- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Şuan gayet mutlu huzurlusun ilişkinde yolunda gidiyor Allah daim etsin...evet erkek arkadaşın bi hata yapmış fakat ben değildim gibi şeyler yalannnnn profilinde bu hesabı paylaşıp bu hesap benim değil gibi oyunlarıda senin içini rahatlatıp güvenini kazanmak için yaptığı çoöukça şeyler....sanal ortamlara çok takılmamak lazım gerçek hayatta bişey yapıpta yakalamış olsaydın yorumum daha değişik olurdu heyecanmı arayışmı yoksa aldatmak için teşebbüsmü onun cvabını sadece erkek arkadaşın bilir ama bildiğim şu varki seni sevmiyor olsaydı hazır böyle bişey yapmış aranızda nikah nişanlılıkta yok bırakır giderdi...bu yaşadığınıda unutmaman içinin sızlaması gayet normal ama maalesef yaşanmış bi durum yinede çok güvenme temkinli ol bi defa yapan tekrar yapabilir...bunu da pişirip pişirip ortaya getirip huzurunu bozma..belki 1.5 yıl geçti biz şuan çok iyiyiz ancak zaman zaman aklıma takılıyor, o an yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Paylaşmak istedim. Herşey bu kadar mükemmelken bu nasıl olabilir demiştim.
Erkek arkadaşım adına bir uygulamada bir hesap açılmıştı. Kendi evinin fotoları vardı bir kaç tane ve profil resmi ona aitti. İsim de aynıydı. 8 ay gibi bir süreçte paylaşımlar eksik olmamıştı. Ekli olanların hepsi kızdı. Tamamen tesadüf olarak karşıma çıktı. Erkek arkadaşım o kadar yeminler etti ki ona ait olmadığına dair. bende dedim ki niye biri seninle benimle uğraşmak için fotoğraflarını alsın ki uğraşsa bile bunu çoktan belli ederdi böyle tesadüfen bulmazdım. Birileri almış olabilir hesabımdan fotoları dedi. Sonra hesabı kendi hesabında paylaştı bu benim hesabım değil diye. Buraya kadar ona inandım. ama bana bir gün gittiği kafeleri söylemişti hesapta da o gün o saatte gittiği cafelerde check in vardı. Sonra bu hesap bir iki gün sonra kapandı.
Yine de bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemedim. Ona inandım. Şuan da da herşey harika gidiyor. Onu da çok seviyorum. Sadece aklıma geldikçe kalbimde bir sızı hissediyorum. Acaba bir erkek yaptığı bir hatayı anlayabilir mi? Hep şöyle derler aslında seni çok seviyor ama gereksiz bir heyecan aramış bu doğru mu? Mesela bende onu çok seviyorum ama neden gidipte aptalca şeyler yapıp heyecan aramıyorum? İşte hala çok mutluyken bir anda o günlerde hissettiğim gibi kendimi kötü hissedebiliyorum.
belki 1.5 yıl geçti biz şuan çok iyiyiz ancak zaman zaman aklıma takılıyor, o an yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Paylaşmak istedim. Herşey bu kadar mükemmelken bu nasıl olabilir demiştim.
Erkek arkadaşım adına bir uygulamada bir hesap açılmıştı. Kendi evinin fotoları vardı bir kaç tane ve profil resmi ona aitti. İsim de aynıydı. 8 ay gibi bir süreçte paylaşımlar eksik olmamıştı. Ekli olanların hepsi kızdı. Tamamen tesadüf olarak karşıma çıktı. Erkek arkadaşım o kadar yeminler etti ki ona ait olmadığına dair. bende dedim ki niye biri seninle benimle uğraşmak için fotoğraflarını alsın ki uğraşsa bile bunu çoktan belli ederdi böyle tesadüfen bulmazdım. Birileri almış olabilir hesabımdan fotoları dedi. Sonra hesabı kendi hesabında paylaştı bu benim hesabım değil diye. Buraya kadar ona inandım. ama bana bir gün gittiği kafeleri söylemişti hesapta da o gün o saatte gittiği cafelerde check in vardı. Sonra bu hesap bir iki gün sonra kapandı.
Yine de bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemedim. Ona inandım. Şuan da da herşey harika gidiyor. Onu da çok seviyorum. Sadece aklıma geldikçe kalbimde bir sızı hissediyorum. Acaba bir erkek yaptığı bir hatayı anlayabilir mi? Hep şöyle derler aslında seni çok seviyor ama gereksiz bir heyecan aramış bu doğru mu? Mesela bende onu çok seviyorum ama neden gidipte aptalca şeyler yapıp heyecan aramıyorum? İşte hala çok mutluyken bir anda o günlerde hissettiğim gibi kendimi kötü hissedebiliyorum.
kendi hesabında da olan fotoğraflardıHani kendi fotoğrafları neyse de ev fotoğraflarını nereden bulacaklar ki?
Ev fotoğrafları mı koymuş hesabına?kendi hesabında da olan fotoğraflardı
yemek, tv falan o tarzdaEv fotoğrafları mı koymuş hesabına?
Yeni gelin profilleri gibi yani?
Neyse inşallah atlatırsın bunu.
Demekki sizin için mükemmel olan ilişki onun için değilmiş ki böyle bir arayışa girmişbelki 1.5 yıl geçti biz şuan çok iyiyiz ancak zaman zaman aklıma takılıyor, o an yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Paylaşmak istedim. Herşey bu kadar mükemmelken bu nasıl olabilir demiştim.
Erkek arkadaşım adına bir uygulamada bir hesap açılmıştı. Kendi evinin ve kendisinin fotoları vardı bir kaç tane. Ekli olanların hepsi kızdı. Tamamen tesadüf olarak karşıma çıktı. Erkek arkadaşım yemin etti ona ait olmadığına dair. Sonra hesabı kendi hesabında paylaştı bu benim hesabım değil diye. Ama bana bir gün gittiği cafeleri söylemişti hesapta da o gün o saatte gittiği cafelerde check in vardı. Sonra bu hesap bir iki gün sonra kapandı.
Demekki sizin için mükemmel olan ilişki onun için değilmiş ki böyle bir arayışa girmişİnsanız hatalar yapabiliriz, insanız affededebiliriz, ama erkek arkadaşınız hatasını kabul değil inkar etmiş, kabul etse ve özür dileseydi belki o ders çıkarmış siz de gerçekten affedebilmiş olurdunuz. Bir aldatmacanın üzerine kurulu ilişki de ne kadar mükemmel olabilir artık orasını siz hesaplayın.
belki 1.5 yıl geçti biz şuan çok iyiyiz ancak zaman zaman aklıma takılıyor, o an yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Paylaşmak istedim. Herşey bu kadar mükemmelken bu nasıl olabilir demiştim.
Erkek arkadaşım adına bir uygulamada bir hesap açılmıştı. Kendi evinin ve kendisinin fotoları vardı bir kaç tane. Ekli olanların hepsi kızdı. Tamamen tesadüf olarak karşıma çıktı. Erkek arkadaşım yemin etti ona ait olmadığına dair. Sonra hesabı kendi hesabında paylaştı bu benim hesabım değil diye. Ama bana bir gün gittiği cafeleri söylemişti hesapta da o gün o saatte gittiği cafelerde check in vardı. Sonra bu hesap bir iki gün sonra kapandı.