Erkek arkadasim isteksiz basligini acan kizim

siz erkek arkadaşım beni sevmiyor ilgisiz sandınız ama biz evleniyoruz, meğersem benimle ciddi düşünüyormuş, meğersem çok mantıklı açıklamaları varmış...

yarın bir gün yeni konu açarsam, eee hani ne oldu seninki hani isteksizdi diye eski konumu önüme getirmeyin...
o beni çoook seviyor !

saygılar :rolleyes::KK73:
bizde konu sahıbını düşünüyorduk kaç zamandır :KK53: bak geldı de kanıtladı isteksiz, sevıstıkten 4-5 gun sonra arayan sevgılısı ne zaman evlenme teklıfı edecek dıye.
profılınden baktım konusuna
yoksa nerde hatırlayacagım :KK70: aklında kalmıs belli.

Sorunlarınızın tatlıya bağlandığına sevindim. Ömür boyu böyle mutlu olmanızı dilerim. :KK66:

Valla ister ego tatmini diyin ister baska bise ben sizden yardim istedim fikir istedim birkaciniz disinda çoğunuz gozumu acmama yardimci oldunuz cok cok sagolun. Sizler dahada mutlu olun insallah

Tüm sevgili içerikli konularını okudum sen burda ne yazarsan yaz ben beni biliyosam ben erkekleri biraz biliyosam bu adam seni sevmiyo

dene bakalım, sevişme onunla, bahane bul bakalım saygı mı duyuyo surat mı sallıyor

bak bunları sana 30 yaşında, 9 sene flört edip evlenmiş 3 senedir de evli olan bi ablan söylüyo, ciddiye al kendini kullandırtma evlenme teklif etmişte bilmem ne teklif başka evlenmek başka bende ederim burdan sana evlenme teklifi

Ah kizim burda konu acan 5789642. Uye mi olmak istiyorsun. Kocamla kardes gibiyiz bana elini surmuyo uhuu diye aglamak mi istiyorsun ?

ilişki yaşamak farklı sevmek farklı şeylermiş ne demek, bide bu konuda nasıl bir kamuoyu yoklaması yapıldı ki erkeklerden aynı cevap geldi

burda geçen ilişki kelimesi ister cinsel ilişkiyi kastetsin ister sevgililik anlamındaki ilişkiyi kastetsin iki durumda da ilişki yaşamanın ön şartı sevmektir, yani ikisi birbirinden ayrı değildir, öyle olsa evliliği nasıl açıklayacağız

zamane genç kızları beni cidden sinir ediyor dayak cennetten çıkma olabilir harbiden diyorum, seviyorum diye adamın ağzından çıkan her cümleyi mantıklı kabul ediyorsunuz, ama değil

Su yazdıklarına sen bile inanmiyorsun ki bu konuyu acmissin.
Burası sanal.sonucu biz bilsek ne bilmesek ne?
Sadece sunu diyeyim ki bu adam seni sevmiyor.

Nedense hic inanasim gelmedi. Umarim dediğin gibidir. Ama ilişkiden sonra 4-5 gün yüzüne bakmayan adamin evlenme teklifi etmiş olmasida ayri bir absürt duruyor

Burasi sanal ortam kimse kimseyi tanimiyor neden aciklama yapiyorsunuz ki!"!
Bosverin gitsin..kime ne?
Ama real jayatiniza dikkat edin bin dusunup bir yapin

Annen geldi de buraya dert yanacak kizim ne isler çeviriyor diye dusundum ve tirstim:KK70:
Mutluluk sizinle olsun canim...

Basligi acan kizin annesi felan gayet yaratici dusunceler bayildim dogrusuu bende sizin gbi gulme krizlerine girdim hattaa hayal gucunuz cok sasirtici. Ben burda ego tatmini yapmiyorum. Actigim konuda bana fikir veren yardimci olmaya calisan kisiler vardi. Asil amacim onlara ulasip ne yaptgmi gostermekti. Fikirlerine onem verdgmi gostermekti. Ama bazilarinizin davranislari cidden tahammul edilemez seviyede. Biraz saygi

Merabalar +18 basligina acamiyorum konuyu tekrar buraya yaziyim dedim. Dalga gecenler oldu cidden yardim etmek isteyenler oldu laf sokup mutlu olmaya calisanlar oldu hepinize cok cok tesekkur ediyorum. Sagolun. Bu isteksizlik konusunu kendine sordum en ince detayina kadar anlatti kendisi sagolsun. Bilmedigm cok sey varmis megerse. Isteksizligiyle sevgisinden suphe ediyodum ama o ikiside farkli dunyalarmis. Iliski yasamak farkli sevmek farkliymis meger. Bunu bitek benim sevgilim soylemedi erkeklerden duydugum kadariyla cidden boyleymis. Velhasil ben bu konuyu sormadan öncede kendisi bana evlenme teklif etti bikac gun sonra sordum bunlari sevgilime. Ikimizinde annesi biliyodu zaten tanismistikta simdide aileler tanisicak. Gozlerine baktgmda sevgi gordugum sarildgmda kendmi guvende hissettgm birisi o. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Mutlu gunler
oh bende merak ettiydim içim rahatladı :KK14: şuna takıldım ama diğer erkeklerden duyduğum demişsin nasıl duydun ki bunu ?

önceki konunu okumuştum. walla ne diyim .önceki konunu n özeti isteksizlikdeğildi canım sevgisizlikdi bence

Evlilik teklif edebilir, evlenebilirsiniz de, sanki evlenen butun erkekler eşine askindan ölüyor :KK14:
Evlendikleri gecenin sabahinda karisini doven erkek de, 1 aylik evlilikte 2 kere sevisen erkek de, karisina ilk gunden ilgisiz davranan onu yok sayan erkek de evlenme teklifi etmis ve evlenmis değil mi?
Ac bikac konu oku yeni evlilerin actigi, daha ilk gunlerden psikolojik, fiziksel, cinsel şiddet/ilgisizlik sikayetiyle konu acanlarin ne kadar cok oldugunu gorursun. Yani evlenmek istiyor demek ki beni cok seviyor, sonsuza kadar mutlu yasayacagiz lay lay lom demeden once, her sevisme sonrasi seninle 5 gun konusmayan bir adamla ne kadar mutlu olabilecegini dusun :KK51:

Evlilik teklif edebilir, evlenebilirsiniz de, sanki evlenen butun erkekler eşine askindan ölüyor :KK14:
Evlendikleri gecenin sabahinda karisini doven erkek de, 1 aylik evlilikte 2 kere sevisen erkek de, karisina ilk gunden ilgisiz davranan onu yok sayan erkek de evlenme teklifi etmis ve evlenmis değil mi?
Ac bikac konu oku yeni evlilerin actigi, daha ilk gunlerden psikolojik, fiziksel, cinsel şiddet/ilgisizlik sikayetiyle konu acanlarin ne kadar cok oldugunu gorursun. Yani evlenmek istiyor demek ki beni cok seviyor, sonsuza kadar mutlu yasayacagiz lay lay lom demeden once, her sevisme sonrasi seninle 5 gun konusmayan bir adamla ne kadar mutlu olabilecegini dusun :KK51:

konu sahibi canım bak insanlar üşünmeyip güzel güzel yazıyorlar . bence gerçekten çok şanslısın. bu şansı etraflıca kafanın dikine gitmeden değerlendir bence

X