Merhaba arkadaşlar buraya yazmamak için kendimi çok zor tuttum ama sanırım artık tutamiycam tam 1 aylık ilişkim var daha çok yeni ilk başta çok iyiydik bana aşık olduğunu itiraf ederken kendimi dünya dışı varlık gibi hissetmistim sonrasinda da belli bir süre öyle devam etti. Fakat şu son 1 haftadır Allah'ın her günü kavga ediyoruz ettiğimiz kavgada benim suçum yok kendi kafasında kurup buna inanıyor sonra bana bağırıyor küfürler ediyor en son dün çok fazla kavga ettik hastabedeydik ikimizde hastaydik megersem ben hasta değil hamileymisim 3 haftalik normalde pkoluyum ve 2 sene kadar evli kalıp boşandım o zaman çocuğum olmamıştı simdi tam ayrılmaya karar vermişken doktor bana hamilesin dedi erkek arkadaşıma dönüp baktım gözleri doldu kafasını başıma koyup ağladı bana tekrar ilk günlerdeki gibi yaklaştı kavga ediyoruz ben agladigm zaman bütün sınırı geçiyor aniden yumuşayıp beni uzdugu için kendisi başlıyor ağlamaya bebek haberini aldıktan sonra hemen gelecek ile ilgili planlar yapmaya başladı tamam bebeği bende istiyorum fakat böyle psikolojide birisi ile evlenip o çocuğu büyütmek ne kadar sağlıklı olur Allah için bana akıl verin