Anladım sizi. Benim annem de sizinkisi gibi. Nişanlımın tip 1 diyabeti var. Anneme ilk söylediğimde çocuğu olmaz vs diye istemedi. Ben kararlı olunca mecbur kabullendi fakat her fırsatta laf sokar. Şekeri düşer laf sokar, çıkar laf sokar. Ben demiştim gibisinden.
Bir de annem bizim etrafımızdaki insanlardan gizlememizi emretti. Bayramda amcama gidiyoruz mesela, eee baklava vs ikram ediyorlar hastalığı söylemeyince zorla yedirmeye çalışıyorlar. Yese insülin yapması lazım annem göstermeden yapsın diyor. Ay nasıl yapsın göstermeden... Neyse sinir stres sebebi yani. Ben de dayanamadım söyledim herkese. Ya insülin kullanıyor ayıp mı sanki eroin kullanıyor. Ben iğne yapma mevzusundan mecburen ortaya çıkacağı için aileme baştan söylemiştim. Nişanlım da söylemek istemişti. Siz gizleyebilirsiniz gizleyin.
Onun dışında hastalıkta, sağlıkta sözünü tutmak için illaki belediyede imza vermeye gerek yok. Birbirimize ömrümüz yettiğince destek olmalıyız. Allah sizinkine de benimkine de şifa versin ve tüm hastalara.