ERKEK ARKADAŞIMI BABAMLA TANIŞTIRMA :O

hayrlisi olsn ins cnm senin icin.. mutlu gunlerin yakindir..sanslisn.. bnm gibi sevdigini ailenin kabul etmemesi gibi bi durum yk..sanslisn..hersy guzel olur ins cnm..iyi aksamlar

hayrlisi olsn ins cnm senin icin.. mutlu gunlerin yakindir..sanslisn.. bnm gibi sevdigini ailenin kabul etmemesi gibi bi durum yk..sanslisn..hersy guzel olur ins cnm..iyi aksamlar
onlarda önce kabul etmedi başta ama hani derler ya tırnaklarımla geldim bu duruma diye bende aynen öyle yaptım kızlar herşey sizde bitio ben yaptıysam herkes yapar önemli olan kararlı olmanız :)

onlarda önce kabul etmedi başta ama hani derler ya tırnaklarımla geldim bu duruma diye bende aynen öyle yaptım kızlar herşey sizde bitio ben yaptıysam herkes yapar önemli olan kararlı olmanız :)
neler yaptin akil ver banada suan o durumdaym.s cok kotuym.s

neler yaptin akil ver banada suan o durumdaym.s cok kotuym.s
başta vazgeçmedim babam istemedi ayrıldım derim gene görüşürüm diye düşünmedim öyle oyuna girmedim dürüstçe konuştum karşısında başta babasından dolayı istemedi söyler söylemez bahane olarak babasını söyledi bi kaç defa bnde kızdım baba senin önüne bi insan getiriyorum önce ona bi bak sonra arkasını araştır dedim bu konuyu kapattı arastırcam zaten diye tehdit etti araştırdı hiç bişi bulamadı sonra üstü kapalı baktım beğenmedim ayrıl dersem ayrılır mısın dedi bende baba ben sana yoldan gecen bi adam getirmiyorum karşına bn gördüm beğendim inandım ki senin karşına getiriyorum dedim sonra başkasını düşünmüştük dedi ben orda son noktayı koydum fevri bi yanım var ve başladım konuşmaya ben sizden şu saatten sonra olumlu bişi düşünemiyorum dedim bu kadar önyargıyı ben yıkamam dedim siz tanışsanızda bu değişmicek dedim tabi bunlar yaklaşık 1.5 sene önce oldu sonra babam bekledi galiba ayrılırım diye ama ayrılmadık bitirmedik ki iyice bağlandık babamın yanında arıyodu öbür odaya geçiyodum biliyodu onla konuştumu sessiz kaldı ki şimdide olumlu bakıo ki askerliği yapmadan kabul etti ki bnm onlardan ayrı şehirde çalışmam yaşamsal problemlerimin olmasıda bu süreci hızlandırdı. yani sonuç olarak senin kararlı duruşun seçtin sözler verdiğin cevap bi nevi babamla savaştım tezlerini çürüttüm hipoteze geri döndük ve sonunda pes etti mücadele önemli bi yerde

konum vardi benim.. orda paylastm ama eften puften olaylar. bahaneler..annem istemeyince babamda yanasmadi kapat konuyu gorusme flan dediler. suanda hc bsi olmams gbi gorucu cikariyolr.. malesfki.s.s.
başta anneni yumuşat gerçekten onda bitio tamam ben babamla konuştum direk annem babama çok müdahele edemedi için ki normaldede babamı ikna eden kişi benimdir annem bni arayıp babana de sen konuş baba böyle yapsan iyi olur de bakalım derdi :) meslek hastalığı kıvrak dille alakalı :)

başta anneni yumuşat gerçekten onda bitio tamam ben babamla konuştum direk annem babama çok müdahele edemedi için ki normaldede babamı ikna eden kişi benimdir annem bni arayıp babana de sen konuş baba böyle yapsan iyi olur de bakalım derdi :) meslek hastalığı kıvrak dille alakalı :)

Elimden geleni yapmam.. birakmicam..herkesin gonlunu alarak bu yola gircem.. arasa kalmak istemiyom.. annem cok inatci bnm.. bakim neler olcak.s

bende bu hafta sonu anladım anneme yollar kötüymüş tipi varmış gelmeyin dedim o da ben gelmek istiyorum ikinizde çok heveslendiniz dedi :))) bnmde çok hoşuma gitti bizi için gelmek istedi ama yoldan dönmek zorunda kaldılar rahatladım ama annem artık yanımda babamda aradı suçluluk duydu herhalde bnde problem değil babacım dedim :))) rahatladım amaa

bende bu hafta sonu anladım anneme yollar kötüymüş tipi varmış gelmeyin dedim o da ben gelmek istiyorum ikinizde çok heveslendiniz dedi :))) bnmde çok hoşuma gitti bizi için gelmek istedi ama yoldan dönmek zorunda kaldılar rahatladım ama annem artık yanımda babamda aradı suçluluk duydu herhalde bnde problem değil babacım dedim :))) rahatladım amaa

Ins benimde bole guzel telaslarim olur..cikacgimz yolda annem babam yanmda destekcim olur.s

hiç takmin ettim gibi değildi babam çok gergindi ama ne onu ne de beni üzecek bişi dedi maneviyatı yüksek bi yuva kurmamızı istedini söyledi maddiyatda olmadını yalansız dürüst bi ilişki kurmamızı istedi sonrada gün belirleyelim istesinler dedi :KK70: 18 nisanda isteme olacak :KK70:

X