- 5 Nisan 2025
- 24
- 9
- 1
- 20
İki buçuk yıldır ilişkimiz var. Ve son zamanlar bana karşı ilgisi azaldı. Geçen sene hergün beni sık sık sevdiğini söylerdi arardı sesimi duymak isterdi görmek isterdi ama artık o isteği hissedemiyorum. Zaman ayırıyor geç mesaj atmıyor sıfır ilgisizlikte yok değil ama bir değişim var. Bu konuyu onunla birkaç kere konuştum psikolojisinin iyi olmadığını bunaldıgini ama ilişkiyle benimle ilgili olmadığını hayatındaki sıkıntılardan dolayı olduğunu söyledi. Hep böyle mi olucak dedim zamanla düzelecegini toparlanacaginı söyledi. Ama ben o enerjiyi göremiyorum bilmiyorum bencillik mi yapiyorum aslında asla üstunede gitmiyorum ama kafam karışık ya da benden soğudu mu ilgisi mi azalıyor demeden edemiyorum. enerjisi yüksek bir insanim benimde hayatımda benzer sorunlar var ama ilişkiye yansıtmıyorum onada aynısını söyledim sessiz kalıyor cevaplamıyor ve konuyu kapıyor çabaladiginin farkindayim diyor. Psikolojisinin etkilenmesinin ve bunalımda olmasının sebebide işsizlik ve çevre baskısı oldugunu söylemisti elimden geldigince rahatlatmaya çalısiyorum genç oldugumuzu ve kulak asmaması gerektiginide dile getiriyorum ama belli ki ciddi şekilde etkileniyor ya da başka bir şey mi var emin değilim düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi merak edjyorum. Bu bunalım yazdan beri başladı ama o sıralar işi vardı bir yerde çalışiyordu bu kadar bir farklılık yoktu ama tartışmalarımız ve onun asabiyeti gerginliği sık sık oluyordu yine aynı şekilde hayatındaki sorunlardan dolayı oldugunu söyluyordu. Dedigim gibi tamamen ilgisiz değil hergun beni sevdigini ve ilgisini belli eder ama o eski heycan neşeyi istegi ve özellikle çekimi hiç alamıyorum. Biraz karışık anlatmış olabilirim çunku kafam çok karışık