Surekli donup özür dileyen bir erkegin hatasini farkettigini daha farkli olacagini dusunup sans veriyorsunuz.Bir de daha once boyle bir karakterle karsilasmadiginiz icin ne istedigini anlayamiyorsunuz.Ders ve tecrube oldu bana da.Benim iliskideki tek hatam son davranisimdi.Onun oncesinde gayet uyumlu,alttan alan, ılımlı biriydim.Ama demek ki insanlarin da bir delirme noktasi oluyormus.
dönüp dönüp özür dilemesi hatasını farkettiğinden değil senin onu kabul edeceğinden emin olması
onun rahatlığı var adamda
sezo var nasıl olsa kimseyi bulamazsam ona giderim yalnız kalmam düşüncesinde
zaten ayrıyken başkalarıyla da görüştüğünü söylemişsin sen kendin
bir erkeğe sadece 1 kere şans verilir
diyelim ki ayrıldınız, barışmak istedi
süründürmeden barışmıyorsun asla. ve bu hak sadece 1 tane oluyor
barıştınız, tekrar ayrılıp bi süre sonra yine barışmak isterse kabul etmiyorsun
1 canı var gibi düşün yani
tecrübe olmuş, yeni ilişkilerinde buna davrandığın gibi davranmazsın sen de
bi de ben bugüne kadar uyumlu, alttan alan, ılımlı kadınların kıymetinin pek bilindiğini görmedim
doğru zamanda doğru tepkiyi vermediğin sürece daima tepene binerler
mesela bi hareketine sinir oldun, neyssse deyip geçme o an sorun yokmuş gibi yapma
ve ondan kaynaklı bi problemi düzeltmesi ve farkedebilmesi için sadece 1 kere konuş
aynı konuyu birkaç defa konuşma
sadece 1 kere uyarını yap, atıyorum sana el şakası yaptı mesela sen de rahatsız oldun
sadece 1 kere söyle, böyle böyle yapman beni rahatsız ediyor bi daha yapmazsan sevinirim dersin soğuk bi tavırla
özür dilerim bilmem ne deyip bi süre sonra aynı hareketi tekrarlarsa, asla tekrar uyarma direkt uzaklaş
soğuk davran, mesela her gün günaydın yazıyorsan günaydın yazmayı kes
ilgisizleş yani ona karşı
bunlar örnekler tabii sadece, kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim
umarım kabul edersin