- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
annesi degil tum dunya konussa ne olur ki. adam istemedikten sonra. hakknzda hayirlisi.Biliyorum ama edindiğim tecrübemi onunla yaşamak istiyorum bitsin istemiyorum annesi de konuşuyor onunla sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annesi degil tum dunya konussa ne olur ki. adam istemedikten sonra. hakknzda hayirlisi.Biliyorum ama edindiğim tecrübemi onunla yaşamak istiyorum bitsin istemiyorum annesi de konuşuyor onunla sürekli
Sıkıntılarım basite indirgenecek sıkıntılar değil ama evet yansıtmamak gerekirdi ne olursa olsun haklısınbence baska sıkıntılarını sevgılıne yansıtmamaya calıs bu sekılde ılıskınıze zarar vermıssın ve oyle basit seyler içinde trip atma falan nedir yanı
Neden bu kadar acımasız konuşuyorsunuz siz hiç hata yapıp düzeltmek istemediniz mi şu hayattacocugu bırak unut.
Öyle yaptım ama sonra ne yapıcam onu bilmiyorumözrünü dile çekil kenara. yalvararak kimseyi döndüremezsin. döndürsen de hayır gelmez o ilişkiden. ayrıca ölüm değil kalım değil cenaze evine dönecek bi hal yok. kimse abartmasın.
Bir kadın olarak beni anlamak yerine yargılaman ve bu şekilde konuşman kötü oldu dilerim başına gelmez de kullandığın cümleyi duymak zorunda kalmazsınİyi olmuş sana.
Sıkıntılarım basite indirgenecek sıkıntılar değil ama evet yansıtmamak gerekirdi ne olursa olsun haklısın
Annesi ile arkadaş gibi onun her dediğini önemserannesi degil tum dunya konussa ne olur ki. adam istemedikten sonra. hakknzda hayirlisi.
Ben onu yapamadım işte ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bu ilişkiyiben ne olursa olsun sıkıntımı cok fazla yansıtmadım yansıttıklarımda oldu ama sesımın tonundan anlarsa o zaman soyluyordum ozellıkle boyle sıkıntım var demedım
Yapmayın sevgi o kadar kolay elde edilmiyor emeksiz bi yere gelinmiyor diye konuşmak için aramıştı annem kötü niyetle değil.Anneniz niye arıyor, öyle saçma şey mi olur aramasın? Siz de aramayın. Sevgi vs. diyorsunuz ama sevgi bitebilen bir şey. İnsan çok bunaldığında soğuyabiliyor. Siz de soğutmuşsunuz adamı. Tekrar bu boğucu günlere dönmek istemiyor demek ki. Sevgisi ilk günkü kadar olsaydı zaten gitmezdi. Bırakın aramayın artık. Hatalarınızdan ders alın. Şayet kızgınlığı geçerse o sizi bulur zaten.
Ben onu yapamadım işte ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bu ilişkiyi
Iste o dediklerini bu raddeye gelmeden yapsaydım sorun cikmicakti ki aramıyorum 2 gündür belki biraz özler diyesevgılını tanıyan sensın o sınırlendıgınde nasıl yaklasman gerektıgını sen bılırsın benımde hatalarım oldu ama ben onun sınırı gecene kadar yazmazdım aramazdım cok fazla sınırı yatısınca o zaten yazar cokta ustune gıtme ıyıce ıtme kendınden
Bir kadın olarak beni anlamak yerine yargılaman ve bu şekilde konuşman kötü oldu dilerim başına gelmez de kullandığın cümleyi duymak zorunda kalmazsın
Acımı içten hisseden ilk sen oldun burda sanırım bilmiyorum çok kararlı konuştuğu için kestiremiyorumÜzüntünü buradan hissettim içim cız etti. Kaç yaşındasınız ikinizde?
Aileler karışmasın biraz kendi haline bırak, geri döneceğini düşünüyorum.
Sadece gereksiz trip ve tartışmalar boğmuştur. Hatanı anla istiyordur.
Yapmayın sevgi o kadar kolay elde edilmiyor emeksiz bi yere gelinmiyor diye konuşmak için aramıştı annem kötü niyetle değil.
1 haftada sevgi nasıl bitebilir zaten ben onu anlamıyorumBiliyorum zor ama şuan yapılacak en iyi şey onu hiçbir şekilde aramamak ve kimseye de aratmamak. Bu şekilde iyice itici bulacak sizi. Bir süre sessizlikten sonra eğer sevgisi bitmemişse dönecektir.
"Biliyorum hatalarım oldu, böyle olmasını istemezdim, telafi etmeme de fırsat vermiyorsun o yüzden kararına saygı duyuyorum artık" diyip kenara çekilin.
Biliyorum haklısınız dayanabildigim kadar dayancam zaten aramamak içinAnneniz tabi ki kötü niyetle aramadı ama sizi istemeyen bir adam var şu an ortada. Sizin çağrılarınızı yanıtsız bırakmış, üstüne anneniz aramış. Kesinlikle kırmak istemiyorum, dışarıdan görüneni söylüyorum sadece. Annenizi de kendinizi de küçük düşürmüşsünüz. Aileleri bu işe katmayın lütfen. Üstüne düşmeyin. Dediğim gibi çok bunalmış, soğumuş. Şayet düzelirse o size ulaşır zaten. Aramayın artık.