ERKEK ARKADAŞIMI BABAMLA TANIŞTIRMA :O

Babanızın yanında oldukça çekingen ve utangaç olsun derim babalar saygılı ve utangaç damatları sever

Canim biraz rahat ol panik yapma :) bende senin gibiydim hic duramiyodum aklimda 100 tane soru nasil olcak ne olcak ne dicekler birde düsün benim esim abimin ennn iyi arkadasii bizim eve birtek onu getirirdi erkek arkadaslarindan annemlerinde 25 senelik komsularii:) simdi o zamanlara gülüyoruz en güzel zamanlarin canim tadini cikar sen rahat olki erkek arkadasinda rahat olsun :)

ben tanıştırmaya getirdiğim de babamle ikisinin arasında ki konuşmalar çok gülmüştüm

Daha ailesi ile değil onunla tanisio ama bence bu da önemli çocuk iyiyse ailesi bi şekilde razi edilir diye düşünüyorum

Babamla olan iletişimimden herhalde bi kaç kişide boyle bi tepki verdi ki babamla herşeyi konusurum herseyimi bilir söylerken çok cekinmedim tabi heyecanlandim ama utanmadim sonuçta kotu birşey yapmıyorum onunlada etraflıca konuştuk kaç kere hatta dediğin gibi anne ben sana söyleyin sen babamla konuş sonra bana şöyle dedim ama her seferinde babam özellikle benimle konuşmayı tercih etti birebir konuştuk hep

Evet evet aynen kafamdaki sorular dönüyor dönüyor dönüyor pazar bi geçse

Konyada akrabamizin nişanı var ona gelecek bu arada da tanışacak ayrıca dediğim gibi bekar evim var 4 kızız bencede onun o eve gelmesi uygun düşmez dışarısı en iyisi gibi
Hmm o durumu bilmiyordum o zaman ayrı bir durum
hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…