- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
- 18
- Konu Sahibi miyavlayanaslan
-
Beni korkutan evlenince her şey değişiyor, bunlar güzel günleriniz tarzı düsünceler açıkcası Bu endişelerimi yakın çevremle paylaşınca da cevap olarak tabii ki öyle, eskisi kadar iyi olmayacak asla aranız, hele aileler bir girsin gör sen tarzı şeyler duyup endiseleniyorum Biliyorum, her ilişkinin kendi dinamiği var ve böyle genel-geçer yorumlar mantıklı değil ama... Sadece gerildim sanırımHayır isteğin hiç çocukça değil.
Bende sakin bir ortam çekirdek aile samimi bir tanışma ortamı olsun isterdim.
Annen ve baban yanlış davranmış.
Bu arada sevgilinden emin değil misin?
Bana sanki evlilikten emin değilmişsin de işlerin ciddi boyuta gelmesinden korkuyormuşsun gibi geldi.
Ağırdan almak mı istiyorsun?
Ailemin o tür takıntıları ya da adetleri yokkız babası normalde ağırdan alması gerekmez mi
Yani evet.Beni korkutan evlenince her şey değişiyor, bunlar güzel günleriniz tarzı düsünceler açıkcası Bu endişelerimi yakın çevremle paylaşınca da cevap olarak tabii ki öyle, eskisi kadar iyi olmayacak asla aranız, hele aileler bir girsin gör sen tarzı şeyler duyup endiseleniyorum Biliyorum, her ilişkinin kendi dinamiği var ve böyle genel-geçer yorumlar mantıklı değil ama... Sadece gerildim sanırım
Ailemle konustum, savunma olarak da babanın yapısını biliyorsun ya dedi annem. Aileler anlayışlı gerçekten, işler ciddileşince insanların gerilip birbirine girmesi fikri beni gerdi sanırım Güzel yorumunuz için teşekkürler Bu endişelerimi de erkek arkadaşım ve ailemle ayrıntılı şekilde ve uygun bir dille paylaşmayı düşünüyorumYani evet.
Aileler anlayışlı değilse ve çeşitli problemler çıkıyorsa biraz stresli geçiyor.
Bu sizin ailelerinize bağlı bir durum, dediğiniz gibi genel geçer yorumlar bu durumda mantıkdışı kalıyor.
Aileleriniz anlayışlıysa problem çıkacağın sanmıyorum ancak bu konuda rahatsız olduğunuzu ailenize dile getirin, sizden habersiz birine söylememelerini rica edin.
Nazik cevabınız teşekkür ederim. Yapı olarak da evhamlı birisiyim zaten. Umarım öyle olur, sağolun :)kuruntu ve evham .. birsey yok korkacak.
Hakkinda hayirlisi olsun :)
Yorumunuzu görmemisim, kusura bakmayınZaten aileler surekli iletisim halindeymis degisen nedir? Isler resmiyete dokulmeden ailelerin bu kadar muhabbette olmasi cok dogru gelmiyor bana ama siz zaten bu kismi coktan asmissiniz. Ortada bir evlilik amaci varsa zaten eninde sonunda herkes ogrenmeyecek mi?
Yorumunuzu görmemisim, kusura bakmayın
Eninde sonunda tanısılacak tabii, haklısınız
Çok rahatlattı mesajınız, biz de birlikte yaşadık belli bir süre, ailelerin de haberi vardı.Neden korktugunuzu tam anlayamadim ama aileler burda okuduklarimiz gibi psikopat degilse korkacak bir sey yok
Ben evlenmeden once esimle beraber yasadim , hatta ortak cikacagimiz evin mobilyalarini babamla esim ( o zamanlar sevgiliydik) beraber kurmuslardi , ayni sekilde erkek kardesim de sevgiliyken esiyle bir sure beraber yasadi , gelinimiz evimize girer çıkardı, aile yemeklerimize katilirdi vs vs
Siz ailenize guveniyorsaniz neden endise ediyorsunuz? Hayat bdv den ibaret degil , burda acilan konular ekstrem seyler , dert olduklari icin aciliyor zaten
Çok rahatlattı mesajınız, biz de birlikte yaşadık belli bir süre, ailelerin de haberi vardı.
Çevremde bu tür işler resmiye binince aldatma, küsme, vazgeçme olayları birden fazla oldu Sanırım onun verdiği bir korku olustu buradakilere ek olarak Sağolun
Ailem arkamda, babam zaten özür de diledi, bu kadar rahatsız olacağımı düşünmemiş. Şu anda da gelmesin yok vazgeçtim desem tamam derler. Herkes bilince ben gerildim sanki herkesin bilmesi kötü olacakmış, illa terslik çıkacakmış gibi... kendisini yüz yüze de olmasa da 5 yıldır tanımaları ve benim erkek arkadaşıma çok düşkün olmam resmi bir şey isteme nedenleri sanırım... Teşekkürler düşünceli yorumunuz için :)Ailenin tutumu çok yanlış, tanışma bu, sen değersiz misin ki tanışma olacaksa iş ciddiye binecek diyorlar? Belki hoşlanmayacaklar? Belki ters gördükleri bir şey olacak. Ne demek tanışma oluyorsa ciddileşir. Bu coğrafya da kadına bu kadar değer verilmemesi canımı sıkıyor artık. Sakın ha sevgiline bahsetme bundan. Babam bi tanışalım kızım kiminle hayat sürecek görmek istiyor de. Ailenin arkanda olduğunu acele etmediklerini söyle ki ona göre sana davransınlar. İnan bana bir tavsiye, hem eşin olacak kişi hem onun ailesi ailenin arkanda olup meraklı olmadığını bilsin.
Haklısınız, işler ters gidecekse elbet gider Çok iyi geldi yorumlarınız gercekten Sağolun Tanışma öncesi azıcık heyecan, stres de normal sanırım benim gibi evhamlı birisi icin o zaman :)Aldatacak karakterdeki bir insan ( kadin ya da erkek ) her halukarda aldatir bunun aileyle tanismasiyla bir ilgisi yok , sevgilinize guveniyorsaniz yersiz endiselerle bu guzel gunlerinizi zehir etmeyin bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?