- 12 Haziran 2016
- 933
- 1.809
- 113
- Konu Sahibi standartfit
Sizi sevdiğine eminseniz paylaşım yapmasına bu kadar takılmayın ya. Herkes sosyal medya bağımlısı değil sonuçta. Ki öyle olsa bile böyle şeyleri paylaşmayı sevmiyor olabilir. Açıkcası ben de hiç sevmem. Çok bayağı duruyor vıcık vıcık ilişkisel şeyler görmek sosyal medyada. Bence siz azaltın paylaşımları. Diğer insanlar gülüyor çünkü bunlara haberiniz olsun.
Bu arada bende sosyal medyayı aktif kullanırım. Eşimle fotoğraf paylaşmaktan ve özel günlerde story atmaktan öteye gitmedim. Sonuçta sosyal medya belirlemiyor sevgiyi.
Eşim de asla paylaşım yapmaz. Sosyal medya profillerini görseniz bekar sanırsınız. Facebook'ta falan ilişkisi yok yazıyor hala. 4 senelik evliyiz, 1 de bebeğimiz var üstelik
Bu arada bende sosyal medyayı aktif kullanırım. Eşimle fotoğraf paylaşmaktan ve özel günlerde story atmaktan öteye gitmedim. Sonuçta sosyal medya belirlemiyor sevgiyi.
Eşim de asla paylaşım yapmaz. Sosyal medya profillerini görseniz bekar sanırsınız. Facebook'ta falan ilişkisi yok yazıyor hala. 4 senelik evliyiz, 1 de bebeğimiz var üstelik