ERKEK ARKADAŞIMI BABAMLA TANIŞTIRMA :O

busra8442

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
61
17
31
ERKEK ARKADAŞIMLA 4 SENEDİR ÇIKIYORUZ AİLEME ANLATTIM BUNDAN 1.5 SENE ÖNCE AMA 2 SENEDİR KONUŞUYORUZ DEDİM 4 SENE DİYEMEDİM AYNI MEMLEKETLİYİZ BABAM BABASINI TANIYOMUŞ PEK SEVMEZMİŞ NEYSE İKNA ETTİM ASKERLİK PROBLEM OLDU BEDELLİ YAPCAKTI YAŞI TUTMADI ASKERE GİTMEK İSTEMİYOR PARAM HAZIR DİYO NEYSE BUNU DA Bİ ŞEKİLDE BABAMA KABUL ETTİRDİM ŞUBAT AYINDA BABAMA YAZA EVLENMEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİ GEÇENLERDE ETRAFLICA KONUŞTUK OLUMLU BAKIO ANNEM RESMEN HAZIRLIĞA BAŞLADI GİBİ ŞUNU ŞÖYLE YAPARIZ BUNU BÖYLE YAPARIZ DİYO AMA BABAMDAN KORKUYORUM TANIŞMASI NASIL OLUR ORTAM NASIL OLUR NE KONUŞULUR STRESS SIKINTI İÇİNDEYİM VE BEN TAM Bİ PANİK ATAĞIM NAPCAMMM BUNLARI YAŞAYANLAR YARDIM ETSİN LÜTFEN...

baban tamam demiş bu kadar stres yapma.sevgilinin babasını sevmemesi sevgilinide sevmeyecek anlamına gelmez.efendice giyinsin,saygılı olsun bi baba başka ne isterki.
SİZ EVLİ MİSİNİZ TANIŞTIRDINIZ MI NASIL OLUYOR BU İŞLER CAFE TARZI Bİ YERDE TANIŞCAKLAR BU BİRAZ RAHATLATIYO BNİ

BEN MEMURUM O ÖZEL SEKTRDE BABAM BUNU DA BİRAZ SIKINTI YAPMIŞTI BAŞTA PEK GÖNÜLLÜ DEĞİL YANİ BU İŞTE

Özel bi tanışmamı olck yoksa istemye gelinincemi tanıyack . Stresli ve heyecanlı günlere Hoşgeldin :) panik yapma olup bityr geçer .

Ailecek dışarıda bir cafede oturup bir çay içilir. Konuşulur,muhabbet edilir. Ve kaynaşılır.

SİZ EVLİ MİSİNİZ TANIŞTIRDINIZ MI NASIL OLUYOR BU İŞLER CAFE TARZI Bİ YERDE TANIŞCAKLAR BU BİRAZ RAHATLATIYO BNİ
evliyim canım.benim babam yıllar önce vefat etti ama annemle eşimi tanıştırma süreci gerçekten bende çok telaşlanmıştım.annem istememişti tanışmak daha erken diyordu askerliğini yapmadığı için.ben bi oyun yaptım yolda karşılaşmalarını sağladım.yolda karşılınca ayaküstü biraz konuştular.annemde beğenmişki gelsinde bi tanışalım demişti.sende mi böyle bi oyun yapsanki :)

Büyük harflerle yazmak yasak sitede. Heyecan stres yapmana gerek yok. Baban belki de tanıdıkça çok sevecek.

TANIŞMAYA RAZI AMA ORTAMDAN KORKUYORUM BABAM DIŞARIYA AGRASİF VE SOĞUKDUR ARKADAŞLARIM HEP ÇOK SİNİRLİ DURUYOR BABAN DERLER TIRSIYORUM VE PANİKLEMEKTEN KORKUYORUM PANİKLERSEM YANDIM

Stres yapılacak hiçbir sey yok ama insan mutlaka yapıyor.sonraki Buluşmalar cok daha rahat oluyor

TANIŞMAYA RAZI AMA ORTAMDAN KORKUYORUM BABAM DIŞARIYA AGRASİF VE SOĞUKDUR ARKADAŞLARIM HEP ÇOK SİNİRLİ DURUYOR BABAN DERLER TIRSIYORUM VE PANİKLEMEKTEN KORKUYORUM PANİKLERSEM YANDIM
sanki sen sevgilinin ailesiyle tanışıyorsun dur canım bu ne panik :) aksine senin sakin olun sevgilinin heyecanını alman lazım.ilk görüşmeyi mümkün oldukça kısa tutun.insanlar gergin oluyor haliyle çok bulanmasın her iki tarafta.

Stres yapılacak hiçbir sey yok ama insan mutlaka yapıyor.sonraki Buluşmalar cok daha rahat oluyor
abimlerle tanıştırdım ocakta heyecandan erken gitmişiz mahalledeki parkta 1 saat otrduk soğukta abimin gelmesini bekledik ikimizde aynıyız paniğiz biraz

abimlerle tanıştırırken çocuğu ben panik yaptırdım abim bana kızdı ortamı niye geriyorsun diye ben gitmesem mi ki

abimlerle tanıştırırken çocuğu ben panik yaptırdım abim bana kızdı ortamı niye geriyorsun diye ben gitmesem mi ki
bu kadar panik yapıncada sanki bi kusuru varmışta ortaya çıkmasından korkuyormuş gibi olur.git ama kendinden emin bi şekilde sakince dur.seni az çok tahmin ettim.yerinde duramayan deli bi kızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…