- 12 Haziran 2016
- 933
- 1.809
- 113
- Konu Sahibi standartfit
-
Ne yani sen şimdi evlenirsen tanışma, söz, nisan,evlilik tarihlerini ve çocuğunuzun baş harfini Instagram koymayacak misinhayatımda hiç sosyal medyaya baş harf, tarih marih yazmadım yazmam da. aşırı keko geliyor bu tarz hareketler bana.
Bende başak burcuyum abimde başak burcu mesela, onda gözlemlediğim kadarıyla içten içe bir kıskançlığı olabilir sizi kimseye gostermek istememek gibi ince düşünür aslında ama romantik olmak istediği zaman olur yani karşısındaki isteyince değil kendisi isteyince. Ha bu arada baş harfimi koy demişsiniz onu da koyabilirdi ve eminim ki bu konuşmayı unutmamıştır. Neden koymadığını düzgün bir üslupla sorun. Başak burçları güvene düşkündür açık ve net olmak gerekiyor onlara karşı bunları içinizde tutmayın düzgün bir dille eminim çözülür. Bunun için de ayrılmaya gerek yok bence.aramız güzel çok iyi anlaşan bi çiftiz arada tartışsakta. ben aklıma geldikçe onun hakkında sosyal medyada güzel yazılar paylaşırım o da okuyup rtler hoşuna gider ama o benim için yapmıyo bir yıl oldu ilk kez neden yapmıyosun dedim yazmayı sevmiyorum dedi daha önceden en azından baş harfimi koy demiştim yapıcam dedi ama hala yapmadı fotoğrafımızı bir kez paylaştı küsünce kaldırmıştı bida da paylaşmadı ben de sözünü etmiyorum hiç. her sorunda yanımda sevdiğine de eminim bazen gösteriyo ama çoğunlukla bu tarz şeylerde geri duruyo neden böyle? 27 yaşında burcu da başak. böyle yaşayan var mı normal mi anormal mi bu durum? ayrılmalı mıyım?
yok, koymam :) değiştirmem de :)Ne yani sen şimdi evlenirsen tanışma, söz, nisan,evlilik tarihlerini ve çocuğunuzun baş harfini Instagram koymayacak misinsen şimdi kullanıcı ismini bilmem neyin annesi olarakta degistirmezsin
Sevgisini sosyal medyadan göstermesi neden tatmin ediyor sizi? Yani içinden gelir yazar kime ne ama adam öyle biri değil neden zorluyorsunuz.bazen insan sevildiğini duymak istiyo gösterilsin istiyo bu tarz yollarla. ben bazen bu ilişkide çok yoruluyorum kendimi yalnız hissediyorum arkadaşın dediği gibi başak kapalı kutudur' gerçekten doğru bi de aile yapısından dolayı da böyle sanırım sevgiyi göstermeyi bilmiyo yani bilmemesi eyvallah ben söylüyorum ya da yapıyorum örnek alır belki yapar diye ama yok napcağımı bilmiyorum çok yoruldum
Bunu dedin benim için bitti27 yaşında burcu da başak.
aramız güzel çok iyi anlaşan bi çiftiz arada tartışsakta. ben aklıma geldikçe onun hakkında sosyal medyada güzel yazılar paylaşırım o da okuyup rtler hoşuna gider ama o benim için yapmıyo bir yıl oldu ilk kez neden yapmıyosun dedim yazmayı sevmiyorum dedi daha önceden en azından baş harfimi koy demiştim yapıcam dedi ama hala yapmadı fotoğrafımızı bir kez paylaştı küsünce kaldırmıştı bida da paylaşmadı ben de sözünü etmiyorum hiç. her sorunda yanımda sevdiğine de eminim bazen gösteriyo ama çoğunlukla bu tarz şeylerde geri duruyo neden böyle? 27 yaşında burcu da başak. böyle yaşayan var mı normal mi anormal mi bu durum? ayrılmalı mıyım?
Tam olarak bu sebepten olabilir27 yaşında
Birde kari kocalar sosyal medyadan birbirine metiye dokuyor evinde zaten karsinda24 yaşın üzerindeyseniz sosyal medyada baş harfi, tarih yazma, “sahipli” olduğunu belli edercesine fotoğraf paylaşma durumlarına olgun insanlar a başkasının varlığını hissediyorum demiyor bir tarafıyla gülüyor haberiniz olsun. Ayrıca nerede sevgilisini aldatan birini gördüysem istisnasız sosyal medyasında bu tarz durumlar, samimi fotoğraflar, yapışık hikayeleri vardı
Benmkide böyle,hatta hic hediye almaz etmez cok üzülüyorum ama bir yazı okudum herkes sevgisini farklı belirtirmiş.bunu araştırın.erkekler bizim kadar duygusal değil umursamıyor olabiliraramız güzel çok iyi anlaşan bi çiftiz arada tartışsakta. ben aklıma geldikçe onun hakkında sosyal medyada güzel yazılar paylaşırım o da okuyup rtler hoşuna gider ama o benim için yapmıyo bir yıl oldu ilk kez neden yapmıyosun dedim yazmayı sevmiyorum dedi daha önceden en azından baş harfimi koy demiştim yapıcam dedi ama hala yapmadı fotoğrafımızı bir kez paylaştı küsünce kaldırmıştı bida da paylaşmadı ben de sözünü etmiyorum hiç. her sorunda yanımda sevdiğine de eminim bazen gösteriyo ama çoğunlukla bu tarz şeylerde geri duruyo neden böyle? 27 yaşında burcu da başak. böyle yaşayan var mı normal mi anormal mi bu durum? ayrılmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?