Canım bu adamdan ayrıldığın iyi olmuş.
Senin değer verdiğin kadar o sana değer vermemiş.
Anlattıklarından ve davranışından bu açıkça belli oluyor..
Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki sana onun gerçek yüzünü göstermiş..
Belki parası yoktur,gururuna yedirememiştir sana bunu söylemeyi diye düşündüm ama yanılmışım..
O yeni projesi üstünde çalışıp parasına para katsın...
Sen ayrıldın diye bunu paraya bağlarsa bağlasın boşver..
Hatta ne düşünürse düşünsün..
Bu onun sığlığı demektir..
Zaten konu paradan çok senin zor zamanında sana destek olmaması,sana söz verip yerine getirmemesi..
Hele banka önünde saatlerce beklemek zorunda kalman..
Bu adam sorumluluk almak istemiyor bana kalırsa..
Evlilik gibi bir niyeti de yok gibi..
Şimdi noluyor sen ayrılık acısı ile üzülüp ağlıyorsun o ise işiyle ilgili yeni projesini düşünüp heyecanlanıyor..Seni taktığını ya da senin kadar kendini heba ettiğini hiç mi hiç sanmıyorum..
Şimdi git,yüzünü yıka ve güzel bir makyaj yap..Hele bu günlerde hayatı daha da sevmelisin..Çünkü seni yeterince önemsemeyen bir insandan kurtuldun..Sonradan daha fazla üzülebilirdin..
Kocaman bir gülümse şimdi.Çünkü iyi şeyler hakediyorsun..Bunu kendine sıkça söyle..
Boşverrrr
Daha 26 yaşındasın .Sanki 90 mışsın gibi konuşuyorsun..
Ben 26 yaşında tanıştım eşimle..Bu işlerin hele aşkın yaşla bir alakası yok inan buna..
insan heryaşta aşık olabilir:.
Önemli olan senin kıymetini bilen,zor anlarında yanında olan biri olmasıdır..Hayat,evlilik hep cicim,çiçeğim değil..Hep iyi günleri,romantik anları paylaşmak değil..
Hani derler ya hastalıkta ,sağlıkta,iyi günde ,kötü günde...
Allah' a şükret kurtulduğuna..Önüne öyle biri çıkar ki bu adam için döktüğün tek göz yaşına değmeyeceğini anlarsın..
Sevgiyle kala.s.:1hug: