• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım ve tüm sülale

Umarım korktukların başına gelmez ama ortada evlilik yokken ailelerin işin içine girmesi genelde gerginlik yaratan birşey, yani öyle gördüm çoğunlukla ama olacak diye birşey de yok.

Babanız çok garipmiş, hemen millete yaymak yerine once size soyleseydi bari "Tanışmaya gelirse iş ciddileşir ve herkese haber veririz ona göre gelsin" şeklinde ve sizde ona göre tekrar düşünürdünüz bu tanışma işini. 🙄
Zorla verecek gibi davranmiş.

Umarım korktukların başına gelmez ama ortada evlilik yokken ailelerin işin içine girmesi genelde gerginlik yaratan birşey, yani öyle gördüm çoğunlukla ama olacak diye birşey de yok.

Babanız çok garipmiş, hemen millete yaymak yerine once size soyleseydi bari "Tanışmaya gelirse iş ciddileşir ve herkese haber veririz ona göre gelsin" şeklinde ve sizde ona göre tekrar düşünürdünüz bu tanışma işini. 🙄
Zorla verecek gibi davranmiş.
Yani kendisinin söylediğine göre telefonla konusurken nasılsınız ne yapıyorsunuz çocuklar napıyor faslında benim için erkek arkadası gelecek, hazırlık yapıyoruz demis Sonra sağolsun o 2 kişide birilerine söylemis derken derken... Böyle gerileceğini bilsem daha çok dikkat ederdim Sorun olmaz o kadar da diye düsündüm dedi. Ne yazık ki bunu çoğu konuda yapıyor kendisi eğer heyecanlandıysa Ciddiyetten kasıtları ailelerin iyice tanışması kaynaşması... Bu fikir de beni başta biraz germişti Kafamda bin çeşit kaynana kayınbaba anne baba senaryosu dönmüstü bugüne kadar duydugum Daha iyiyim su an

Duyduğum bütün sıkıntılı süreçlerde, nişan alışverişi, nişan isteme, düğün vsvs yaşamadan ve kuzenlerimin yaşadığı kötü tecrübelerin etkisinde kalarak strese girdim. 10 yıllık sevgilime nişandan bir hafta önce be yapamayacağım diye ağlayarak ayrılalım dedim. Hepsi strestende, 2 düğün, nişanı istemesi, herşeyi dahil 1 saniye üzüldüğüm olmadı, aksine hepsi hayatımın en güzel anlarıdır. Evlilik zor vs stresine ayrı girdim, o da tahminimden daha güzel çıktı. Evlenince bu kadar düşkün olmazsınız birbirinize dediler, sevgililikten cok daha düşkün, mutluyuz. Kendinizi sakın üzmeyin, su akar yolunu bulur. Siz keyifli olursanız her sey daha da keyifli oluyor.

Y
Duyduğum bütün sıkıntılı süreçlerde, nişan alışverişi, nişan isteme, düğün vsvs yaşamadan ve kuzenlerimin yaşadığı kötü tecrübelerin etkisinde kalarak strese girdim. 10 yıllık sevgilime nişandan bir hafta önce be yapamayacağım diye ağlayarak ayrılalım dedim. Hepsi strestende, 2 düğün, nişanı istemesi, herşeyi dahil 1 saniye üzüldüğüm olmadı, aksine hepsi hayatımın en güzel anlarıdır. Evlilik zor vs stresine ayrı girdim, o da tahminimden daha güzel çıktı. Evlenince bu kadar düşkün olmazsınız birbirinize dediler, sevgililikten cok daha düşkün, mutluyuz. Kendinizi sakın üzmeyin, su akar yolunu bulur. Siz keyifli olursanız her sey daha da keyifli oluyor.
Gerçekten çok teşekkür ederim Ne demek istediğimi ne hissettiğimi tam olarak anlamışsınız Benim de ailemde kuzenlerim teyzem dayım gibi insanlar çok kötü şeyler yaşadı ve bire bir şahit oldum, birçok nasihat dinledim ettim, kendi yapım da biraz evhamlı heyecanlı derken bu tür korkulara kapılmıstım Mutluluğunuz daim olsun hep çok mutlu huzurlu olun Yorumunuz için teşekkür ederim

Beni korkutan evlenince her şey değişiyor, bunlar güzel günleriniz tarzı düsünceler açıkcası Bu endişelerimi yakın çevremle paylaşınca da cevap olarak tabii ki öyle, eskisi kadar iyi olmayacak asla aranız, hele aileler bir girsin gör sen tarzı şeyler duyup endiseleniyorum Biliyorum, her ilişkinin kendi dinamiği var ve böyle genel-geçer yorumlar mantıklı değil ama... Sadece gerildim sanırım
Haksızda sayilmaz soyleyenler desem cokmu caninizi sıkmış olurum...
Genelde oyle oluyo maalesef.
Cok karisan aileler
Ortayi bulamiyon koca
Sonunda cıldıran gozu kararan bi kadin
Ayrilik....

Haksızda sayilmaz soyleyenler desem cokmu caninizi sıkmış olurum...
Genelde oyle oluyo maalesef.
Cok karisan aileler
Ortayi bulamiyon koca
Sonunda cıldıran gozu kararan bi kadin
Ayrilik....
Merhaba, canım bu konuyu açtığımda sıkılıyordu ancak şu an sıkılmaz hayır
Herkes kendi tecrübelerine göre yorum yapıyor sonucta
Bir yola cıkarken bir kararı alırken iyi kötü tüm ihtimaller gelebiliyor basımıza hayatta ne yazık ki Yorumunuz icin tesekkür ederim

Back