• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım neden böyle?

Sizi sevdiğine eminseniz paylaşım yapmasına bu kadar takılmayın ya. Herkes sosyal medya bağımlısı değil sonuçta. Ki öyle olsa bile böyle şeyleri paylaşmayı sevmiyor olabilir. Açıkcası ben de hiç sevmem. Çok bayağı duruyor vıcık vıcık ilişkisel şeyler görmek sosyal medyada. Bence siz azaltın paylaşımları. Diğer insanlar gülüyor çünkü bunlara haberiniz olsun.
Bu arada bende sosyal medyayı aktif kullanırım. Eşimle fotoğraf paylaşmaktan ve özel günlerde story atmaktan öteye gitmedim. Sonuçta sosyal medya belirlemiyor sevgiyi.
Eşim de asla paylaşım yapmaz. Sosyal medya profillerini görseniz bekar sanırsınız. Facebook'ta falan ilişkisi yok yazıyor hala. 4 senelik evliyiz, 1 de bebeğimiz var üstelik😂😂😂

Bende daha önceki erkek arkadaşımla birçok şey paylaşmıştım sosyal medyada hatta ergenler gibi kilit koymuştum 😅 bir daha evlilik yolunda ilişkim olmazsa paylaşım yapmam dedim kendime. Belki erkek arkadaşınızda öyledir siz kirilmayin diye söyleyemiyordur her şey sosyal medya değil. Öyle ciddi ilişkim falan olursa da beraber fotoğraf koyarım en fazla arada hikaye atarım. Öyle bioya tarih yazmak, baş harf yazmak , göndermeli paylaşımlar yapmak bana hoş gelmiyor.

Son düzenleme:
hayatımda hiç sosyal medyaya baş harf, tarih marih yazmadım yazmam da. aşırı keko geliyor bu tarz hareketler bana.
Ne yani sen şimdi evlenirsen tanışma, söz, nisan,evlilik tarihlerini ve çocuğunuzun baş harfini Instagram koymayacak misin :confused: sen şimdi kullanıcı ismini bilmem neyin annesi olarakta degistirmezsin

aramız güzel çok iyi anlaşan bi çiftiz arada tartışsakta. ben aklıma geldikçe onun hakkında sosyal medyada güzel yazılar paylaşırım o da okuyup rtler hoşuna gider ama o benim için yapmıyo bir yıl oldu ilk kez neden yapmıyosun dedim yazmayı sevmiyorum dedi daha önceden en azından baş harfimi koy demiştim yapıcam dedi ama hala yapmadı fotoğrafımızı bir kez paylaştı küsünce kaldırmıştı bida da paylaşmadı ben de sözünü etmiyorum hiç. her sorunda yanımda sevdiğine de eminim bazen gösteriyo ama çoğunlukla bu tarz şeylerde geri duruyo neden böyle? 27 yaşında burcu da başak. böyle yaşayan var mı normal mi anormal mi bu durum? ayrılmalı mıyım?
Bende başak burcuyum abimde başak burcu mesela, onda gözlemlediğim kadarıyla içten içe bir kıskançlığı olabilir sizi kimseye gostermek istememek gibi ince düşünür aslında ama romantik olmak istediği zaman olur yani karşısındaki isteyince değil kendisi isteyince. Ha bu arada baş harfimi koy demişsiniz onu da koyabilirdi ve eminim ki bu konuşmayı unutmamıştır. Neden koymadığını düzgün bir üslupla sorun. Başak burçları güvene düşkündür açık ve net olmak gerekiyor onlara karşı bunları içinizde tutmayın düzgün bir dille eminim çözülür. Bunun için de ayrılmaya gerek yok bence.

etrafınızdaki insanların sevgilileri yapıyor diye ya da birilerine sevgilinizin yazdıklarıyla hava atma çabasıyla ilişki olmaz. yazmak zorunda değil hele siz istediniz diye yapması ayrı saçma içinden gelirse yapar bu kadar basit

