Erkek arkadaşımdan ayrıldım, üzgün ve suçlu hissediyorum, ne yapmalıyım?

Zaten yurumeyecekmis doğrusunu yapmışsın.

adam senin işine senin hayatına çok fazla sıkı yönetim uyguluyor şimdi biraz ağlarsın ama geçer merak etme

Bosver ya modern birini bul, seni çekemez o şimdi işin iyi diye. Ayrica not iyiler yani begenilenler öyle instagramdan sosyal medyadan bulmuyor eşlerini kendi çevrelerinden tercih ediliyorlar. Bu cok dogru çoğunlukla. Etrafinda tercih edilmeyen birini bulamayan uzaklarda ariyor. Annen dogru demis yabanci yerlere gitmek sıkıntili olabilir

İyi yapmışsın. bu kısım özellikle ilişkinizin toksik kısmı. Mimar olduğun belli, çalışma ortamının erkeklerle dolu olduğu belli, madem rahatsız o zaman mimar kadınla ilişki düşünmeyecek. Bunun kahrını mı çekeceksin. Ay bir de havalara bak, beyefendi sana iyi davranmışmış, Allah razı olsun ya.

Iyyyy iyi ki ayrılmışsın boşver. Ailesi de tuhaf gibi zaten. Çocuk da tuhaf.

Ne kadar çabuk etki altına giriyorsunuz.5 ayda adam herşeyinize karışmaya başlamış.Bence ayrılmakla çok iyi yapmışsınız,anneniz çok hakli.Size uygun değil,ailesi de ,eğitim durumu,iş hayatı hiçbir şeyi uygun değil.Mutlu olamazdınız.Onu düşünmeyi bırakın,önünüze bakın.

Çok iyi yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…