SİZ EVLİ MİSİNİZ TANIŞTIRDINIZ MI NASIL OLUYOR BU İŞLER CAFE TARZI Bİ YERDE TANIŞCAKLAR BU BİRAZ RAHATLATIYO BNİbaban tamam demiş bu kadar stres yapma.sevgilinin babasını sevmemesi sevgilinide sevmeyecek anlamına gelmez.efendice giyinsin,saygılı olsun bi baba başka ne isterki.
PKİ YA ORTAM NASIL OLUR ÇOK MU KASINTI OLUR :) BENİM YAPMADIĞIM KADAR NAZ YAPACAK GALİBA BABAMAilecek dışarıda bir cafede oturup bir çay içilir. Konuşulur,muhabbet edilir. Ve kaynaşılır.
evliyim canım.benim babam yıllar önce vefat etti ama annemle eşimi tanıştırma süreci gerçekten bende çok telaşlanmıştım.annem istememişti tanışmak daha erken diyordu askerliğini yapmadığı için.ben bi oyun yaptım yolda karşılaşmalarını sağladım.yolda karşılınca ayaküstü biraz konuştular.annemde beğenmişki gelsinde bi tanışalım demişti.sende mi böyle bi oyun yapsanki :)SİZ EVLİ MİSİNİZ TANIŞTIRDINIZ MI NASIL OLUYOR BU İŞLER CAFE TARZI Bİ YERDE TANIŞCAKLAR BU BİRAZ RAHATLATIYO BNİ
evliyim canım.benim babam yıllar önce vefat etti ama annemle eşimi tanıştırma süreci gerçekten bende çok telaşlanmıştım.annem istememişti tanışmak daha erken diyordu askerliğini yapmadığı için.ben bi oyun yaptım yolda karşılaşmalarını sağladım.yolda karşılınca ayaküstü biraz konuştular.annemde beğenmişki gelsinde bi tanışalım demişti.sende mi böyle bi oyun yapsanki :)
yasak mıBüyük harflerle yazmak yasak sitede. Heyecan stres yapmana gerek yok. Baban belki de tanıdıkça çok sevecek.
sanki sen sevgilinin ailesiyle tanışıyorsun dur canım bu ne panik :) aksine senin sakin olun sevgilinin heyecanını alman lazım.ilk görüşmeyi mümkün oldukça kısa tutun.insanlar gergin oluyor haliyle çok bulanmasın her iki tarafta.TANIŞMAYA RAZI AMA ORTAMDAN KORKUYORUM BABAM DIŞARIYA AGRASİF VE SOĞUKDUR ARKADAŞLARIM HEP ÇOK SİNİRLİ DURUYOR BABAN DERLER TIRSIYORUM VE PANİKLEMEKTEN KORKUYORUM PANİKLERSEM YANDIM
abimlerle tanıştırdım ocakta heyecandan erken gitmişiz mahalledeki parkta 1 saat otrduk soğukta abimin gelmesini bekledik ikimizde aynıyız paniğiz birazStres yapılacak hiçbir sey yok ama insan mutlaka yapıyor.sonraki Buluşmalar cok daha rahat oluyor
abimlerle tanıştırırken çocuğu ben panik yaptırdım abim bana kızdı ortamı niye geriyorsun diye ben gitmesem mi kisanki sen sevgilinin ailesiyle tanışıyorsun dur canım bu ne panik :) aksine senin sakin olun sevgilinin heyecanını alman lazım.ilk görüşmeyi mümkün oldukça kısa tutun.insanlar gergin oluyor haliyle çok bulanmasın her iki tarafta.
23 yaşındayımkaç yaşındasın
neden kafede tanışıyorlar peki...heyecan yapman normal ama bu durumlarda ne yapılır ne konuşulur... sadece senin annen baban olursa sevgilin rahat edermi23 yaşındayım
bu kadar panik yapıncada sanki bi kusuru varmışta ortaya çıkmasından korkuyormuş gibi olur.git ama kendinden emin bi şekilde sakince dur.seni az çok tahmin ettim.yerinde duramayan deli bi kızsınabimlerle tanıştırırken çocuğu ben panik yaptırdım abim bana kızdı ortamı niye geriyorsun diye ben gitmesem mi ki