Erkek arkadaşıma hediye konusunda fikir verir misiniz ?

sevincccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
6
0
36
Denizli
kızlarr 3 haftalık bi ilişkim var .. yani tam ilişkide denemez çünkü daha 1 kez görüşebildik (daha üniversiteler açılmadığı görüşemiyoruz aynı şehirde değilis :) ) ve birbirimize aşkım bile demiyoruz sadece bebeğim falan .. veee asıl mesele aynı 11 i onun doğum günü ne alıcamm konusunda kararsızım kuzenim nike cüzdan al diyor bense saat almak istiyorum ama tabiki saat daha pahalı bir hediye olucağından kuzenim alma belki sevgili olmazsınız diyorr.. sizce ne yapmalıyımm ???

1 kere görüşebildiğim birine değil bebeğim demek adının yanına başka sıfat eklemem ben.
şimdiden pahalı saat alırsanız ilişkinizin 3.yılındaki doğumgününde pırlanta taşlı kol düğmesi falan alırsınız o zaman.

Birbirinize aşkım demiyorsunuz ama bebeğim diyorsunuz.
Ne tür bir fark var.
Bir ilişkimiz var diyorsunuz, bebeğim diyoruz diyorsunuz ama
belki sevgili bile olamayız diyorsunuz.
Siz ne yaşıyorsunuz önce adını koyarsanız,
hediye işi kolay bence.

ay aynı konu ah erkeklerde de var

sevdim ben bu konuyu. eğlenceli:roflol:

Ben esıme bebegım derım hep
Askım demedıgım ıcın acaba evlılıgımızden kusku mu duymam gerek :uhm:

ılk kez gormussunuz,
ılıskının adı bellı degıl,
hatta bır ılıskı olup-olmayacagı dahı bellı degıl.
Sız ona pahalı bır saat almayı dusunuyorsunuz!

Yerınızde olsam, sadece telefon acar ve kutlardım.
Yada pahalı olmayan bır koleksıyonu varsa,
bır parcada sız ekleyebılırsınız.

Ah, ben bebegıme ılk olarak maket araba almıstım.
Hemde koleksıyon yaptıgını kucuk bır cumlesınden yakalayarak anladıgım ıcın,
bu onun cok hosuna gıtmıstı.

Ortada bir ilişki var mı yok mu anlamadım ben.

Eğer varsa daha yenisiniz pahalı bir hediyeye gerek yok.

bebegim yada askim ikiside ayni anlami tasiyor...sevgili olmazsiniz belki demisya arkadasin...anlamadim simdi sevgili degilmisiniz o zaman bebegim niye??ayrica hersey para degill al bisiy ver..

ilişkini başlayıp başlamadığına şu yüzden emin değildim sevgili gibiyiz ama facede ilişkisi yok yazıodu bu bana değer vermedği anlamına geliodu bence:) allahtan kaldırmış bugün çok sevindim .. şuan için ayrı yerlerde olmamızdan vakit geçiremediğimizden bi ilişki varmı yokmu anlayamıyorum oyüzden öyle dedim ve birbirimize aşkım falan demediğimiz için.. hediye konusundada poster yaptırmayı düşünüyorum büyük bi tane ikimizn fotosu
fotolar çok az ve çirkin ama naparım artık bilmiorum :)

:))
Bence ilk önce ilişkinizden emin olun, hediye arkanızdan gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…