- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende bendensin demek hep ben peşinden gittim en sonunda kardeşim dediği kızla aldatmış.. üstelik kızda benim yakın arkadaşımdı..
Burcun ne? Ben de sorunlari uzatip bazen bir hayli vicdansiz davraniyorum da. Burclarımız aynı mı acaba
bende o günü bekledim biliyor musun adam sıkıldım senden senle konuşmaktan benimle ilgilenme artık dedi nelere göz yumdum sonra bu iş olmaz dedim ayrıldım pişman oldum döndüm. hala emindi sevgimden barışmadı. sonra hayatıma biri girdi iki seneyi geçti. onu duyunca kudurdu neler yaptı affetmem için ama dönüp bakmadım. ben hayatıma birini aldıgımda ondan vazgeçmiştim oda vazgeçtiğim anda geldi. evlenme teklifi etti sabaha kadar kapımda bekledi ama nafile vazgeçmiştim. sende onu beklemekten vazgeçersen istediğin şey olur ama bekleme. bekleyince olmuyor çünküBir an önce olsa keşke.yüzümde en iyi gülümsemem olacak o gün..Affetmek için değil ama herkes bedel ödesin.
Evet bende pişman olsun sürünsün isterim ama, o.çoçukları o kadar karakterli değil..Ooo kardeşim sennki bendenn de kotuymuş.Bizi de sağlam bi tokat vebirkaç yalan ayırdı.Sadece o pişmanlıgı bekliyorum
Hm ben başak burcuyum.
Kendimizi düzeltebiliriz inşallah ne diyeyim
Daha 40 gün oldu.Zamanla beklentiyi keseceğim galiba.bende o günü bekledim biliyor musun adam sıkıldım senden senle konuşmaktan benimle ilgilenme artık dedi nelere göz yumdum sonra bu iş olmaz dedim ayrıldım pişman oldum döndüm. hala emindi sevgimden barışmadı. sonra hayatıma biri girdi iki seneyi geçti. onu duyunca kudurdu neler yaptı affetmem için ama dönüp bakmadım. ben hayatıma birini aldıgımda ondan vazgeçmiştim oda vazgeçtiğim anda geldi. evlenme teklifi etti sabaha kadar kapımda bekledi ama nafile vazgeçmiştim. sende onu beklemekten vazgeçersen istediğin şey olur ama bekleme. bekleyince olmuyor çünkü
Hakettiğini yaşasın beddua da etmiyorum.Allah ona onun gibi banada benim gibi birini nasip etsin.Evet bende pişman olsun sürünsün isterim ama, o.çoçukları o kadar karakterli değil..
her gün Allahım bana çektirdiğini benden çeksin dedim kat kat fazlasını çekti. daha çok erken 4 ay sonra pişmanlıgını görmüştüm ben biraz daha sabretmen lazım canım dediğim gibi vazgeçmen lazım o hala emindir senden.Daha 40 gün oldu.Zamanla beklentiyi keseceğim galiba.
Sizin mutlu olabilmenize de çok sevindim.Eden bulsun ya artık iyi niyetli olamıyorum.
Valla şuan sana bakıyorum kendime bakıyorum. Yani ben HAKLI olmama rağmen ilişkide jesttir inceliktir ben yaptım ne mi oldu yaptığı şımarıklığı oturup konuşunca 10gün konuşmadı benimle. Kız olmama rağmen Bursa'dan diyarbakır a gittim yine o burnunun ucuna gitti kırdı döktü. Şimdi ona karşı ne hissediyorum biliyor musun Ondan nefret etmiyorum ama çölde susuz kalsa ve benim elimde bir bardak su olsa... Ben o suyu içerim aynı o hesap. Daha herşey elindeyken kendinede karşındaki insana karşı empati kurarak hareket et. Neticede kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Umarım kimse Üzülmeden Herşeyi toparlarsın.
Ben seni cidden çok iyi anlıyorum.Bana da aynısı oldu geçen sene. Sevgilimin sevgisinden çok emindim e haliyle bi heyecanı güzelliği kalmıyordu ilişkinin malesef insanın doğasında var biraz bu.Ben de senin gibi çok kötü davrandım ona.O bana iyi davrandıkça ben ona kötü davrandım.Sonunda ayrıldık benim onu yeterince sevmediģimi düşündüğü için.Ayrılınca fark ettim ne kadar çok sevdiğimi.Sen de heyecan gittiği için böyle hissediyorsun büyük ihtimalle.Birlikte küçük bir seyahate çıksanız mesela günu birlik bile olabilir ya da değişik şeyler yapsanız belki biraz olsun iyi gelebilir.Ya da onu ne kadar çok sevdiğinizi hatırlatabilirsiniz kendinize,veya onsuz olmanın nasıl hissettiriceğini Düşünseniz belki sevgilinizin kalbini daha da fazla kırmadan normale dönebilirsiniz.Çok sıkıyo bunaldımda haklısın ama insan düşmanını yalvartmaz bukadar hakkım yok üzmeye elimde değil saçma sapan hıylarım oldu son bir aydır
Ben seni cidden çok iyi anlıyorum.Bana da aynısı oldu geçen sene. Sevgilimin sevgisinden çok emindim e haliyle bi heyecanı güzelliği kalmıyordu ilişkinin malesef insanın doğasında var biraz bu.Ben de senin gibi çok kötü davrandım ona.O bana iyi davrandıkça ben ona kötü davrandım.Sonunda ayrıldık benim onu yeterince sevmediģimi düşündüğü için.Ayrılınca fark ettim ne kadar çok sevdiğimi.Sen de heyecan gittiği için böyle hissediyorsun büyük ihtimalle.Birlikte küçük bir seyahate çıksanız mesela günu birlik bile olabilir ya da değişik şeyler yapsanız belki biraz olsun iyi gelebilir.Ya da onu ne kadar çok sevdiğinizi hatırlatabilirsiniz kendinize,veya onsuz olmanın nasıl hissettiriceğini Düşünseniz belki sevgilinizin kalbini daha da fazla kırmadan normale dönebilirsiniz.
Bide bunun 5 bucuk yillik evli kri koca versiyonunu düsünün.., oof off :)
Zaten her hatasını affettiğim için hatasız goruyor kendini.Bide ne zaman dönsem elimin altında siye düşünüyor güveniyor yani bana.Ama geçti o işler.Biz aynı sınıftayız bir 3 yıl daha da aynı sınıfta olacağız. O yüzden pişman oluşunu görmek istiyorumher gün Allahım bana çektirdiğini benden çeksin dedim kat kat fazlasını çekti. daha çok erken 4 ay sonra pişmanlıgını görmüştüm ben biraz daha sabretmen lazım canım dediğim gibi vazgeçmen lazım o hala emindir senden.