Erkek arkadaşım yıl dönümünü unuttu

gecemavisi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
6
1
23
Gerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız

Ayrılıklarımızın çoğu derken kaç kere ayrıldınız maalesef birkaç kere ayrılık olunca o ilişki dikiş tutmuyor. Asıl sorun bu bence

Suç sizde. Sizi sevse zaten o en başta adım atardı siz atmışsınız. Yobaz değilim ama erkeğin ilk adımı atmadığı ilişkilerde en sonunda kadın paspas oluyor. Kaç kere onun hatası yüzünden ayrılmışsınız zaten dikiş tutmayan bir ilişki belli ki size değer vermiyor niye birliktesiniz hala?

Farketmez kimin kutladığı bence

Bundan bi cacık olmaz. Boşuna zamanını harcama.
Şimdi böyleyse x100 daha beter olacak zamanla.

Tam bir odun bence. Bu hep böyle unutarak geçer gider. İttire ittire yaptırılacak şeyler değil maalesef. İnsanın içinde olması lazım.

Hiç bir kıza bakmıyordu karakteri de düzgündü sonra aşık oldum , eğer bana baksaydı bir süre sonra başka kızlara da bakardı diye düşünüyordum o zamanlar . İlk adımı ben attım gibi oldu o yüzden

Bence bu iliski bu sekilde tahammulsuz biriyle dikis tutmaz. Surekli taviz vermeni ve pohpohlamani isteyecek biriyle berabersin gibi geldi bana. Mesele yil donumu degil dedigin gibi insanlik hali olabilir. Ancak anlasmaya gonlu olan insan aklimdan cikmis gibi bir aciklama yapip gecte olsa kutlu olsun tavri takinmali diye dusunuyorum, sen kutlasaydin o zaman tavri bana biraz narsizim titresimi verdi.

Ben de ikili ilişkilerin yıldönümlerinde sadece erkekten beklenmemesi gerektigini düşünenlerdenim. Evlendiysek birlikte evlendik sevgiliye birlikte sevgili olduk.

Ayrıl gitsin aynı böyle bi ilişkim vardı dogumgunumude unuturdu her şeyi unuturdu ayrıldık barıştık çok kez iki sene bu ilişki sürdü ben diyordum beni bu dünyada başka kimse bu kadar sevmez triplere gel adam bana değer vermiyordu ki neyin sevmesi adam beni sevmiyormuş Nefret ediyormuş öldürmek isteyecek kadar ayrılınca gerçek yüzü ortaya çıktı beni açık açık öldürmek istediğini söyledi tehditler falan çok uğraştım ne ilişkim güzeldi ne ayrılığım güzel bitti öyle işte bazen böyle şeyler sevgi göstergesidir dikkate al seni sevdiğini düşünmüyorum

Unutulmayacak bir tarihBu günlere önem vermeyen çift olsanız neyse ama bu kadar ümit edip hayal kırıklığı yaşamak çok acı.Adamin yapısı bu , önemsemiyor ,ilgilenmiyor sıkışınca yağ gibi üste çıkıyor.Boyle iyi devam ederim diyorsanız susup oturun ama asla değiştiririm , değişir diye ümit etmeyin Olduğu gibi kabul edin ...

Bizim 25 ekimdi ikimizde unutmusuz genel tavri iyiyse takilmazdm ama deger verildigini hissetmiyorsam ve bunu degersizlik olarak algilarsam kizilca kiyamet kopar. Sanirim sizde bunu yasiyorsunuz. Nacizane bi tavsiye size ; exten next olmuyor bosuna zaman kaybetmeyin...

Manipüle ediyor eninde sonunda ayrılacaksanız sende kendinden çok vermiş olacaksın,yol yakınken bitir biliyorum şuan çok zor geliyor ama ilerde çok büyük hatalar yapıp kalbini kırmasından iyidir.

İlişki dinamiğiniz sizin talepsizliğiniz, toleransınız üzerine kurulmuş, ağzınızı açsanız tepki almanız o yüzden. Bu adam sizin için ölse parmağını kaldırmaz. Kendinizi geri çekmenin vakti gelmiş geçmiş, gurur bir adamı her koşulda yanında tutmaktan daha değerli. Kendinizi paspas etmişsiniz.

Evli olanlar bile yıl dönümünü umursamıyor. Sevgili olan kalasların umursamaması anormal değil .Tam bir meşe odunu.
Meşe odunu bile daha faydalı en azından yakar ısınırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…