- Konu Sahibi elifselendemir
Ay daraldım. Sen anlattıkça bana sıkıntı bastı.Kardeşi cins biri daha önce küçük bir konuda tartışmışlar ve benimkine eve para veriyorsun diye sana saygı minnet mi duymamızı bekliyorsun falan demiş o günden beri sevmedim, tanıştık yine sevmedim
Asgari ücret alıyor şuan benimki kirayı falan ödediği için birikim yapıyor galiba ben kardeşinde destek olsun dediğimde ben ona güvenip ayrı eve çıkmadım ben varken parasını biriktirsin dedi. Bende biz evlensek o tek nasıl geçinecek dedim evlenmek istese nasıl evlenecek dedim diyor ki mesela beyaz eşyalarını biz alsak kötü mü olur sevap hem dedi bende oldu istersen düğünü de biz yapalım dedim. Yani benimki baba rolünü üstlenmiş kendisinin eline biraz para geçince suçlu hissedip hepsine dağıtıyor.
Bir de abisinin 3 çocugu var 2 si küçük ni ara onlara da bez falan için para yolluyordu şimdi sorduğumda yollamıyorum dedi ama emin değilim abisi çalışıyor yengesi de çocuklardan dolayı ayrıldı işten ama evleri falan var yani
Ay anlattıkça bir Kendime kızıyorum keşke bu kadar uzatmasaymışım en başımda bitirdiğimde kararlı dursaymışım
Bu kardeş evlenene kadar ayrı ev açamaz asgari ücretle. Yani iyi bil ki o da sizle kalacak demektir.
Evlenmeye kalksa siz evlendireceksiniz belli. Sürekli tartışacaksınız ve sonu boşanma. Ayrılmışken sakın geri dönme.