- 19 Haziran 2022
- 80
- 69
Merhaba kızlar. Size akıl danışmak istediğim bir konu var çünkü bende düşünmekten kalmadı. Erkek arkadaşım 25 yaşında ben de 24 yaşındayım. Yaklaşık 6 aydır çalışıyorum ve hayalimdeki işi yapıyorum. Kendime yetecek kadar ve ülke ortalamasının bir tık üstünde kazancım var. Erkek arkadaşımla tanıştığımızda bir işi vardı her ne kadar çok sevmese de rahat bir işti. Daha sonra çalıştığı firma bizim olduğumuz şehirdeki operasyonları bitirdi ve sevgilime isterse İstanbul'da devam edebileceğini söyledi. Sevgilim kabul etmedi İstanbul'u istemediği için. Şu anda iş bulmakta çok zorlanıyor. Hem kredi borçları hem de ailesiyle ilgili sıkıntıları da var bunların hepsi birleşince depresif bir ruh haline uzun zamandır. Hala okulu devam ediyor ve bitmesine çok var. Mezun olunca da bölümüyle ilgili bir iş yapması çok zor çünkü bölümünün iş imkanı fazla yok. Ben ona elimden geldiğince destek olmak istiyorum ama ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum bazen. Söylediğim her şey yetersiz geliyor. Bu konu yüzünden tartışıyorduk ve birkaç gün önce benim mutlu olmayı hak ettiğimi söyledi ve bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi. Biz ayrıldıktan hemen sonra bir yerle iş görüşmesi yaptı ve anlaştılar. Gecesinde ben çok kötü oldum yanıma geldi ve beni bırakmak istemediği için işe gitmedi. Yani bu iş böylece yalan oldu. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Senden önemli değil diyor bana ama tekrar iş bulması çok zor olacak biliyorum. Ayrılmak istemiyorum ondan çünkü gerçekten bana çok değer veriyor bunu biliyorum. Onun için ne yapabilirim sizce?