- Konu Sahibi esmerkadin
-
Bende ablayım 2 kardeşim var biri kız biri erkek biz artık yetişkiniz tabi ki ama bu gibi durumlarda tek çare on numara meydan dayağıdır güzel bir sopa bul kendine yapıştır gitsin .Ben de şuan kızkardeşimle çok yakın değilim ama asla bana bu lafları edemez etmedi de kardeşim bile olsa gözümde değeri olmadığını çok iyi biliyor çünkü onunda benden güzel olma hırsı vardı kendi kızkardeşim beni kıskana kıskana saçma sapan bir evlilik yaptı ve çok kötü şeyler yaşadı benim ona sevgim eskisi gibi olmasa da ablalık vazifelerimi yaptım fakat artık beni kaybettiğinin ve hatasının farkında soğuk dur sevgi gösterme bir gün evlenip ya da başka sebeplerden evden ayrıldığında sana ulaşamayacaklarını anlasınlar .Merhaba hanımlar...Hiç iyi değilim artık çok doldum anlatacak kimse yoktu o yüzden buraya anlatmak istedim..
Ben üni 2 ye gidiyorum.Kardeşlerim benden küçük biri kız lise 3 biri kız 8 biri erkek 6..Küçükler ama dilleri de pabuç gibi....Artık bıktım.
Nedenlerine geliyorum.
Benim bir erkek arkadaşım var ve kardeşlerim sürekli erkek arkadaşım var diye bana o.rospu,namussuz,ayran gönüllü gibi hiç ağza yakışmayan kelimeler kullanıyorlar.Her kavga ettiğimizde beni bununla vuruyorlar.Anneme şikayet etsem de faydası olmuyorlar.Yinede bu şekilde erkek arkadaşım var diye vurmaktan vazgeçmiyorlar. Ben senden daha güzelim diyor(lise 3) olan kardeşim.
Bugün başımdan geçeni söylemek istiyorum.
Taşınacağız o yüzden annem iş yapıyordu benimde yetiştirmem gereken doküman ödevim var bayağı ağır bir ödev anneme yardımcı olamadım.Kardeşlerim yardımcı oldu.Ben de sonlara doğru anneme yardımcı oldum.Yine de bir şeylere yardım ettim.Bu arada ben evde her zaman bulaşığı makineye dizen mutfağı toplayan biriyim.Mutfak toplama işi genelde bendedir.Buna rağmen kardeşim(lise 3) bugün akşam masayı toplamadım diye bana "O.rospu,namussuz" gibi çirkin kelimeler söyledi ve bunu sürekli yapıyorlar.
Bu arada bana ayran gönüllü demesinin sebebi önceden konuştuğum biri oldu ve hala "daldan dala kondun" gibi cümleler kullanıyor.
Artık uyarmaktan,anneme şikayet etmekten çok yoruldum.Lise 3 e giden kardeşim biraz geri kafalı...Bir kızın erkek arkadaşı olamazmış gibi bakıyor olaya bunun sebebi de BABAM.
Ailem maalesef böyle..Babam ilişkimi bilmiyor bilse çok kızar..
Bu arada annem ilişkimi onaylıyor ve saygı duyuyor.Bugüne kadar asla kötü konuşmadı ama kardeşlerim benim erkek arkadaşım olamazmış gibi davranıyorlar..Bu durumda benim canımı artık çok yakıyor.
Siz olsaydınız "o.rospu,namussuz" gibi kelimeler karşısında nasıl davranırdınız? Napardınız?
Artık çok yoruldum,bıktım.....
Bu nasıl üslup diğer konunda da yazdım. benimde kızım var aynı yaşta. Benim kızıma kardeşi böyle diyecek bir çarparım birde duvar çarpar. Şiddete hayır ama bu nasıl terbiyesizlik. Böyle diyen kardeşle asla konuşmayın. mesafe koyun net olun.Merhaba hanımlar...Hiç iyi değilim artık çok doldum anlatacak kimse yoktu o yüzden buraya anlatmak istedim..
Ben üni 2 ye gidiyorum.Kardeşlerim benden küçük biri kız lise 3 biri kız 8 biri erkek 6..Küçükler ama dilleri de pabuç gibi....Artık bıktım.
Nedenlerine geliyorum.
Benim bir erkek arkadaşım var ve kardeşlerim sürekli erkek arkadaşım var diye bana o.rospu,namussuz,ayran gönüllü gibi hiç ağza yakışmayan kelimeler kullanıyorlar.Her kavga ettiğimizde beni bununla vuruyorlar.Anneme şikayet etsem de faydası olmuyorlar.Yinede bu şekilde erkek arkadaşım var diye vurmaktan vazgeçmiyorlar. Ben senden daha güzelim diyor(lise 3) olan kardeşim.
