Erkek arkadaşıma karşı vicdansızım neden yaaaa ? Sorunlumuyum ben

Hemde ne biçim.Kıyamadım,üzemedim bi baktım kendime ben bitmişim.
Ama istesemde yapamazdım bu arkadaş gibi yapıma aykırı.Ama birazda dozunda böyle davranmak iyi,dinç tutar :KK14:

Keşke dinç tutsa ilk başta ipler elimde diyodum ama artık boku çıktı bıktı inatçılığımdan kaybetme korkumu biliyosun ondan yapıyosun diyo ve haklıda

sen ilişki için elinnden geleni içinden geçeni yap hakettiğin değeri eninde sonunda görürsün emin ol
Ben elimden gelenin fazlasını yaptım gerçekten yapmadığım şey kalmadı ama karşındaki doğru insan olmayınca mı deyim,kaybetme korkusu olmadığından mı deyim bilemiyorum ama berbat bir son oldu.
O yüzden artık iyi niyetin,saf kalbin şu devirde pekte söktüğünü düşünmüyorum.

Ha adamina göresin yani :KK70: demekki sen 2. Seceneksin sirf seni daha fazla sevdi diye simarmissin aslinda karakterin bu degil .. senin gibiler onceki iliskindeki gibi ezen erkekleri hak ediyor der susarım hata sende degil cocukta sana taşıyamayacagın sevgiyi vermis sende napacagını sasirmissin ederinden fazla verince boyle oluyor demek

Vallahi şımarmışım ya eleştirilince daha çok dank ediyo kafama şimdi ☺️

Ben elimden gelenin fazlasını yaptım gerçekten yapmadığım şey kalmadı ama karşındaki doğru insan olmayınca mı deyim,kaybetme korkusu olmadığından mı deyim bilemiyorum ama berbat bir son oldu.
pişman olmuştur illaki sana hissettirsin veya hissettirmesin olmuştur veya olacaktır

kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş seninki de o hesap hahaha :) iyi yapmıyosun kula zulüm etmek günahtır acısı kat kat çıkar valla ayağını denk al :KK76:

Evet arkadaş kazanamıyor ama adamın bağlanmasından bahsetmiştim ben, kız kaçtıkça bağlanıyor mu? Onu daha çok istiyor mu? Evet.
görünürde öyle ama aslında öyle değil. bu ilişki bitince erkek arkadası konu sahibini hiç iyi hatırlamayacak bundam adım kadar eminim. Şuan iki tarafta mutlu gibi görünmüyor

Bence farkında değilsin ama soğumuşsun. Ya da soğumuşsun demeyelim de 2 yılın ardından biraz sıkılmış veya bunalmışsın galiba.Ama ilerde böyle davrandığın için çok pişman olabilirsin hatta şimdiden oluyorsun galiba.Bence biraz uzaklaşmak iyi gelebilir yoksa daha da kötüye gider.

görünürde öyle ama aslında öyle değil. bu ilişki bitince erkek arkadası konu sahibini hiç iyi hatırlamayacak bundam adım kadar eminim. Şuan iki tarafta mutlu gibi görünmüyor

Bi hafta sonra ailelerimiz tanışacak ve ben bu durumdayım mutsuzum galiba ya yada emin değilim kendimden

İkigömlekbiceket Sende bendensin demek :63: hep ben peşinden gittim en sonunda kardeşim dediği kızla aldatmış.. üstelik kızda benim yakın arkadaşımdı..

Bence farkında değilsin ama soğumuşsun. Ya da soğumuşsun demeyelim de 2 yılın ardından biraz sıkılmış veya bunalmışsın galiba.Ama ilerde böyle davrandığın için çok pişman olabilirsin hatta şimdiden oluyorsun galiba.Bence biraz uzaklaşmak iyi gelebilir yoksa daha da kötüye gider.

Çok sıkıyo bunaldımda haklısın ama insan düşmanını yalvartmaz bukadar hakkım yok üzmeye elimde değil saçma sapan hıylarım oldu son bir aydır

X