Erkek arkadaşıma karşı vicdansızım neden yaaaa ? Sorunlumuyum ben

Birbirinize katlanabiliyosunuz ozaman ki 5 buçuk yıldır maşallah ☺️
Aslinda daha cok o bana ve simarikliklarims katlaniyor...
Bazen düsünüyorum allahim onu haketmek icin ne yaptim ben diye...
Bazen cocuk gibi nazlanirim of demez en ufak seye kirilirim gönlümü almak icin yapmadigi kalmaz...
Cocuklari gezdirir vakti olunca kafani dinle der getirince aman kosun kosun gelin gec kaldiniz der surat asarim baslar anlatmaya askim hava soguk ondan bide kücük arabada uyuyakaldi kiyamadim falan.. Baskadi olsa götürmüyom lan kadina bak begenmiyo birde der :) gül alir ucuza kacmisin derim ertesi gün pahali bi cicekle gelir ecis bücüs bisey bak bu ucuz degil su kadar para verdim der :) baskasi olsa yok sana cicek micek der :)
Kilo aldim (iki sezaryen dogum) dombili oldum ciktim derim yok askim sana kilo yakisior zayifkenki halini pek begenmiodum der :) brehh breehhhh....
Ya beni gercekten coook seviyor yada fena halde kekliyor delidir ne yapsa yetidir diye...
Annemde uyariyor bu hep böyle gitmez bi ceki düzen ver kendine koca kadin oldn Ne bu adam seni kiricam üzücem diye bir hal oluyor fazla cekmrz diyor ama 5,5 sene oldu Allaha sükür
Ama bazen derim esime bana katlandigin icin cok sevaplar aliyosundur diye. Oradini allah bilir ben senden raziyim der

2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Onun için kalbin çarpmıyor sanırım.

Neden böyle düsündünüz? Eger benimde yorumumu okuduysaniz var böyle iliskiler...

Ilk yorumdan itibaren saçma geldi konu, kimse kendini bu kadar haksız görmez, ardından gelip burada yorumlardan sonra haklısınız falan yazmaz.

Arkadasın bazı yorumlarını okudum, hep düz cevaplar, bir bayan bu kadar düz yorum yapmaz genellikle, konu sahibinin erkek olabileceğini bile düşünüyorum,

Ya da dalgasına açılmış bir konu, belki öyle de olmayabilir ama ben böyle düşünüyorum.

2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
neden ayrılmıyorsun ki ben de bunu anlamadım.
Bu kadar gıcıksan ayrıl nikahlı eşin değil ya.

Muhtemelen ilişkiniz bitecek ya da aaa yeter artık dicek ve sen tıış tıpış geri döneceksin ona.ayrılsanız da devam da etseniz lehinize bir durum yok.sonra gururunuzu alır kucaklar uyrsunuz.
Birşey daha var eğer sizi terkederse bundan sonra hayatına girecek kadına size davrandığı tolere oranının yüzde birini bile yapmıcak emin olun.

Valla bende tam olarak böyle olmasada çooook çektirdim yani kaprisimden geçilmezdi mesaj atardı görürdüm cevap yazmazdım o cevap atana kadar uyumazdı sabaha kadar atmazdım yanyana gelince uzattıkça uzatırdım aşkım nolur zamanımızı boşa harcıyosun uzatma derdi öperdi ederdi içimden öpesin sarılasım gelirdi ama uygulamazdım sinir olurdum kendime gel gör ki sonra bi gün kavga ettik onu kaybetme korkusu yaşadım mesaj atıyorum cevap yok arıyorum açılmıyo en sonunda nasıl bir duyguydu diye mesaj attı... Ve o günden sonra bu huyumu terkettim :KK59:

Ve evliyiz şuan ben uzatınca oda uzatıyo artık uzatmıyorum o_O

inanmıyorum bende bir tek tuhaf benim sanıyodum bence sebebi ne biliyomusun kaybetmekten çok korktuğunu çok fazla sevdiğini anlamış olmamız böyle sanki içimde biri var beni istemediğim gibi konuşturup farklı davranmamı sağlıyo gibi siyaha beyazdr desem benimle tartşma gibi bi lüksü yok tmm cnm der yaptığımn yanlş olduğunun farkındayım ama kendimi dizginliyemiyorum resmen şuan nışanlıyız artk alıştı gibi ama evlendikten sonra ne olur bilemem Allah hayır etsin :KK1:

Yaslariniz kac?

ağlayana kadar kendinize çekidüzen verseniz?
sanırım oldukça şımartmış erkek arkadaşınız sizi, kaybetme korkusu yok.
kişilik bozukluğu ile alakalı bir şey de olabilir bu yaptıklarınız sadistlik çünkü.
biraz kendinizi törpüleseniz çok iyi olur.
insanlar sabırlıdır ama sabırları sonsuz değildir.

inanmıyorum bende bir tek tuhaf benim sanıyodum bence sebebi ne biliyomusun kaybetmekten çok korktuğunu çok fazla sevdiğini anlamış olmamız böyle sanki içimde biri var beni istemediğim gibi konuşturup farklı davranmamı sağlıyo gibi siyaha beyazdr desem benimle tartşma gibi bi lüksü yok tmm cnm der yaptığımn yanlş olduğunun farkındayım ama kendimi dizginliyemiyorum resmen şuan nışanlıyız artk alıştı gibi ama evlendikten sonra ne olur bilemem Allah hayır etsin :KK1:

Yasin kac canim? Nisanlin kac yasinda?

X