Erkek arkadaşım sürekli telefonla konuşmak istiyor.?

pandayavrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
35
61
38
Sorum sizlere lütfen gülünç gelmesin. Haftanın iki günü zaten görüşüyoruz ve ikimizde yoğun çalışan insanlarız. Saatlerce telefonda konuşabiliyor ama hani vardır ya böyle insanlar ben hiç sevmiyorum uzun konuşmayı, mesajlaşmayı daha çok seviyorum. Dedim uzak mesafe olsak anlarım amaaa görüşüyoruz zaten beş dakika konuş kapat dedim eskisi gibi sevmiyorsun diyor kırmadan nasıl bu kadar uzun konuşmasını önleyebilirim?

Kırmadan söyleyemezsin. Ben iki yıl sonunda artık dayanamıyorum dedim. Ya telefon ya ben dedim öyle azaldı. Iki dk napiosun dio kapatio. Birde gece uyurken acik birakalim diyordu

Kardeşim gel şöyle sarılalım ya. Bizim gibi insan sayısı 5 parmaktan daha az ve bu "delisin sen" olarak adlandırılıyor. Ben hiç sevmem konuşamam konuşmayı da beceremem telefonda. Tıkanıyorum kasiliyorum acayip stres oluuorum. Bitek esimle konusuyorum ona da alistim artik. Kayinvalidem allahın hergünü arardı en son sınır bastı artık hafta hafta aramaya başladı bu sefer hiç açmamaya başladım. En son anladı ven açmayınca şimdi hiç aramıyor 3 aydır falan. Söyleyin açık acik

Anacım bende konuşma yanlısıyım. Mesajlaşmayı sevmiyorum sabrım yok. Sırd bu yüZden kk da bile yorum yapma konusunda aktif değilim. Bi dedikoduyu mesajla anlatamıyorum yaz yaz bitmiyor yoruluyorum :)
Bi arkadaşımla bi konu hakkında konuşuyor olsak sıkılıyorum geç cvp yazıyprum konuşmanın avantajı gerek ses tonu gerek yormaması güzel bişi belkide sevgilinin de mesajlaşmaya karşı alerjisi vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…