• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

bence baska sıkıntılarını sevgılıne yansıtmamaya calıs bu sekılde ılıskınıze zarar vermıssın ve oyle basit seyler içinde trip atma falan nedir yanı
Sıkıntılarım basite indirgenecek sıkıntılar değil ama evet yansıtmamak gerekirdi ne olursa olsun haklısın

özrünü dile çekil kenara. yalvararak kimseyi döndüremezsin. döndürsen de hayır gelmez o ilişkiden. ayrıca ölüm değil kalım değil cenaze evine dönecek bi hal yok. kimse abartmasın.
Öyle yaptım ama sonra ne yapıcam onu bilmiyorum:(

Sıkıntılarım basite indirgenecek sıkıntılar değil ama evet yansıtmamak gerekirdi ne olursa olsun haklısın

ben ne olursa olsun sıkıntımı cok fazla yansıtmadım yansıttıklarımda oldu ama sesımın tonundan anlarsa o zaman soyluyordum ozellıkle boyle sıkıntım var demedım

Anneniz niye arıyor, öyle saçma şey mi olur aramasın? Siz de aramayın. Sevgi vs. diyorsunuz ama sevgi bitebilen bir şey. İnsan çok bunaldığında soğuyabiliyor. Siz de soğutmuşsunuz adamı. Tekrar bu boğucu günlere dönmek istemiyor demek ki. Sevgisi ilk günkü kadar olsaydı zaten gitmezdi. Bırakın aramayın artık. Hatalarınızdan ders alın. Şayet kızgınlığı geçerse o sizi bulur zaten.

ben ne olursa olsun sıkıntımı cok fazla yansıtmadım yansıttıklarımda oldu ama sesımın tonundan anlarsa o zaman soyluyordum ozellıkle boyle sıkıntım var demedım
Ben onu yapamadım işte ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bu ilişkiyi:(

Anneniz niye arıyor, öyle saçma şey mi olur aramasın? Siz de aramayın. Sevgi vs. diyorsunuz ama sevgi bitebilen bir şey. İnsan çok bunaldığında soğuyabiliyor. Siz de soğutmuşsunuz adamı. Tekrar bu boğucu günlere dönmek istemiyor demek ki. Sevgisi ilk günkü kadar olsaydı zaten gitmezdi. Bırakın aramayın artık. Hatalarınızdan ders alın. Şayet kızgınlığı geçerse o sizi bulur zaten.
Yapmayın sevgi o kadar kolay elde edilmiyor emeksiz bi yere gelinmiyor diye konuşmak için aramıştı annem kötü niyetle değil.

Ben onu yapamadım işte ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bu ilişkiyi:KK43:

sevgılını tanıyan sensın o sınırlendıgınde nasıl yaklasman gerektıgını sen bılırsın benımde hatalarım oldu ama ben onun sınırı gecene kadar yazmazdım aramazdım cok fazla sınırı yatısınca o zaten yazar cokta ustune gıtme ıyıce ıtme kendınden

Üzüntünü buradan hissettim içim cız etti. Kaç yaşındasınız ikinizde?
Aileler karışmasın biraz kendi haline bırak, geri döneceğini düşünüyorum.
Sadece gereksiz trip ve tartışmalar boğmuştur. Hatanı anla istiyordur.

iyi yapmis senin gibiler degismez kadin ya da erkek farketmez degismiyorsunuz

sevgılını tanıyan sensın o sınırlendıgınde nasıl yaklasman gerektıgını sen bılırsın benımde hatalarım oldu ama ben onun sınırı gecene kadar yazmazdım aramazdım cok fazla sınırı yatısınca o zaten yazar cokta ustune gıtme ıyıce ıtme kendınden
Iste o dediklerini bu raddeye gelmeden yapsaydım sorun cikmicakti ki aramıyorum 2 gündür belki biraz özler diye :(

Bir kadın olarak beni anlamak yerine yargılaman ve bu şekilde konuşman kötü oldu dilerim başına gelmez de kullandığın cümleyi duymak zorunda kalmazsın

Hii oldu ne zaman iyi yorum anlayışınız için teşekkürler, ne zaman işine gelmeyen yorum "yargiliyorsun". Evet sen buraya bu özel sorunlarını yazarak herkese yargılama hakkı da veriyorsun ben de senin konunu okudum ve iyi olmuş sana inşallah akıllı biridir de asla dönmez dedim.

