erkek arkadaşıma ne hediye alacağım ?

ilayda1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
3
0
36
Ankara
Bu sitedeki bazı konulara baktım ve sizin bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm...Siteniz çok güzel ve sizde bir aile gibisiniz umarım bende bu ailenin bir parçası olabilirim =)

Yardım istemem gereken konu ise erkek arkadaşıma ne hediye alacağm...Sanırım biraz komik gibi ama gerçekten 1,5 aydan beri beri bulamıyorum...:44: Gerçekten çok kararsızım...:S Lütfen bana yardım edin Sizin bana fikir vermenize yardımcı olmak için biraz bilgi veiriiim :):26:

Ben 19 yaşındayım.Erkek arkadaşım 20 yaşında 16 Aralıkta 21 yaşına giricek...Yay burcu...Daha önceleri ona saat almayı düşündüm ama biraz ağzını aradıktan sonra zaten çok sevdiği marka bir saatinin olduğunu öğrendim Sonra parfüm düşündm ama kendine özel bir parfümü olduğuu ondan başkasını kullanmadığını öğrendim Birbirimizi çok seviyoruz ve birlikteliğimizin 11.Ayındayız ...

Lütfen yardım edin :)

Kravat, gömlek veya tuttuğu futbol takımının forması. Ya da bilgisayar oynamayı seviyorsa sevebileceği bir oyunun cd'si. İlk aklıma gelenler bunlar...

Bence romantik bir hediye olmasın, resimdir, takvimdir vs olmasın. Bunlar güzel hediyeler ama inanın çoğu erkek önem vermiyor. Onun sevip beğeneceği bir şey olmalı.

Son düzenleme:
Tuttuğu takımın formasını başka bi arkadaşı alcak...Kravat ta kullanmaz Gömlek de çok baktım ama onun tarzında bulmadım hala araştırmaktaym...Teşekkür ederim...

Lütfn aklınıza geldikçe yazın isyanlardaym bişi bulamicam die çok korkuyorm :18:

beraber cekildiginiz fotograflardan bir albüm olusturabilirsin.. her sayfaya bir resim ve icinden gelen duygulari , sirler yazabilirsin.. hatira olarak , allah nasip ederde evlenirseniz cok güzel bir ani olur.. baktikca yillar önceki halinizi hatirlarsiniz..

-dogum günü hediyenin yanina bir pasta alip üstüne seni seviyorum askim ... yazabilirsin.. ona süpriz yapabilirsin..

- veya dogum gününde 1-2 gün önce evde ona süpriz yapip heryere mum koyup kendi elerinle yaptigin yemekleri ellerinle yedirebilirsin... sonrada daha süpriz bitmedi dogum gününde devam edecek diyebilirsin...

- hediye olarak mesala ayakkabida alabilirsin..

yaylara hediye almak cok zordur...
bende yay burcuyum ve cok zor begenirim...
romantik bir hediye yerine onu sasirtacak bir sey al...

yaylara hediye almak cok zordur...
bende yay burcuyum ve cok zor begenirim...
romantik bir hediye yerine onu sasirtacak bir sey al...

Evet haklısın gerçekten çok uzun zamandır ne alacağımı düşünüyorum ama bir türlü bulamıyorum.Doğum gününe çok az kaldı...Onu ne şaşırtabilir ki...:?

Benim erkek arkadaşım da yay burcu.
Doğum gününde işyerine gönderdiğim resimli kurabiye buketi ,
yılbaşında hazırladığım resimli takvim ve 2mize ait maskeler,
üzerine aşık çöp adam ve kadın baskısı yaptırdığım yastıklar vs
çok hoşuna gitti. ilginç hediyeleri sever basmakalıp hediyelerdense

Ah bi de uzun zaman önce kullanmayı düşündüğü bir parfümü söylemişti laf arasında,
aklıma geldi ve onu aldım. Çok hoşuna gitti, yani düşünülmüş olması da önemlidir:89:

Bu sene lookbook çok moda oldu hatta Codentry lookbook diye koleksyon çıkrttı. sevglmle gittk geçnlerde nasl yakştı anltamam. lookbooku zaten sevyrdm codentry de baya iyi yapmş he :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…