- 9 Eylül 2024
- 6
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi gecemavisi3
Ayrılıklarımızın çoğu derken kaç kere ayrıldınız maalesef birkaç kere ayrılık olunca o ilişki dikiş tutmuyor. Asıl sorun bu benceGerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız
Farketmez kimin kutladığı benceGerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız
Gerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız
Tam bir odun bence. Bu hep böyle unutarak geçer gider. İttire ittire yaptırılacak şeyler değil maalesef. İnsanın içinde olması lazım.Gerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız
2 kere ayrıldık ama bir onun sonra da benim sınav senemdi . Vakit ayıramadık birbirimize yoksa büyük olaylar yaşanmadıAyrılıklarımızın çoğu derken kaç kere ayrıldınız maalesef birkaç kere ayrılık olunca o ilişki dikiş tutmuyor. Asıl sorun bu bence
Hiç bir kıza bakmıyordu karakteri de düzgündü sonra aşık oldum , eğer bana baksaydı bir süre sonra başka kızlara da bakardı diye düşünüyordum o zamanlar . İlk adımı ben attım gibi oldu o yüzdenSuç sizde. Sizi sevse zaten o en başta adım atardı siz atmışsınız. Yobaz değilim ama erkeğin ilk adımı atmadığı ilişkilerde en sonunda kadın paspas oluyor. Kaç kere onun hatası yüzünden ayrılmışsınız zaten dikiş tutmayan bir ilişki belli ki size değer vermiyor niye birliktesiniz hala?
Evet haklısınız ;(Tam bir odun bence. Bu hep böyle unutarak geçer gider. İttire ittire yaptırılacak şeyler değil maalesef. İnsanın içinde olması lazım.
Boşuna zaman kaybettiğinin farkında mısın?2 kere ayrıldık ama bir onun sonra da benim sınav senemdi . Vakit ayıramadık birbirimize yoksa büyük olaylar yaşanmadı
Bence bu iliski bu sekilde tahammulsuz biriyle dikis tutmaz. Surekli taviz vermeni ve pohpohlamani isteyecek biriyle berabersin gibi geldi bana. Mesele yil donumu degil dedigin gibi insanlik hali olabilir. Ancak anlasmaya gonlu olan insan aklimdan cikmis gibi bir aciklama yapip gecte olsa kutlu olsun tavri takinmali diye dusunuyorum, sen kutlasaydin o zaman tavri bana biraz narsizim titresimi verdi.Gerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız
Ben de ikili ilişkilerin yıldönümlerinde sadece erkekten beklenmemesi gerektigini düşünenlerdenim. Evlendiysek birlikte evlendik sevgiliye birlikte sevgili olduk.Gerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız
İlişki dinamiğiniz sizin talepsizliğiniz, toleransınız üzerine kurulmuş, ağzınızı açsanız tepki almanız o yüzden. Bu adam sizin için ölse parmağını kaldırmaz. Kendinizi geri çekmenin vakti gelmiş geçmiş, gurur bir adamı her koşulda yanında tutmaktan daha değerli. Kendinizi paspas etmişsiniz.Gerçekten özel günlere takılan birisi değilim . İnsanlık hali unutabilir . Ama biz 3 senedirli birlikteyiz ve şuana kadar hiç birlikte 1.senemizi doldurmadık. Sürekli sınav vs. ayrıldık , ayrılıklar uzun sürmese de yıl dönümü hep kaçtı. Unutulacak bir tarih de değil 29 ekim . Şuan mutlu bir ilişkimiz var erkek arkadaşımın hafızası da çok güçlüdür oysa ki . Hani bir çiçek hediye de beklemedim. Sadece kutlamasını bekledim . Unutunca da kırıldım . Bana gelmiş sen kutlasaydın o zaman diye atarlanıyor. Bazı konularda erkeklerin ilk yapması gerektiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da ilk ben yürüdüm bu arada . Mesele bu da değil . Sadece bir beklentiye girmiştim . Bana sen kutlasaydın o zaman diyip atarlandığı için prenseslik yapma dedim bir kaç kere . Sana çok tolerans gösterdim o yüzden prenses diyorsun bana dedi . Oysa ki ayrılıklarımızın çoğu erkek arkadaşımın suçuydu . Bunu dediği için daha çok kırıldım . Ben ona gösterdiğim toleransları hiç yüzüne vurmadım ya da tolerans olarak düşünmedim . Abartıyor muyum sizce , siz olsanız ne yapardınız