Erkek arkadasım ve tüm sülale

Haklısınız, babam da benzer bir cevap verdi, çok heyecanlanacağımı düsünememisler Tesekkür ederim cevabınız icin

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah mutlu olursunuz

Anlayamadim ilk tanismaya babaniz amcasini dayısını mı çağırmış, hayir?

Siz cekirdek aile tanışırsınız. Istediginiz zaman da iki aile tanışır.

Zaten 5 yil bir iliskiyi sekillendirmek icin yeterli bir sure diye düşünüyorum.

Evet babaniz anlayışsızlık etmis olabilir ama kizinin mutluluğu icin heyecanlanıyordur

Bir sıkıntı olmaz inşaAllah hayırlısı olsun.

Haklısınız, kendisi de öyle dedi Arayıp havadan sudan konusurlarken beni sorunca söylemiş böyle böyle diye. Heyecanlanacagımı, gerileceğimi tahmin edememis pek.

Sorun ne anlamadım , tanışacaklarını söylemişler nişan yapıcaz falan dememişler ki. Sakinnılın sorun edecek bir şey yok ortada. Tanışmada böyle stres olursanız nişan vs ne olacak . Ben hiç birim istemem evlenmeden birlikte yaşarım ailem de karışmaz diyorsanız e o da güzel . Kendinizi de sevgiliniz de ailenizi de boşa stres yapmayın , hayırlısı olsun siZin için

Aileniz geleneksel aile tipinde bir aile değil bu yüzden başlık parası, altın isteme gibi şeyler olmayacağı için anlaşmazlık olacağını hiç sanmıyorum. İlişkiniz adına da değişen bir şey olmayacak. Sizin gibi olup nişanlanan arkadaşlarım tek farkın parmaklarındaki yüzüklerin olduğunu söylüyorlar :) Ben çekim yasasına çok inanırım. Ne kadar negatif düşünürseniz o kazar çekersiniz. Biraz rahat olun

Aileler, siz mutlu olun da, ne nasıl derseniz o olsun, biz adet cart curt yaptık da ne oldu düşüncesindeki insanlar daha çok. Olay birden gelişti, sanırım o nedenle kısa süreli panik oldum bazı şeylerden etkilenip Bundan sonra daha sağduyulu ve mantıklı davranmaya özen göstereceğim Mantıklı ve kibar cevabınız için çooook teşekkür ederim gerçekten :) ^

Doğru diyorsunuz, dereyi görmeden paçaları sıvadım sanırım biraz Teşekkürler iyi dileğiniz için

Rica ederimm hep mutlu olun

Önce ailenin tanismasi daha saglikli olurdu. Bizde cümbür cemaat tanıştık ama babam evlenmemi istemediği içindi. Sakin olun ve cok elzem bir durum olmadikca iliskinize 3. Sahislarin karismasina izin vermeyin. Aileniz evlenmenizi epey istiyor gibi. Siz ikiniz birlik olunca dış etkenler sadece dışarda kalıyor.

Babam söylemis telefonda ama gerek pandemi sebebiyle gerek de ben istemediğim için simdilik sadece benimle babamla annemle ve kardesimle zaman gecirecek :) Kardesim de daha kücük zaten Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim İkili ilişkilerde 3.kişilerle olan mesafeye dikkat etmek gerek, doğru söylüyorsunuz

Umarım yanılıyorumdur ama bana kendinize itiraf edemeseniz de erkek arkadaşınızdan emin değilsiniz gibi geldi. O yüzden böyle şeylerle strese giriyorsunuz sanki. Bence oturup tekrar düşünün bu kişiyle şimdi evlenmeyi istiyor musunuz istemiyor musunuz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Merhabalar Ben aksine bu kadar gerilmemin sebebinin iliskimin üzerine çok titremem oldugunu düsünmeye basladım bugün gelen yorumlardan sonra
Geçen 5 senemiz son derece sevgi dolu heyecanlı saygı dolu idi. Çevremden hep siz iyisiniz ama bunlar evlenince değişecek,tarzı cümleler duydum Çok yakın çevremde de bazı talihsiz olaylar evliliğe, resmiyete yakın meydana gelince iyice panik oldum
Şu an sahip olduğumuz saygı sevgi iletişim gibi şeyler sanki 3.kişiler araya girince azalacakmış gibi geldi. Ne bileyim kaynana kayınpeder, anne, baba vbvb. Birde evlilik aşkı öldürür olayı vardı. Ancak bu tür olayların kişilerin kendisiyle ilişkili olduğunu, yıllar sonra bile böyle şeylerin olabileceğini, sadece kendimize ve karşımızdaki insana güvenmek gerektiğini ve fazla evham yaptığımı buradaki güzel yorumlar sayesinde fark ettim.
Endişeniz ve öneriniz için teşekkürler :)

Bence evliliğin başlarında çıkan sorunlar (ailevi meseleleri ayrı tutuyorum aileler anlayışsız değilse sorun çıkmıyor ki sizin aileler değil sanki) zaten aynı evde yaşamanın getirdiği sorumluluklardan ve daha içli dışlı olmaktan kaynaklanıyor. Siz zaten aynı evde yaşamışsınız. Büyük problemlerle karşılaşacağınızı sanmıyorum. Bu günlerin tadını çıkarın

Gerçekten de o tür korkularım vardı, bazı talihsizlikler yaşamış akrabalarım tarafından bazıları sıkça dile getirildi hayatım boyunca ve ister istemez korktum Birde evhamlı birisi olunca da tam oldu Daha sağduyulu ve sakin olmaya çalışacağım
Çok teşekkür ederim içten dilekleriniz için :)

Ama siz olumlu düşün olumlu olsun olayının tam tersini yapiyorsunuz farkinda misiniz.. yani bakış açınızı değiştirmemizi öneriyorum çünkü diğer türlü baktiginiz yerden devam ederseniz sanki evlenme yoluna girmişsiniz gibi değil de bir kaosa sürükleniyor gibi düşünüyorsunuz..
Cekincelerinizi anlayabiliyorum nasıl olacak stresi insanlarla muhattap olma ya da aksilik cikar mi vs vs geriyor sizi ama artik yuva kuracağız ailem yanimda bana her konuda destek yani bu tarz olumlama yaparak stresinizi azaltmanizi tavsiye ederim
Burdan bakinca babaniz gayet anlayisli birine benziyor eminim ufak bir kriz aninda her sey guzellikle çözülür erkek arkadasinizi da taniyorsunuz mutlu olmaya an'ın tadini cikarmaya bakin ,iyi düşünün iyi olsun olumsuz dusunceleri kafanızdan atın her sey cok guzel olacak buna inanin lütfen..

Anlayış içeren yorumunuz için tesekkür ederim Burada diger insanlar da sizin gibi güzel fikirlerini sundular Haklısınız gercekten cok olumsuz düsünüp bircok konuda endiselenmisim Konuyu actıgımdan beri daha sakinim tavsiyeler sayesinde Stresin yerini heyecan aldı bile :) sagolun

Çok sevindim her şey gönlünüzce olur umarim sureci sorunsuz atlatirsiniz inşallah.. mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…