• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi

pcositem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
40
0
36
Kars
ya arkadaşlar erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor koç burcu :( ne hediye alsam diye düşünüyorum . ben iki tane alternatif düşündüm ama olur mu bilmem sizde yorum yaparsanız sevinirim :)
1- nargile
2- iş yerinde masaya konulan isimlikler varya isimleri ne bilmiyorum onların şöle odaya ilk giren onun ismini görsün :P ama daha öğrenci okul bitince işine yarayacak ama olsun farklılık olsun didim

yardımlarınızı bekliyorum :)

benim yaptığım sürprizi yap karasız kalırsan benimkisinin tepkisi "askım cocuksu bişey olmuş ama düşünmen yetti benim için" dedi belki senin ki dha romantik bişey söyler sna :( tabii ben bnu sınav stresi gitsn dıye yaptmm :(

benim yaptığım sürprizi yap karasız kalırsan benimkisinin tepkisi "askım cocuksu bişey olmuş ama düşünmen yetti benim için" dedi belki senin ki dha romantik bişey söyler sna :( tabii ben bnu sınav stresi gitsn dıye yaptmm :(

cdlzwprlla senin süprizin neydi :)) :15:

cdlzwprlla senin süprizin neydi :)) :15:

yapacağım sürprizi zaten fikir olark yazmıştım kopyalayıp yapıştırıyrm canım

fikirlerinizi istiyorumm canlarım :)

merhaba kızlarrr :) sevgilimle 30 haziranda ilişkimiz başlayalı iki sene olacak haftaya sınav var biliyorsunuz belki. 2. kez sınava gircek tamam destek oluyorumda düşündümde ona hiçç spriz yapmadım bi yıldönümümüzde bir de yılbaşında bişeyler yapmıştım :D aslında her an spriz yapmak isterdimde öğrenciyimm yaniii :D şu son zamanlar ona hiç "canım" bile demedim çünkü biraz atıştık haklı olduğumu öğrenince ya da ben birazcık sesimi yükseltince ne o konuyu açtı ne de bana soğuk davrandı ama ben tavrımı koydum. bir yandan da sınav stresii vardır diye düşünüyorum hak vermek istiyorum aslında her neyse fazla uzattım :) kızlarr ben bugün kalpli kutu aldım içine bir sürü abur cubur doldurcam kapağın içinede "seni güldüremediğim zamanlar için" yazıcam resim olarak görmüştüm ben bunu. onlara gittiğimde kutuyu kardeşine vericem gizlice o saklayacak, ben onlardan gittiğimde kardeşi abisine kutuyu vercek :D kutuyu gördükten sonra atacağı mesajı merak ediyorum :D kardeşiyle konuştum söyleme dedim inşallah söylememiştir :D çünkü ablamın sevgilileri hep bana anlatıyorlardı şu sprizi yapcam diye bende ablama söyluyordum ama inşallah o söylemez :D kızlar nasıl fikir gönül ister ki daha güzelini yapabileyim ama dediğim gibi öğrenciyim maddi durumum buna yetiyor :) en azından accıkta olsa sınav stresi gider diye düşünüyorum sizce nasıl fikir, fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)

eklemeye unuttum :) rulo şeklinde kurdeleyle bağlanmış kırmızı kartonlarım var içinde güzel şeyler yazıyor onları ve ona yazdığım mektubuda koycam içine :

resimde bu
Eki Görüntüle 378670

evet süprizin ciddn güzelmiş ama biz öle aile yanında değiliz : ) yani uzaktan gelcek yanıma ve doğm gününe denk geliyor o yüzden hani süpriz değilde hediye lazım orjinal fikir falan : ) yine yardımlarınız için tşk ederim :16:

evet süprizin ciddn güzelmiş ama biz öle aile yanında değiliz : ) yani uzaktan gelcek yanıma ve doğm gününe denk geliyor o yüzden hani süpriz değilde hediye lazım orjinal fikir falan : ) yine yardımlarınız için tşk ederim :16:

ben fikrimi sundum sana canım :) karar sana ait şimdi benimm gidip ofis yazılıma çalışmam lazım :59: pfff

Bir erkeğe alınacak en iyi hediye tuttuğu takımla ilgili her hangi bir şeydir. :1:
Forma, kupa, ayakkabı, atkı, kıyafet... Ohooo.
Beğenilmeme olasılığı yok. :ssz:

$kurdela_resim.jpg http://4.bp.blogspot.com/_j6Y6a5WUi...AABYY/aI182kDD40g/s400/kalpli+kurabiyeler.JPG
daha önce birine daha önermiştim.en azından aldığın hediyenin yanına bu kurabiyelerden yapabilirsin.

Back