Erkek arkadaşıma özel günlerde hediye alasım gelmiyor

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
İyi akşamlar kızlar. 4 yıllık ilişkim var. Özel günlerde, normal günlerde birbirimize hediye aldık bu zaman zarfında. Ben normalde hediye seçerken acaba beğenir mi diye çok takıntılı biriyimdir. Arkadaş olsun sevgilim olsun beğenmez diye çok irdelerim. Erkek arkadaşıma ilk zamanlarda kıyafet aldım. Kendisi çok çabuk kilo alıp kilo veren bir vücuda sahip. (Özellikle göbekten) ben ona ilk senemizde sporcu atlet gömlek aldım. Atleti gerçekten küçük almışım olması imkansız gibi bir şeydi ya da yırtılabilirdi giyse. Satıcının gazına gelmiştim esnek diye. Her neyse gömleği bir kere giydi buluştuğumuzda. Uzaktan yanıma gelirken gömleğin ona yakışmadığını farkettim. Ama alırken çok beğenmiştim. Sonra ben bir daha neden giymedin dedim olmadığnı söyledi dar geliyor dedi. Trip atınca istersen deneyeyim dedi neyse gerçekten dar geldi . kıyafete taktım ya gittim bir kere de mont aldım. O hep siyah renkli şeyleri sever ben de farklı olsun diye hardal sarısı aldım ama mont püsküllüydü. Beden oldu ama püsküllü diye giymek istemedi. Ben de değiştirelim dedim siyah deri ceket aldık. Tabi giymeyip dolapta beklemesindense değiştirmek daha mantıklı geldi. Ben de o günden sonra artık kıyafet almam artık dedim. Almıyorum ama ben neden bir türlü kıyafet hediyesinde düzgün bir şey tutturamıyorum moralim bozuluyor. Elimle ona bir şey hazırladım hala saklar mesela manevi değeri yüksek diye. Mesela bir kız arkadaşıma da kolye almıştım o da hiç takmadı kolyeyi. Aldığım hediyenin kullanılmadığını hissetmek çok üzüyor beni.

Kız arkadaşına takı alma ama, ben de kız arladaşlarımın aldığı takıyı taktığımı pek hatırlamam.

Erkeğe de elektronikten git beğenilmesini istiyorsan. Kıyafet ben de eşime beğendiremiyorum. Ne zaman alsam en kısa sürede birlikte değiştirmeye gidiyoruz.

kendi begeninize göre degilde karsi tarafin hosuna gidecek tarzda alsaniz.4 yilda az cok biliyorsunuzdur zevklerini.illaki niye kiyafet? baska kücuk seyler alabilirsiniz icinizden gelen saklayabilecegi.yada istemiyorsaniz almayin.yani hediye zorla alinmaz ki.icinizden geliyorsa yapilmali bence..

Canım beraber gidip deneyeceksiniz yakisinca ya bu çok güzel oldu içimden geldi hediye etmek istiyorum diyeceksin. Cidden de vitrinde güzel duran ustumuzde çok çirkin olabiliyor.
Bir de 2 li kahve fincani veya cup gibi risksiz hediyeler al bence daha çok makbule geçer.
Bir deee erkekte Püsküllü mont nedir ya ben de irite oldum cidden de.

ben esime bile alamıyorum kıyafet ancak onunla gidiyorum deniyor olursa tamam kıyafet erkekler acısından riskli ya ben yakınıma begen birsey dogum gunu hediyesi alıcam derim mesela hem onun istedigi oluyor daha iyi

Değişim kartı hayat kurtarıyor. Begenmezse, bedeni olmazsa degistirir olur biter. Bence kıyafet sürpriz hediye için riskli. Onun yerine hobilerine, kişisel zevklerine ya da ihtiyaçlarına yönelik şeyler alabilirsin. Kıyafeti beraberken, deneyerek alın.

Yalnız hardal renk püsküllü montu ben kadın halimle giymem o nasıl bir hediye
Saat, parfüm daha mantıklı.

Sadece şapka kısmıydı bir de yanımda kız arkadaşım vardı o çok beğendim hatta bedeni olsa sevgilime alırdım dedi onun gazıyla aldım :)

Yalnız hardal renk püsküllü montu ben kadın halimle giymem o nasıl bir hediye
Saat, parfüm daha mantıklı.
Sadece şapka kısmında vardı bir de yanımda oda arkadaşım gelmişti o da çok beğendi bedeni olsa sevgilime alırdım dedi falan ben de aramaktan yoruldum alayım dedim :) :)

Kıyafet almayın. Ben eşime kolay kolay kıyafet almam. Onun vücudu da kilosu da neredeyse hiç değişmez. Bedeni de hep aynıdır neredeyse. Ama üzerine giyilmeden alınan kıyafet olmuyor işte. Bir iki kez denedim biri eh işte oldu, biri olmadı. Artık başka şeyler alıyorum. O bana asla kıyafet almaz. Nereden bilsin vücuduma olacak mı olmayacak mı? Ki hediye alma konusunda virtüözdür yani.
Başka şeyler alın sorun kalmaz. Ama hediyenin ne kadar kullanıldığına falan da takmayın ne gerek var. Hediye karşı tarafı mutlu etmek için alınır. O sürekli kullanarak bizi mutlu etsin diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…