cdlzwprlla senin süprizin neydi :))
yapacağım sürprizi zaten fikir olark yazmıştım kopyalayıp yapıştırıyrm canım
fikirlerinizi istiyorumm canlarım :)
merhaba kızlarrr :) sevgilimle 30 haziranda ilişkimiz başlayalı iki sene olacak haftaya sınav var biliyorsunuz belki. 2. kez sınava gircek tamam destek oluyorumda düşündümde ona hiçç spriz yapmadım bi yıldönümümüzde bir de yılbaşında bişeyler yapmıştım
aslında her an spriz yapmak isterdimde öğrenciyimm yaniii
şu son zamanlar ona hiç "canım" bile demedim çünkü biraz atıştık haklı olduğumu öğrenince ya da ben birazcık sesimi yükseltince ne o konuyu açtı ne de bana soğuk davrandı ama ben tavrımı koydum. bir yandan da sınav stresii vardır diye düşünüyorum hak vermek istiyorum aslında her neyse fazla uzattım :) kızlarr ben bugün kalpli kutu aldım içine bir sürü abur cubur doldurcam kapağın içinede "seni güldüremediğim zamanlar için" yazıcam resim olarak görmüştüm ben bunu. onlara gittiğimde kutuyu kardeşine vericem gizlice o saklayacak, ben onlardan gittiğimde kardeşi abisine kutuyu vercek
kutuyu gördükten sonra atacağı mesajı merak ediyorum
kardeşiyle konuştum söyleme dedim inşallah söylememiştir
çünkü ablamın sevgilileri hep bana anlatıyorlardı şu sprizi yapcam diye bende ablama söyluyordum ama inşallah o söylemez
kızlar nasıl fikir gönül ister ki daha güzelini yapabileyim ama dediğim gibi öğrenciyim maddi durumum buna yetiyor :) en azından accıkta olsa sınav stresi gider diye düşünüyorum sizce nasıl fikir, fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
eklemeye unuttum :) rulo şeklinde kurdeleyle bağlanmış kırmızı kartonlarım var içinde güzel şeyler yazıyor onları ve ona yazdığım mektubuda koycam içine :
resimde bu
Eki Görüntüle 378670