Küçük yaşta zorla evlendirildimArkadaşların dediklerine ek birde 19 yaşında mısınne ara evlendin boşandın . Bu ne hız
Hadi samimi olalım, çocuk yapmaya uğraştınız ve başardınız.20 yaşındayım pkoluydum doktor kesinlikle hamile kalamayacagimi anne olamayacağımı söylemişti bir anlık aptalligima denk geldi bebeği aldırarak o günaha girmk istemiyorum ama dogirsam tek bakabilir miyim bilmiyorum
Bir uğraş istek olsaydı şuanda burada ne yapacağımı bilmediğim için konu acmazdimHadi samimi olalım, çocuk yapmaya uğraştınız ve başardınız.
Allah'ıma şükür maddi açıdan problemim yok ben vebalini almaktan korkuyorumValla güzelim konun bana pek geçmedi ama eğer gerçekse aldır o bebeğe yazık etme. Sevgilim başında iyiydi iyiydi diyosun da daha 1 ay olmuş. Ne başı ne sonu ya? Pislik dediğin adamdan hamile kalmışsın,daha önce evlenip boşanmışsın,yaşın daha 20 hayatı çok hızlı yaşıyorsun. Ben senin o bebeğe hem maddi hem de manevi olarak yetebileceğini düşünmüyorum. İş yok güç yok nasıl tek başına bakacaksın?
Ailen kabul edecek mi?Allah'ıma şükür maddi açıdan problemim yok ben vebalini almaktan korkuyorum
Bir tek annemle ben varım babam rahmetli olduAilen kabul edecek mi?
Şu an çocuk için ne yapmanız gerektiğini sormuyorsunuz ki, o çocuk her türlü doğacak yani, bunu anladık hepimiz, asıl derdiniz 1 aylık sevgilim düzelir mi? Yapmayın etmeyin yav. Biraz dürüstlük ile herşey çözülebilir. Önünüzü görür hale gelebilirsiniz.Önce kendinize dürüst olun ama.Bir uğraş istek olsaydı şuanda burada ne yapacağımı bilmediğim için konu acmazdim
Yok duzelsede istemiyorum onu benim tek derdim bebekŞu an çocuk için ne yapmanız gerektiğini sormuyorsunuz ki, o çocuk her türlü doğacak yani, bunu anladık hepimiz, asıl derdiniz 1 aylık sevgilim düzelir mi? Yapmayın etmeyin yav. Biraz dürüstlük ile herşey çözülebilir. Önünüzü görür hale gelebilirsiniz.Önce kendinize dürüst olun ama.
Konu sahibi yok ya senin konu bir türlü oturmuyor benim kafada. Zamanında zorla evlendirilmişsin ama şimdi evlilik dışı bir çocuk dünyaya getirmeyi düşünüyorsun. Maddi durumunda iyi. Maddi durumunuz iyiyse neden zorla evlendirdiler sizi? Bilmiyorum ya valla oturmuyor kafama konu.Bir tek annemle ben varım babam rahmetli oldu
O çocuğu doğuracaksanız yalnız büyütmeyi göze alın, karşınızda dengesiz bir adam var, bugün gelecek planları yapar yarın çeker gider.Yok duzelsede istemiyorum onu benim tek derdim bebek
Zamanında zorla evlendirildim sebebi tecavüz yüzündendi. Şuan yaptığım aptalligim doktor sözüne güvenmek ve korunmamak oldu maddi durumumu kendim iyilestirdim aileden gelen bir şey değil umarım aciklayabilmisimdirKonu sahibi yok ya senin konu bir türlü oturmuyor benim kafada. Zamanında zorla evlendirilmişsin ama şimdi evlilik dışı bir çocuk dünyaya getirmeyi düşünüyorsun. Maddi durumunda iyi. Maddi durumunuz iyiyse neden zorla evlendirdiler sizi? Bilmiyorum ya valla oturmuyor kafama konu.
Babasız yalnız buyutebilirim fakat ileride bana sorarsa babam nerede niye yok diye cevap veremem kendi şahsi fikrim bu çocuğu dogurmamak bizim yanlışlarımız yüzünden hayatı mahvolmasinO çocuğu doğuracaksanız yalnız büyütmeyi göze alın, karşınızda dengesiz bir adam var, bugün gelecek planları yapar yarın çeker gider.
E demin günahtı vebaldi?Babasız yalnız buyutebilirim fakat ileride bana sorarsa babam nerede niye yok diye cevap veremem kendi şahsi fikrim bu çocuğu dogurmamak bizim yanlışlarımız yüzünden hayatı mahvolmasin
Bacım, tanışır tanışmaz mı yattında 1 aylık sevgililikte 3 haftalık hamilesin anlamadım ben şimdiMerhaba arkadaşlar buraya yazmamak için kendimi çok zor tuttum ama sanırım artık tutamiycam tam 1 aylık ilişkim var daha çok yeni ilk başta çok iyiydik bana aşık olduğunu itiraf ederken kendimi dünya dışı varlık gibi hissetmistim sonrasinda da belli bir süre öyle devam etti. Fakat şu son 1 haftadır Allah'ın her günü kavga ediyoruz ettiğimiz kavgada benim suçum yok kendi kafasında kurup buna inanıyor sonra bana bağırıyor küfürler ediyor en son dün çok fazla kavga ettik hastabedeydik ikimizde hastaydik megersem ben hasta değil hamileymisim 3 haftalik normalde pkoluyum ve 2 sene kadar evli kalıp boşandım o zaman çocuğum olmamıştı simdi tam ayrılmaya karar vermişken doktor bana hamilesin dedi erkek arkadaşıma dönüp baktım gözleri doldu kafasını başıma koyup ağladı bana tekrar ilk günlerdeki gibi yaklaştı kavga ediyoruz ben agladigm zaman bütün sınırı geçiyor aniden yumuşayıp beni uzdugu için kendisi başlıyor ağlamaya bebek haberini aldıktan sonra hemen gelecek ile ilgili planlar yapmaya başladı tamam bebeği bende istiyorum fakat böyle psikolojide birisi ile evlenip o çocuğu büyütmek ne kadar sağlıklı olur Allah için bana akıl verin
İlişki caiz, kürtaj günah; bir de böyle bir çelişki var ama yaş küçük, tam oturmamış da olabilir fikirler.Konu sahibi yok ya senin konu bir türlü oturmuyor benim kafada. Zamanında zorla evlendirilmişsin ama şimdi evlilik dışı bir çocuk dünyaya getirmeyi düşünüyorsun. Maddi durumunda iyi. Maddi durumunuz iyiyse neden zorla evlendirdiler sizi? Bilmiyorum ya valla oturmuyor kafama konu.
Bilemedim bende çok arada kaldım. Şimdide doğurup vebale girmek istemiyorum diyor.İlişki caiz, kürtaj günah; bir de böyle bir çelişki var ama yaş küçük, tam oturmamış da olabilir fikirler.
Yasal sürenin geçmesine 5 hafta var, o zamana kadar adamda bi umut görürse devam edecek, yoksa aldıracak. Asıl mesele bu, adam düzelir mi? Vebalmiş bilmem neymiş fasa fiso. Duruma göre.Bilemedim bende çok arada kaldım. Şimdide doğurup vebale girmek istemiyorum diyor.
Konu sahibine yorum yapmak istemiyorum. Umarım gerçek değildir. Çok küçük, çok bocalıyor, savruluyor.Bilemedim bende çok arada kaldım. Şimdide doğurup vebale girmek istemiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?