- Konu Sahibi sekerportakalii
-
Yanında farklı uzağında farklıysa vardır bişeyler,çift karakterli filan da olmasın? Bak biz eşimle 6 ay flört ettik,oda ellerimi öperdi hep,ama hiç bir günden farklı davranmadı bana.. Şu an 11 aylık evliyiz,hala aynı,hala sevgisini anlıyorum,şimdi bile sürekli mesajlaşıyoruz gün içinde,ola ki mesaj atmazsam beni zaten çok özlediğini,duramadığını söylüyor..Gözden geçirin ilişkinizi bence
Öncelikle şunu söylemeliyim; Meleğin(sekerportakaliinın) üyeliğinden girmek zorunda kaldım. Çünkü hiçbir üyeliğim kabul edilmiyor nedense. 2010 yılında bir üyelik açmıştım ama ne kullanıcı adımı ne de şifremi hatırlıyorum. Umarım konu açtığım için Melek kızmaz.
Benim derdim de çoğu kızın olduğu gibi sevgilimden yana. 3 yıldır birlikteyiz aynı zamanda çocukluk arkadaşıyız. Açıkçası pek iyi anlaşamazdık. Ama zaman geçtikçe büyüdük,olgunlaştık. Birbirimizi sevdik,ve sevgili olmaya karar verdik. Kendisi bana karşı çok saygılı. Kızlarla alakası hiç ama hiç yok. Buluşup görüştüğümüzde beni el üstünde tutuyor,ellerimi çok sevdiğini söyler hep. O yüzden sürekli ellerimi öper durur,sevgisini bana hissettirir. Ama gelin görün ki: onunla telefonda konuşurken bir buzdolabıyla konuşuyorum sanki! Alay eder gibi,umursamaz ve tersleyerek konuşuyor. Anlayamıyorum. Yanımdayken bu konuşmalarından eser yok. Ne değişiyor ki telefonda? Çok tuhaf. Ve en son görüştüğümüzde artik sadece pazar günleri görüşelim. Sen beni,ben seni özleyeyim daha bir güzel,heyecanlı oluyor dedi. (Meleğin sözlüsüde böyle) Ben anlayışla karşıladım. Ama içten içe bozuldum. Çünkü insan sevdiği insanı hep görmek istemez mi? Telefonda mesajlaşamıyoruz. Arada ya ben,ya o ariyor. Açıkçası aradığımada pişman oluyorum çünkü o konuşmasından sonra moralim bozuluyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Dediği sizce de yanlış mı? Mantıklı düşünürsek eğer,insan hep göre göre bir heyecan kalmaz,özlem duygusu kalmaz diye dusunuyorum. Ama sonra kendi düşüncem bana saçma geliyor. Evlendigimizde de mi sadece pazar günleri görelim birbirimizi diyeceğiz. Saçmalık. Yada onun düşüncesi; evlendigimizde yapacak seylerimiz olsun,birbirimizi bunaltmayalım istiyor. Benim düşüncelerim bu yönde onun tam olarak ne.düşündüğünü bilemiyorum da. Kendisi hep maçlara gider,hatta futbol tutkunu. 1.planda hep futbolu var. Hedefi var,hırs yaptı iyice. Profosyonel olarak oynayacağım bir gün diyip duruyor. Bende arkasındayım,desteğim tam. Ama bazen beni çok ihmâl ediyor. Onu sıkan,bunaltan birisi değilim. Ikimizinde ayrı hayatları var,ikimizinde nefes almaya ihtiyacı var. Ama evlenincede böyle olur diye korkuyorum. Biraz o çabalasın,o merak etsin istiyorum. Veya beni biraz da olsa kaybetmekten korksun istiyorum. Cunku beni hatırlayamıyor bile gün içinde. işi,futbolu derken ben etkisiz eleman olarak bekliyorum. Bu beni çok üzüyor. Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Kendi ilişkilerinizden/evlilik hayatınızdan örnekler verebilirsiniz. Şunu da merak ediyorum,acaba ilişkide sevgi nasıl taze kalabilir? Görüyoruz ki evlendikten sonra hiç anlaşamayan,hatta zamanla nefret edenler bile var. Bu kişilere bağlı evet ama siz ne düşünüyorsunuz? Baya bir uzun oldu okuduysanız gözlerinize sağlık. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Bu arada Melek kemoterapiye başladı. Ben onun yanındayım sürekli. Iyi olacak inşallah.