Taşınacağız o yüzden annem iş yapıyordu benimde yetiştirmem gereken doküman ödevim var bayağı ağır bir ödev anneme yardımcı olamadım.Kardeşlerim yardımcı oldu.Ben de sonlara doğru anneme yardımcı oldum.Yine de bir şeylere yardım ettim.Bu arada ben evde her zaman bulaşığı makineye dizen mutfağı toplayan biriyim.Mutfak toplama işi genelde bendedir.Buna rağmen kardeşim(lise 3) bugün akşam masayı toplamadım diye bana "O.rospu,namussuz" gibi çirkin kelimeler söyledi ve bunu sürekli yapıyorlar.
Bu arada bana ayran gönüllü demesinin sebebi önceden konuştuğum biri oldu ve hala "daldan dala kondun" gibi cümleler kullanıyor.
Artık uyarmaktan,anneme şikayet etmekten çok yoruldum.Lise 3 e giden kardeşim biraz geri kafalı...Bir kızın erkek arkadaşı olamazmış gibi bakıyor olaya bunun sebebi de BABAM.
Bu arada annem ilişkimi onaylıyor ve saygı duyuyor.Bugüne kadar asla kötü konuşmadı ama kardeşlerim benim erkek arkadaşım olamazmış gibi davranıyorlar..Bu durumda benim canımı artık çok yakıyor.
Siz olsaydınız "o.rospu,namussuz" gibi kelimeler karşısında nasıl davranırdınız? Napardınız?
Ne ayıp bir kelime benimde kızlarım var o kelimeyi kullansalar ağızlarına biberi doldururum eşim manyak kelimesine bile tahhammul edemiyor sizde birdaha o kelimeyi söylerse video ya çekin babanıza göstericem diye tehdit edin belki vaz gecerMerhaba hanımlar...Hiç iyi değilim artık çok doldum anlatacak kimse yoktu o yüzden buraya anlatmak istedim..
Nedenlerine geliyorum.
sevgilisi olmayıpta olanı eleştirene hep şu sözü söylemişimdir '' Çirkini Öpmemişler Kendini Namuslu Sanmış''Merhaba hanımlar...Hiç iyi değilim artık çok doldum anlatacak kimse yoktu o yüzden buraya anlatmak istedim..
Nedenlerine geliyorum.
babam sevgilim olmasına çok karşı...Anneme “Sevgilisi varsa öyle bir şeyle karşıma çıkmasın” demiş sinirlenmiş baya.. Napıcam hiç bilmiyorum bana hiç saygıları yokKardeşiniz sanırım saygı kavramını lise 3 e gitmesine rağmen henüz kavrayamamış.
Bence babanızla 2 medeni insan gibi bu konuyu konuşmalı ve ondan destek almalısınız
Erkek arkadaşınızın olması çok normal bir durum babanızdan bence saygı duyacaktır ve kardeşlerinize haddıni bildirecektir
kardeşlerim sürekli erkek arkadaşım var diye bana o.rospu,namussuz,ayran gönüllü gibi hiç ağza yakışmayan kelimeler kullanıyorlar.
Her genç kızın mutlaka hayatında bir özel arkadaşı olur .bu çok normal bir durum vakit sizin ailede herkes anlayışsız sanırım anneniz dışında Allah kolaylık versin sizebabam sevgilim olmasına çok karşı...Anneme “Sevgilisi varsa öyle bir şeyle karşıma çıkmasın” demiş sinirlenmiş baya.. Napıcam hiç bilmiyorum bana hiç saygıları yok
Allah razı olsunHer genç kızın mutlaka hayatında bir özel arkadaşı olur .bu çok normal bir durum vakit sizin ailede herkes anlayışsız sanırım anneniz dışında Allah kolaylık versin size
Benimki de istemiyordu. Ben hep yavaş yavaş işledim. Alttan alttan. Sınıftan arkadaşım dedim, adına alıştırdım. Teyzemlere fotoğraflarımızı gösterdim, aynı isimle tanıttım. Onlar da çıtlatmıştır "Delfino'nun erkek arkadaşı" diye. Whatsapp'ta da yıllardır profilimde ikimizin fotoğrafı duruyor zaten. Babam ki ortaokulda erkek arkadaşımla sinemaya gitmek için okulu astım diye beni dövmeye kalkan adam, şimdi erkek arkadaşımı tamamen kabullendi. Tanışmadılar bile daha (iki kez karşılaştılar ama sevgilim olduğunu o ara bilmiyordu), evlenmek istediğimizi de söylemedim. Geçen yıl erkek arkadaşımın görev yaptığı ilde deprem olmuş, babam beni aradı seninki hissetmiş mi depremi, diye. Az önce öğretmen maaşlarına ne kadar zam gelir diye konuşuyorduk, seninki yaşadı dedi, falan.babam sevgilim olmasına çok karşı...Anneme “Sevgilisi varsa öyle bir şeyle karşıma çıkmasın” demiş sinirlenmiş baya.. Napıcam hiç bilmiyorum bana hiç saygıları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?