Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

sana yalancı diyor seni tersliyor ayrıca internette arayış içinde olduğunu düşünüyorsun. sence böyle biriyle evlilik olur mu? biri gelse sana anlatsa böyle bir durumda olduğunu söylese ona ne açıklamada bulunurdun? bir düşün bence

İster kızın ister hakaret edin ama erkek arkadaşınız kaç yaşında ama daha doğmamış bile...
Sizin bile girmediğiniz bir işe o neden giriyor ayrıca siz gir demediniz, siz ona çok para gelecek dağıt birikimini ddemediniz ben sizin yerinizde olsam zararıni bile karşılaşmam sonuçta kimse kafasına silah dayamadı... Ayrıca para konusunda bu tarz davranan erkekten nefret ederim bu gün bunu yapan adam yarin öbürgün neler yapmaz ki

Merhabalar; Aldım bir kısım yine alacağım. Ama şuan görüşmüyorum. İnşallah hayırlısı olur.

İnşallah. Hakkımda hayırlısı olur.

Sız bu ıslem ıcın ne kadar aldınız kı bu adamdan.. 100.000 Komısyon getırısı olacaktı orası tamamda .. 70.000TL yi dagıtmak kendi aptallığı bu tutarı asla karşılamayın..
Ben ondan tek kuruş almadım hiç bir erkekten almam da. Mesleğim gereği bazen bu tarz işlemlerin içerisinde oluyorum, bir gün sohbet esnasında söyledim, ama dedim ben komisyona karşıyım çünkü hayır getirmez. Brok hisseli bir işlem olduğu için bide o dönem de spk bazı işlemlere olumsuz yanıt verdiği için işlemler iptal oldu. Oda buradan gelecek paraya güvenerek; elinde ki parayı birikimi akrabalarına yardım diye dağıtmış.

Bende mesleğim gereği hep finansal işlemler içerisindeyim. Fakat bende özel ilişkiler de parasal konulara girilmesi gerçekten de yanlış. Benim için acı bir tecrübe oldu. Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.

Evet internette arayış içerisinde olduğunu farkettim. Artık bakmıyorum. Yalancı da dedi, sana güvenmiyorum da dedi. Neler neler saydı. Hiç edebimi bozmadım. Görüşmüyorum şuanda. Benim için gerçekten maneviyat bir insana değer verilmesi önemli . Zaten bu şekilde parayı herşeyden önce tutan, ona göre değer faydası biçen bir insandan kimseye fayda gelmez. Bırakın görüşmeyi. Haklısınız sonuna kadar.

öncelikle konuyu okurken koç burcu vs gibi ayrıntıları okurken kendimi izdivaç proğramında gibi hissettim
konuya gelirsek şimdiden size parapul meselesinde sorun yapan size yalancı diyen biriyle hiç evlilik düşünmeyin bence yol yakınken kendiniz eiyilik yapın böyle bir adamı hayatınızdan çıkarın

Evlilik düşünmek mi? Size sastim dogrusu ne evlilik düşüncesi gorusmeniz bile kendinizs saygisizliktir

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok mantıklı ve güzel bir yorum yapmışsınız.

:) Çok teşekkür ederim, yorumunuz için. Ben koç burcu derken ayrıntı vermek maksadıyla yazdım. Çok şekersiniz. Zaten görüşmüyorum, çok teşekkür ederim tekrardan. Yalancı da dedi, dürüst değilsin de dedi, adıma bile inanmadığını bile söyledi. :) Gerçekten süper bir buhran geçirdim. Şuan daha iyiyim. Sağolun .

Konumu kaldırıyorum arkadaşlar, çünkü bitti artık. Yanlış anlamayın, tüm güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Konumu kaldırmıştım arkadaşlar. Çünkü sorunum çözülmüştü, zaten görüşmüyorum. Ama zaten konumu bilen bilir. Aslında tekrar neden yazıyorum, sizlerle tekrar paylaşımda bulunmak istiyorum. Bugün tesadüfen facebook ta gezinirken, tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmına girdim. Bikaç kişi dikkatimi çekti ve ne göreyim Bizim beyefendi evliymiş ve 2 tane çocuğu var. Kızı da tıpkı ona benziyor. Eşi vefat falan etmemiş. Nasıl emin olabiliyorum derseniz bayanlar hissede bilirsiniz ve hissi bir kenara bıraktım akrabalarının resimlerinden kendisinin eşiyle çekilmiş çocuk ellerinde fotoğraflarını gördüm, çeşitli çeşitli hemde. Ne hissettim o an.. Koca bir boşluk. Amanın aman kendimi yine de iyi kurtarmışım Dua ettim Rabbime. Kesinlikle erkek milletine güvenilmezzz. Hakkımda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…