Doğru söylüyorsun. Yanımdayken gerçekten bana karşı çok ilgili. Ama işte.. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Ne yapacağımı şaşırdım bende.
Sen sekerportakalii'sin.
Ta kendisisin.
Yazım tarzı tıpatıp aynı,erkek arkadaş özellikleri aynı.
Neden böyle yaptığını anlayamıyorum.
Düzgün yazmak benim sekerportakali olduğumu mu gösteriyor? O zaman ben size aynı yazım tarzında bir sürü insanın listesini çıkarayım. Kimseye kendimi kanıtlama gibi bir çabam yok. Öyle düşünüyorsanız kib'leyin.
Meleknaz..Kesinlikle aynı fikirdeyim ve doğrusu bende bir anlam veremedim
Bir tuhaflık olduğu muhakkak..
Düzgün yazmak benim sekerportakali olduğumu mu gösteriyor? O zaman ben size aynı yazım tarzında bir sürü insanın listesini çıkarayım. Kimseye kendimi kanıtlama gibi bir çabam yok. Öyle düşünüyorsanız kib'leyin.
ben sekerportakalının dıger hastalık konusuna nedense ınanmamıstım.buradan bır roman cıkacak gıbı
Benim admine attığım mesajı ve gerçekten Meleğin arkadaşı olduğumu anlayabilirdiniz. Kanıtımda var o ayrı. Melek olsa yazan ne diye kendisini başka bir kişilikte göstersin. Erkek arkadaş özellikleri aynı demişsiniz,bu çok imkansız bir şey olarak mı görünüyor size. Hadi diyelim ben sekerportakaliyim,bundaki amaç ne olabilir? Gerçekten anlayamıyorum sizi. Derde çare yazmak varken başka şeyleri sorguluyorsunuz. O halde yorum yapmayın. Saygısızlık etmek asla istemiyorum. Fakat çok önyargılısınız,ve bazıları cok şüpheci bakıyor. Simdi herkes buraya sizin gibi sen yalancisin sen.meleksin! diyecek. Dilediğinizi yapabilirsiniz. Derdime çare yazanlara çok teşekkür ediyorum.
bu kadar önyargılı olmayalım lütfen...yalanda söylese doğruda söyle kendisine... açılan konularda ön yargılı yaklaşmadan yardım edilebiliyorsa edilmeli çünkü açılan konularda benzerini yaşayan,üyeliği olmadığı için yada tanınacak korkusuyla konu açamayan birçok insan var ve yapılacak yorumlar konu sahiplerine yardım etmese bile başkalarına yol gösterebilir....
eğer söyledikleri doğru ise ,gerçekten morale ihtiyacı olan bir insanı, üzmekten başka bir işe yaramaz...
bu kadar önyargılı olmayalım lütfen...yalanda söylese doğruda söyle kendisine... açılan konularda ön yargılı yaklaşmadan yardım edilebiliyorsa edilmeli çünkü açılan konularda benzerini yaşayan,üyeliği olmadığı için yada tanınacak korkusuyla konu açamayan birçok insan var ve yapılacak yorumlar konu sahiplerine yardım etmese bile başkalarına yol gösterebilir....
eğer söyledikleri doğru ise ,gerçekten morale ihtiyacı olan bir insanı, üzmekten başka bir işe yaramaz...
Dusuncelerime tercüme olmuşsunuz. Tam da demek istediğim bu. inanın şuan şu dakika melekle birlikte fotoğrafımızi çekip yollayabilirim,yada kimliğimin fotoğrafınımı çekmeliyim inanmaları için? Gerçekten insanları anlamak mümkün değil. Yalan söylemiş olsam inanın daha güzel bir yalan söylerdim,gider başka bir üyelikten yazardım. Sizin gibi insanların olması beni çok mutlu etti,çok teşekkür ederim. Hadi ben yalan söylüyorum diyelim,ve siz de bunu biliyor olsanız bile bu soruna çözüm aramak çok mu yanlış? Lütfen önyargılı insanlar yorum yapmasın. Konunun kapatılmasını istedim. Insanlara yardım etmek varken ha doğru ha yalan. Önyargılı olmak çok dusuncesizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?