- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
Aslinda daha cok o bana ve simarikliklarims katlaniyor...Birbirinize katlanabiliyosunuz ozaman ki 5 buçuk yıldır maşallah
Bazen düsünüyorum allahim onu haketmek icin ne yaptim ben diye...
Bazen cocuk gibi nazlanirim of demez en ufak seye kirilirim gönlümü almak icin yapmadigi kalmaz...
Cocuklari gezdirir vakti olunca kafani dinle der getirince aman kosun kosun gelin gec kaldiniz der surat asarim baslar anlatmaya askim hava soguk ondan bide kücük arabada uyuyakaldi kiyamadim falan.. Baskadi olsa götürmüyom lan kadina bak begenmiyo birde der :) gül alir ucuza kacmisin derim ertesi gün pahali bi cicekle gelir ecis bücüs bisey bak bu ucuz degil su kadar para verdim der :) baskasi olsa yok sana cicek micek der :)
Kilo aldim (iki sezaryen dogum) dombili oldum ciktim derim yok askim sana kilo yakisior zayifkenki halini pek begenmiodum der :) brehh breehhhh....
Ya beni gercekten coook seviyor yada fena halde kekliyor delidir ne yapsa yetidir diye...
Annemde uyariyor bu hep böyle gitmez bi ceki düzen ver kendine koca kadin oldn Ne bu adam seni kiricam üzücem diye bir hal oluyor fazla cekmrz diyor ama 5,5 sene oldu Allaha sükür
Ama bazen derim esime bana katlandigin icin cok sevaplar aliyosundur diye. Oradini allah bilir ben senden raziyim der