• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve endişelerim..

Bir bayanın açtığı konuda da bu muamele yapıldı. "konun fake,sen bizi kekliyorsun" gibi yorumlarda bulundu çoğu kişi. Size bunun ne zararı var? Eğer kandirirsak zararimiz kendimize,Allah biliyor zaten gerisi hiç te önemli değil. Sonucta ortada bir dert var,çözüm yazınca vicdaniniz rahat etmeyecek sanırım. illa kurcalayayim diyeceksiniz. Hepiniz için söylemiyorum bunu yanlis anlamayın. Ama cok sinirlendim. Istediğinizi düşünün gerçekten. Bu son yorumum buraya. Size kendimi ispatlamak zorunda değilim. Sizi tanımıyorum bile. Bir.derdim vardı yazmak.sizden yardım almak istedim. Ama pişman ettiniz yemin ediyorum. Yalan söyleyen de söylemeyen de kendine. Bize sadece burada dertlere çözüm yazıp fikir sunmak yaraşır. Sorgulamak değil. Elinize ne geçer ki.. Inanın dicek kelime bulamıyorum artik.. Mune hanıma söyledim,konular kapatılacak. Lütfen yorum yapmayın,madem ben sizi kandiriyorum. Yani anlamı yok..

sız ıstersenız onyargılı olmayabılırsınız.ben klavyenın basındakı her kısıye ınanmam bu karakterımde vardır.ustelık dıger konusuna hıc yorum bıle yazmadım kafaları karıstırmamak ıcın.

Ben de oraya yazmadım ama bu konuyu görünce dayanamadım.

sekerportakalii,asıl düşüncesizce olan,insanların duygularıyla oynamaktır.

Önceki konularından birini aşağıya kopyaladım.Sebep bu mu acaba ?

Amansız hastalığa yakalansam ne olur diye mi düşündün ?

O duygu durumunu sanal olarak yaşamak mı istedin ???

Kızlar seninkide dert mi diyeceksiniz ama;yazıp rahatlamak istedim. Uzun süredir hasta insan gördüğümde dayanamıyorum. Bulunduğum o ortamdan direk gidiyorum. içim öyle kötü oluyor ki,sanki ben yaşamışım gibi. Ürperiyorum. Ve hasta insanları,hele ki tedavisi zor olan insanları düşünmekten uyuyamiyorum. Kim bilir ne acılar cekiyorlardir,ben sağlıklı yasamamin kıymetini bile bilemiyorum en ufak bir şeye sıkıntı yapıyorum diyip dertleniyorum kendi kendime. Veya (Allah korusun) bende amansız bir hastalığa yakalanirsam ne olur diye dusunuyorum. Sevdiklerim perişan olur,üzülürler diyorum kendi kendime. Neden böyle oldum bilmiyorum, sokakta kolu kanayan bir çocuk görsem bile içim kötü oluyor. Gözlerim doluyor. Yardım etmek istiyorum hep elimden geldiğince. Benim erkek arkadasimda losemiydi,atlatti Rabbime bin şükürler olsun ki. Tabi tehlikesi sürüyor hala bildiğiniz üzere,tekrarlama ihtimali var. Onu dusunuyorum,sanki ben acı çekiyorum. Öyle oluyor. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım,neden sürekli bunları dusunuyorum diye. Aslında bende kalp hastasiydim ama atlattım. Hiç sorun yapmazdım,dua ederdim bol bol. Inandım ve atlattım bende. Soyle bir örnekte vereyim; tanımadığım bir insan bile olsa içim cız ediyor ya sürekli dusunuyorum.Ne yapmalıyım sizce? Bu düşüncelerden nasıl kurtulmaliyim? Bende mi bir sorun var? son zamanlarda böyle oldu:5:

ben yalan söylüyorum diyelim,ve siz de bunu biliyor olsanız bile bu soruna çözüm aramak çok mu yanlış?

Yalan söyleyebilirsin yani bu da çok doğal öyle mi ?
Madem bu kadar yakınsınız Bence onun hesabından sevgili derdine düşeceğine Şifresini bile biliyorsun , Kemoterapide git arkadaşının yanında ol.
Çok sancılı bir süreç bir yakınıma ikinci kez nüksetti kemoterapiye başladı ikinci kez uzun bir süreç acıdan öleceğim diyordu hastalıktan değil de.
Gün sevgili kovalama günü değil,arkadaşına destek ol.
Madem sen o değilsin..

Back