne olcak ne dicekler birde düsün benim esim abimin ennn iyi arkadasii bizim eve birtek onu getirirdi erkek arkadaslarindan annemlerinde 25 senelik komsularii:) simdi o zamanlara gülüyoruz en güzel zamanlarin canim tadini cikar sen rahat olki erkek arkadasinda rahat olsun :)
Evet evet aynen kafamdaki sorular dönüyor dönüyor dönüyor pazar bi geçse
Çook teşekkürler canım benim ya duaların için sağol canımDua ederim sana insallah :) merak etme
Hmm o durumu bilmiyordum o zaman ayrı bir durumKonyada akrabamizin nişanı var ona gelecek bu arada da tanışacak ayrıca dediğim gibi bekar evim var 4 kızız bencede onun o eve gelmesi uygun düşmez dışarısı en iyisi gibi
İnşallah canım son 3 gün baklm heyecanla bekleyiş içindeyim tabi ayni zamanda dua ediyorum bol boll :))Hmm o durumu bilmiyordum o zaman ayrı bir durum
hayırlı olsun inşallah