Erkek arkadaşım pisliğin teki

20 yaşındayım pkoluydum doktor kesinlikle hamile kalamayacagimi anne olamayacağımı söylemişti bir anlık aptalligima denk geldi bebeği aldırarak o günaha girmk istemiyorum ama dogirsam tek bakabilir miyim bilmiyorum
Hadi samimi olalım, çocuk yapmaya uğraştınız ve başardınız.

Allah'ıma şükür maddi açıdan problemim yok ben vebalini almaktan korkuyorum

Bir uğraş istek olsaydı şuanda burada ne yapacağımı bilmediğim için konu acmazdim
Şu an çocuk için ne yapmanız gerektiğini sormuyorsunuz ki, o çocuk her türlü doğacak yani, bunu anladık hepimiz, asıl derdiniz 1 aylık sevgilim düzelir mi? Yapmayın etmeyin yav. Biraz dürüstlük ile herşey çözülebilir. Önünüzü görür hale gelebilirsiniz.Önce kendinize dürüst olun ama.

Yok duzelsede istemiyorum onu benim tek derdim bebek

Bir tek annemle ben varım babam rahmetli oldu
Konu sahibi yok ya senin konu bir türlü oturmuyor benim kafada. Zamanında zorla evlendirilmişsin ama şimdi evlilik dışı bir çocuk dünyaya getirmeyi düşünüyorsun. Maddi durumunda iyi. Maddi durumunuz iyiyse neden zorla evlendirdiler sizi? Bilmiyorum ya valla oturmuyor kafama konu.

Zamanında zorla evlendirildim sebebi tecavüz yüzündendi. Şuan yaptığım aptalligim doktor sözüne güvenmek ve korunmamak oldu maddi durumumu kendim iyilestirdim aileden gelen bir şey değil umarım aciklayabilmisimdir

O çocuğu doğuracaksanız yalnız büyütmeyi göze alın, karşınızda dengesiz bir adam var, bugün gelecek planları yapar yarın çeker gider.
Babasız yalnız buyutebilirim fakat ileride bana sorarsa babam nerede niye yok diye cevap veremem kendi şahsi fikrim bu çocuğu dogurmamak bizim yanlışlarımız yüzünden hayatı mahvolmasin

Bebek aldirmak gunahsa evlenmeden iliskiye girmekte gunah zaten bir gunaha girmissiniz. Boyle bir adamdan daha bir aylik sevgiliyken cocuk dogurmak cok mantiksiz. Yeni tanistiginiz insanla hemen iliskiye girmekte mantiksiz gerci bana gore o yuzden siz bilirsiniz. Sadece gunah diyerek siyrilmayin bu durumdan.

Bacım, tanışır tanışmaz mı yattında 1 aylık sevgililikte 3 haftalık hamilesin anlamadım ben şimdi

1 Aylik iliskinizde keske korunsaydiniz ama mesela o degil.
1 aylik iliskide bu kadar tartisiyorsaniz vah ki ne vah. Normalde ilk aylar güzel gecer sonradan tatsizlik olmaya baslar sizde hemen olmus. Üstelik adami daha tanimiyorsunuz, bi ay gercekten cok kisa bi süre. Yani cocugu dogurmak gercelten büyük cesaret. Daha tanimadigim bi insan baba yapmak.. bilemedim.

Adamin düzelecegine de inanmiyorum. Cok dengesiz.

İlişki caiz, kürtaj günah; bir de böyle bir çelişki var ama yaş küçük, tam oturmamış da olabilir fikirler.

Bilemedim bende çok arada kaldım. Şimdide doğurup vebale girmek istemiyorum diyor.
Yasal sürenin geçmesine 5 hafta var, o zamana kadar adamda bi umut görürse devam edecek, yoksa aldıracak. Asıl mesele bu, adam düzelir mi? Vebalmiş bilmem neymiş fasa fiso. Duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…