Hem kendin söylüyorsun her gün gereksiz tartışma cikardim, trip attım, bağırdım bilmem ne diye. Hem de böyle olacağı aklıma gelmedi diyorsun. Ooooldu canım. Sevgi dediğin öyle kolay harcanmaz. İnsaniz, herkes istemeden kalp kirabilir bazen ama senin gibi nasılsa aileler de tanıştı nasılsa evlencez benden vazgecemez havasına girip coşanlar da böyle alır ağzının payını.

Bir kadın olarak yorumum bu.

Biliyorum zor ama şuan yapılacak en iyi şey onu hiçbir şekilde aramamak ve kimseye de aratmamak. Bu şekilde iyice itici bulacak sizi. Bir süre sessizlikten sonra eğer sevgisi bitmemişse dönecektir.

"Biliyorum hatalarım oldu, böyle olmasını istemezdim, telafi etmeme de fırsat vermiyorsun o yüzden kararına saygı duyuyorum artık" diyip kenara çekilin.

Üzüntünü buradan hissettim içim cız etti. Kaç yaşındasınız ikinizde?
Aileler karışmasın biraz kendi haline bırak, geri döneceğini düşünüyorum.
Sadece gereksiz trip ve tartışmalar boğmuştur. Hatanı anla istiyordur.
Acımı içten hisseden ilk sen oldun burda sanırım:( bilmiyorum çok kararlı konuştuğu için kestiremiyorum

Yapmayın sevgi o kadar kolay elde edilmiyor emeksiz bi yere gelinmiyor diye konuşmak için aramıştı annem kötü niyetle değil.

Anneniz tabi ki kötü niyetle aramadı ama sizi istemeyen bir adam var şu an ortada. Sizin çağrılarınızı yanıtsız bırakmış, üstüne anneniz aramış. Kesinlikle kırmak istemiyorum, dışarıdan görüneni söylüyorum sadece. Annenizi de kendinizi de küçük düşürmüşsünüz. Aileleri bu işe katmayın lütfen. Üstüne düşmeyin. Dediğim gibi çok bunalmış, soğumuş. Şayet düzelirse o size ulaşır zaten. Aramayın artık.

Biliyorum zor ama şuan yapılacak en iyi şey onu hiçbir şekilde aramamak ve kimseye de aratmamak. Bu şekilde iyice itici bulacak sizi. Bir süre sessizlikten sonra eğer sevgisi bitmemişse dönecektir.

"Biliyorum hatalarım oldu, böyle olmasını istemezdim, telafi etmeme de fırsat vermiyorsun o yüzden kararına saygı duyuyorum artık" diyip kenara çekilin.
1 haftada sevgi nasıl bitebilir zaten ben onu anlamıyorum

Anneniz tabi ki kötü niyetle aramadı ama sizi istemeyen bir adam var şu an ortada. Sizin çağrılarınızı yanıtsız bırakmış, üstüne anneniz aramış. Kesinlikle kırmak istemiyorum, dışarıdan görüneni söylüyorum sadece. Annenizi de kendinizi de küçük düşürmüşsünüz. Aileleri bu işe katmayın lütfen. Üstüne düşmeyin. Dediğim gibi çok bunalmış, soğumuş. Şayet düzelirse o size ulaşır zaten. Aramayın artık.
Biliyorum haklısınız dayanabildigim kadar dayancam zaten aramamak için:(

Back