İlişkinizi sosyal medya için mi yaşıyorsunuz? Yani tamam lisedeyken falan ortak facebook açardık, her dakika akışta aşk sözleri paylaşılırdı falan çocukluk, ergenlik dönemleri yani.. Bir süre sonra buna ihtiyaç duyulmuyor. Eşimin hiçbir sosyal medya profil fotoğrafında ben yokum (benim w.app profilim bile ikimizn fotoğrafı) öyle storyler falan asla paylaşmaz, çok çok özel bir günde çekilmiş güzel bir fotoğraf falan değilse paylaşmaz.. Belli bir yaştan sonra önemi kalmıyor bunların

bazen insan sevildiğini duymak istiyo gösterilsin istiyo bu tarz yollarla. ben bazen bu ilişkide çok yoruluyorum kendimi yalnız hissediyorum arkadaşın dediği gibi başak kapalı kutudur' gerçekten doğru bi de aile yapısından dolayı da böyle sanırım sevgiyi göstermeyi bilmiyo yani bilmemesi eyvallah ben söylüyorum ya da yapıyorum örnek alır belki yapar diye ama yok napcağımı bilmiyorum çok yoruldum 🥺
Sevgisini sosyal medyadan göstermesi neden tatmin ediyor sizi? Yani içinden gelir yazar kime ne ama adam öyle biri değil neden zorluyorsunuz.
Ben sosyal medyayı aktif kullanırım. Şunca yıldır evliyim, ne bekarken ne evliyken aşkım canım diye paylaşmadım. Aşka gelince direkt kendisiyle muhattap oluyorum. Eşim bana değil sosyal medyaya yaz dese soğurum da şahsen.

24 yaşın üzerindeyseniz sosyal medyada baş harfi, tarih yazma, “sahipli” olduğunu belli edercesine fotoğraf paylaşma durumlarına olgun insanlar a başkasının varlığını hissediyorum demiyor bir tarafıyla gülüyor haberiniz olsun. Ayrıca nerede sevgilisini aldatan birini gördüysem istisnasız sosyal medyasında bu tarz durumlar, samimi fotoğraflar, yapışık hikayeleri vardı😬

aramız güzel çok iyi anlaşan bi çiftiz arada tartışsakta. ben aklıma geldikçe onun hakkında sosyal medyada güzel yazılar paylaşırım o da okuyup rtler hoşuna gider ama o benim için yapmıyo bir yıl oldu ilk kez neden yapmıyosun dedim yazmayı sevmiyorum dedi daha önceden en azından baş harfimi koy demiştim yapıcam dedi ama hala yapmadı fotoğrafımızı bir kez paylaştı küsünce kaldırmıştı bida da paylaşmadı ben de sözünü etmiyorum hiç. her sorunda yanımda sevdiğine de eminim bazen gösteriyo ama çoğunlukla bu tarz şeylerde geri duruyo neden böyle? 27 yaşında burcu da başak. böyle yaşayan var mı normal mi anormal mi bu durum? ayrılmalı mıyım?

Başak burcu: Ben ne alaka?

Baş harfi tarih filan aşiri saçma şeyler.
Hiç yapmadim. 8 yillik evliyim, eşimin sosyal medya hesabi yok, benim var ama hiç bir sey yazmiyor. 🙄

Sosyal medyadan özel hayatını millete gösterip insanlarına ağzına sakız olmak istemiyordur belki.
Zaten gereksiz bence.
Çarşaf çarşaf fotolar paylaşıp vıcık vıcık paylaşım yapan yine de ona buna yürüyen erkeklerde gördü bu gözler.
Hatta eşiyle profil fotosu olan hesabından bana yürüyeni de gördük.
Ordan paylaşım yapiyorsa kesin sadıktır iyidir seviyordur gibi çıkarımlar saçmalık maalesef.

24 yaşın üzerindeyseniz sosyal medyada baş harfi, tarih yazma, “sahipli” olduğunu belli edercesine fotoğraf paylaşma durumlarına olgun insanlar a başkasının varlığını hissediyorum demiyor bir tarafıyla gülüyor haberiniz olsun. Ayrıca nerede sevgilisini aldatan birini gördüysem istisnasız sosyal medyasında bu tarz durumlar, samimi fotoğraflar, yapışık hikayeleri vardı😬
Birde kari kocalar sosyal medyadan birbirine metiye dokuyor evinde zaten karsinda

Sevgi göstergeleri harf bilmem neler mi ya :( gercekten değişik bi çağdayız. Baş harfimi koymuyorsa sevmiyordur, fotografımızı atmıyorsa sevmiyordur falanlar filanlar. Şahsen bende atmam sevmediğimden değil tarzım değil sevgiliyken fotoğraf atmak falan. Baş harfi falanda yazmadım hiç. Çohhh eyiiiii beleee :D hem insan ne zaman emin olur ki sevildiğinden ? bu şekilde emin olunmayacağı kesin :)

Benmkide böyle,hatta hic hediye almaz etmez cok üzülüyorum ama bir yazı okudum herkes sevgisini farklı belirtirmiş.bunu araştırın.erkekler bizim kadar duygusal değil umursamıyor olabilir

Back