Erkek arkadaşım ve hakaretleri

hatelove

Herşey güzel olcak mı?
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
298
384
merhabalar uzun süredir forumda değildim
bir derdim var ne yapacağımı bilmiyorum erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz her şey güzel gidiyordu ama gittikçe başka birine dönüştü
aşırı kıskanç biri bunu anlayabiliyorum.
ama büyük bir sorunu var iddda oynuyor bağımlısın diyorum ama bunu kabul etmiyor normal zamanda çok iyiz her şey çok güzel ama idda oynma dediğim zaman bam başka biri oluyor sinirleniyor hakaret ediyor birlikte yaşıyoruz maddi sıkıntılarımız var bunun için oynuyorum diyor hep bir bahanesi var evlendikten sonra göreceksin asla oynamayacağım diyor onu çok seviyorum ama dayanamıyorum haftaya nişanımız var 3 ay sonra evleneceğiz korkuyorum ayrılmayı defalarca denedim gitmiyor özür diliyor ağlıyor sızlıyor kendi affettiriyor aileme bahsedemiyorum onun ailesin bahsedemiyorum ne yapacağım bilmiyorum git diyorum gitmiyor. sonra çok pişman oluyor yüzüne bakamıyorum diyor o lafları ettiğim için ama oynama dediğim anda kendini kaybediyor fiziksel bir şiddet hiç bir zaman olmadı ama hakaretleri çok kırıcı çok inciniyorum ne yapcam bilmiyorum

Neyini bilmiyorsun? Adam sana fragmanı gösteriyor işte. Bile bile evlenip hayatını zehir etmekte bu ısrarcılık neden?

bence hemen evlenin, senden ayrılıp da başkasını bulup başka bir kadının başını yakmasın.
nasıl olsa senin planların arasında ayrılmak yok, sen kumarbaz adamla evlenmeye dünden razısın.
evliliği öne çekin.

Sağlam bir tokatla kendine gelimen lazım.Çocuğun olsa böylesiyle evlenmesini ister misin ? arkana bakmadan kaçman lazım bu adamdan gerekirse uzaklaştırma al ailene de anlat arkanda olsunlar.
Ama sizin gibiler kaosu hakaret yemeyi seviyor o yüzden ayrılmazsın inanırsın ...Kendinize böylelerini mi layık görüyorsunuz biraz özsaygı lütfen ya !

Anlamıyorum gerçekten burada bazı konu sahiplerini.
kötü evlilikten çocuk için ayrılamıyorum diyorlar mesela bakıyorsun çocuktan önce de belliymiş ama çocuk yapmış. Bilsem çocuk yapmam diyor bakıyorsun sevgiliyken de belli etmiş.
en başından belli şeyleri göre göre gidip evlenip çocuk yapıp sonra ayrılamıyorlar(!).
Neden peki?
Gerçekten soruyorum, neden?
Belli işte nasıl bir hayatının olacağı, neyin ısrarı.
Bir ömür para sıkıntısı yaşayacaksın. Ne mal mülk sahibi olacaksın ne huzurun olacak.

Alışın başka ne yapabilirsiniz.Niye gitsin siz blöf yapıp duruyorsunuz .Gerçekten isterseniz terk edebilirsiniz.Aileler ne yapacakki yetişkin insan .Merak etmeyin evlenince belki fiziksel şiddete de başlar o zaman soğur boşanırsınız Yani kusura bakmayın da ömrünüze eş çocuklara baba seciyorsunuz çok seviyorum ne yapayım diye bir hayat yok.Ayrica kendi düşen ağlamaz bencede kimseyi suçlamayın ilerde kendinizden başka.

Kendi ailesi anlaşılabilir birileri ise onlarla anlatın ama bu adamla evlenilmez gibi duruyor

Bende bir ara eşim idda bağımlısı diye paylaşmıştım herkes ayrıl ve boşan demişti ama anlamadım çünkü seviyordum ve seviyorum ama sizin yol yakınken ayrılın değişmeyecek hiç bir zaman hasta olduklarını kabul etmiyorlar etmeyecekte evlenince daha kötü olacak hayatınız çöpe giden paralar için borç ödemekle gececek ya bunu kabullenip evleneceksiniz yada yol yakınken ayrılacaksınız

Çok ideal bir koca, aferin sana

Evlenme bence yol yakınken dön evlenince aynı evi paylaşınca bu yaşadıklarının kat kat fazlasını yaşarsın zindan olur sana . Evet seviyorsun onu da anlıyorum ama sonra incindikce başka birini sevme isteğin kalmaz, kendini koru ruhunu koru!!

Ayrılmak tek taraflı bir eylem. Siz bitmesini istiyorsanız gitmedi diye kararınızdan dönmenize gerek yok gibi. Ki bence de ayrılın, sizi bu kadar inciten biri için bile bile lades demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…